Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
16.10.2006 17:50    #75501     Sufler - Porady do gry - Kopia zapasowa
Reporterze, jedno pytanie...
Czy jeżeli zainstalujemy z oryginalnej wersji gry i włożymy kopię zapasową, gra nie zadziała?

reporter Partyzant

16.10.2006 17:46    #75502     Sufler - Porady do gry - Kopia zapasowa
Kilka słów wyjaśnień. Skąd piraci biorą gry? Ano któryś z nich miał oryginał i go musiał przegrać, a płyta jest zabezieczona SafeDiskiem więc przy przegrywaniu ujrzał mase komunikatów o błędzie odczytu, więc część danych zabezpieczenia się nie przegrała. Teraz instalujemy kopię. I co? Ano "Proszę włożyć płytę z grą" mimo iż owa kopia jest w napędzie. Pirat o zaskakująco wysokich umiejętnościach programistycznych robi cracka(a mógłby programować dla jakiejś dużej firmy zamiast cracki robić). No i gierka na kopii korbi. Wniosek taki, że musimy mieć cracka nawet do kopii oryginału.

Seju Wybitny Literat

16.10.2006 17:39    #75503     Sufler - Porady do gry - Trening
Nie zakładaj stu tematów, typu "najlepszy obrońca", "dajcie trening"
Jeżeli grasz w FM, to ty jesteś menadżerem, a nie jakiś gość z internetu.
Dostaniesz za to bana (zakaz pisania).

Seju Wybitny Literat

16.10.2006 17:17    #75504     Sufler - Porady do gry - Kopia zapasowa
Dobra.
Reasumując,
Kopie zrobisz programami: Nero, Alcohol 120% , Clone Cd.
Będzie działać bez żadnych akcesoriów (crack, itp, itd).

Seju Wybitny Literat

16.10.2006 17:08    #75505     Sufler - Porady do gry - Kopia zapasowa
Nie bulwersuję się :), ale wiesz, że tutaj piratom się nie pomaga, a słowo 'crack' kojarzy mi się jednoznacznie... :>

Producenci gier pozwalają na kopię zapasową, w przeciwnym razie po co by były programy typu Nero?...

Uważam, że żadne wspomagacze nie są do działania kopii zapasowej potrzebne.

Proletariat

16.10.2006 17:08    #75506     Sufler - Porady do gry - Kopia zapasowa
ja jak próbowałem skopiować swojego orginalnego FM 2006 to nie szedł z przegranej plyty, a z dodatkami z tego co wiem było różnie(jak miałeś szczęście to ci na kopii działały)

Seju Wybitny Literat

16.10.2006 16:55    #75507     Sufler - Porady do gry - Kopia zapasowa
Programem, np Nero, Alcohol 120% , Clone Cd. :)

hangover Partyzant

Grupa: Użytkownik
16.10.2006 16:37    #75508     Sufler - Porady do gry - Kopia zapasowa
Mam takie pytanie czy ktoś może mi wytłumaczyć jak skopiować FM (zaznaczam iż czekam na zamówionego na stronie www.gram.pl FM-a 2007 ) aby używać kopii zapasowej do której mam pełne prawo a nie oryginalnej wersji.

Proletariat

ale jak sam powiedziałeś menager ma swoich scautów i ja też mam którzy wyszukują piłkarzy ja ich potem kupuję czasem za śmieszną kasę i robie z nich gwiazdy

np.w na początku fm 2006 grałem getafe i potrzebowałem bramkarza
kupiłem a.silve (nie bylo go jeszcze w talentach) zająłem 2 miejsce w lidze a silve chciały kupić silne europejskie kluby np. real man utd chelsea
sprzedałem go za 20 mln do realu
nie grał on tam wogóle ze względu na casillasa
chciał odejść
wystawili go na sprzedaż
nie był potrzebny klubowi
kupiłem go spowrotem za 775 tys oiro
i go więcej nigdzie nie puściłem mimo tego że był okres kiedy chelsea chciała mi go podkupić za 70 mln ale ja się już nie zgodziłem
dopiero potem zobaczyłem w talentach a.silve
w fm 2005 też był dobry
razem z lechem wygrałem dzięki niemu lige mistrzów

sefko1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Zawsze mi sie wydawało, że szukanie talentów polega na kupieniu jakiegoś gracza (najlepiej znalezionego przez samego Siebie lub Swoich scoutów), obserwowaniu go przez kilka sezonów i dopiero wtedy ocena jak jest dobry. A najlepiej jak klika osób go sprawdzi. Niestety czysta ocena PA i CA nie jest dla mnie do końca rzetelna. Przykład.
FM06 A.Napierała CA-99 PA-125. Węc chyba nie łapie się do talentów, a gościu wymiata.
Podobnie S.Kislyiak (Il Seluro) rózwnież PA niezbyt wielkie, ale gracz światowego formatu. Dla mnie to są prawdziwe talenty. Niezbyt duże PA a grają świetnie. Przeciez w Scoucie, każdy może znależć gracza z dużym PA. Ale to czy jest dobry oceni gra.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.