Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
13.10.2006 21:55    #75531     Sufler - Porady do gry - Dla rozluźnienia atmosfery...
:))
Gratuluję spostrzegawczości, w tym gąszczu twarzy znaleźć tę jedyną :))
A szczerze powiem, że spodziewałem się polityka :))

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
13.10.2006 21:48    #75532     Sufler - Porady do gry - Dla rozluźnienia atmosfery...
To może zrobiłbyś jakiegoś małego screena, bo ja osobiście nie mam owego folderu, a ciekawość nie daje za wygraną :>

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
13.10.2006 21:47    #75533     Sufler - Porady do gry - Gra nie idzie do przodu
Widzę, że grasz w FM 2006 - czy masz najnowsze łatki? Patch 6.0.3 ?? (zmieniłem Ci nazwę tematu, bo tamten mało miał wspólnego z tym, co chciałeś przekazać :))
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
13.10.2006 21:46    #75534     Sufler - Porady do gry - Dla rozluźnienia atmosfery...
Posiadaczy Gold Demo w wersji truskawkowej zapraszam, aby pół minuty poświęcili na przeklikanie do katalogu C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2007 Gold Demodatagraphicspicturesplayers
ormal
egens i zbadanie zdjęcia numer 186. Skąd jednak programiści SI mogli o tym wiedzieć... :)
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Jelon Partyzant

Grupa: Użytkownik
13.10.2006 21:33    #75535     Sufler - Porady do gry - Gra nie idzie do przodu
mam takie pytanie gram wiselka i naciskam spacje czekam czekam i nic ... wylanczam i brak odpowiedzi daj urlop i to samo co mam zrobic !? :(

Wieku Partyzant

13.10.2006 16:41    #75536     Sufler - Porady do gry - Zmiana pracy(ligi)
Ja grałem przez 3 sezony Legią Warszawa, w tym czasie zdobyłem dwa razy Mistrzostwo, raz Puchar Polski, raz półfinał pucharu UEFA i raz ćwierćfinał Ligi Mistrzów. W ciągu tych trzech sezonów udało mi się wygrać z takimi zespołami jak Aston Villa, Valencia, Bayer Leverkusen czy Ajax. Po 3 sezonach złożyłem podanie do szkockiej federacji i dostałem posadę selekcjonera reprezentacji Szkocji. Po dwóch miesiącach złożyłem podanie o posadę w Dundee Utd i prowadziłem ten zespół do końca sezonu gdzie zająłem 5 miejsce. Jednocześnie prowadziłem reprezentację Szkocji. A po zakończeiu sezonu złożyłęm podanie o posadę w Rangersach i dostałem tę posadę. Tak więc jako Polak, po 4 sezonach zostałem trenerem Glasgow Rangers a więc solidnej europejskiej drużyny. Zapewne wpływ na ten angaż miał fakt, że nieźle mi szło z reprezentacją bo po 6 meczach eliminacji MŚ 2010 byłem na drugim miejscu w swojej grupie, tylko o punkt przegrywając z Holandią.

Wieku Partyzant

13.10.2006 15:39    #75537     Sufler - Porady do gry - Nie rozumiem
W tekście pod tytułem "Niespodzianek ciąg dalszy" przeczytałem coś takiego: "Dystrybutor Football Managera w kraju już pakuje grę. Już rozsyła cieplutkie krążki do tych, którzy zamówili FM 2007...". Jak mam to rozumieć? Czy dystrybutor już rozsyła grę? Ja zamówiłem ją w gram.pl, z opcją dostarczenia przez kuriera ale dostałem chyba wczoraj maila że wysyłka opóźni się o jeden dzień, na 18.10. Więc jak to jest - już rozsyłają czy zaczną dopiero 18.10?

fm miszcz Partyzant

Seju z kąd wiesz po ortografi xD jak bi zablokowali tomata to musze zbierac pkt na inny nick bo widze że ty nieprużnuiesz

Greskov Partyzant

grając w angielskiej premiership moi zawodnicy dostawali regularnie te nagrody, jednak juz we francji to byly sporadyczne przypadki, wszystko zalezy od reputacji rozgrywek, samych graczy jak to juz ktos napisal, a nie faktycznych osiagniec...:/a jak bedzie w FM07 okaze sie po paru sezonach;)

Kobusiak Partyzant

12.10.2006 22:26    #75540     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Elo ziomale kto chce zagrać w FM 2005 przez neta wersja 5.0 zapraszam. Będzie niezła jadka liga Angielska. Piszcie na gg 606575 czasami jestem niewidoczny ale piszcie zawsze :P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.