Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

bartex55 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
A ja jestem ciekaw czy zawodnicy np. z Gujany Francuskiej, Reunionu (terytoria francuskie, które należą do UE) są w FM 2006 uznawani za graczy spoza UE.

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
17.10.2006 09:46    #75492     Sufler - Porady do gry - Nie rozumiem
Jak będziesz nadal denerwował resztę graczy i nas, to zbanujemy Cie dożywotnio. :] Tymczasem konto tomato zostało odbanowane.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Knopi Partyzant

no chyba raczej nie mam tego patcha skoro mi wyskakuje taki komunikat...ale chyba mi sie wydaje...ze bardziej realistyczne jest to z ograniczona iloscia piłkarzy spoza UE...bo chyba taki jest przepis PZPN co..? czy sie myle..?

Knopi Partyzant

no spox:) a ilu moze wkońcu grać w OE w lidze polskiej spoza UE..? tz.być w 17 meczowej..?

Knopi Partyzant

jw.w temacie Jakie kraje należa do Unij Europejskiej w FM06 ? czy wie moze ktoś jakie należa do UE? obecnie prowadze Lecha Poznań i ostatnio chcialem rozpoczac mecz i wyskoczył mi komunikat ze nie moge rozegrac meczu poniewaz w skldzie znajduje sie 6 piłkarzy spoza UE albo 5 teraz juz dokładnie nie pamietam...wiec musialem jednego obcokrajowca zdjac...reprezentanci jakich krajów nazlea do UE w FM06 czy wie ktoś może..?

fm miszcz Partyzant

16.10.2006 20:41    #75496     Sufler - Porady do gry - Nie rozumiem
widzicie mam coś skopane bo nie wyłapało tego błedu
P.S Post niebył skierowany do ciebie a od gramatyki są inni

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

16.10.2006 19:05    #75497     Sufler - Porady do gry - Nie rozumiem
w pelnej rozciaglosci podzielam zdanie SyZtema, przy okazji drogi "fm miszczu" to oczywiscie, ze posiadajac neostrade mam lepiej, przynajmniej od Ciebie, bo potrafie napisac kilka zdan po polsku bez zastraszajacej ilosci bledow ortograficznych...jesli Tobie sprawia to problem to zastanow sie powaznie, kto tutaj jest dzieckiem neo...

Proletariat

16.10.2006 18:33    #75498     Sufler - Porady do gry - Kopia zapasowa
to spróbuj przegrać i zapuścić z przegranej płyty bez cracka...A TAKIEGO WAŁA!!!

alex_waw Młody aktywista

16.10.2006 18:27    #75499     Sufler - Porady do gry - Kopia zapasowa
hangover no załóżmy że jest jak mówisz ....
reporter - w/g mnie przegrane z oryginału nie potrzeba cracka jeśli oryginał jest zainstalowany, powinno zadziałać (tak mi się wydaje)... :)

fm miszcz Partyzant

16.10.2006 18:16    #75500     Sufler - Porady do gry - Trening
chm powiem tak to nie miejsce na takie rozmowy tu sie rozwiązuje problemy a nie gada o ortografii xD
P.S ronnie masz racie bo 7 latek nieumje pisać ;/
Seju - może sie spytasz jeszcze zkąd klikam i jakie mam zainteresowania :D
Chuba niepopełniłem błędu

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.