Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Hager Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.10.2006 22:56    #75291     Sufler - Porady do gry - finanse
a ja słyszałem o czyms takim nie wiem czy prawda bo narazie brak $ na gre

"tak bo w finansach nie są uwzględniane pieniądze z transmisji telewizyjnych....

tak jak ktoś napisał na innym forum
"jak gram w Juve 40 milionów euro przeszło mi koło nosa. Jak to jest k**** możliwe, że tego nie zauważyli podczas testów?? Tak sie nie da grać, ręce opadają. Po 1 sezonie mam 20 milionów straty. Gdybym nie sprzedał zawodników do byłbym na minusie. Deportivo już zbankrutowało."

xabialonso Partyzant

22.10.2006 22:01    #75292     Sufler - Porady do gry - Dziwna sprawa...
Siema, jak coś to temat do kasacji, ale nchciałbym poznać odpowiedź na nurtujące mnie pytanie: w trakcie tworzenia nowego managera przed startem gry mamy do wybotu doświadczenie, wg. instrukcji powinny być 4 opcje: automtycznie, amator, zawodwiec i reprezentant kraju (str. 13 instrukcja), jednak ja wybierając ligę włoską i hiszpańską maiałem podczas tworzenia managera tylko 3 opcje: automatycznie, zawodowiec i reprezentant kraju. Przy wybraniu ligi angielskiej małe ździwko: 4 opcje. Nie wiem co jest grane. Wiem ze to nie wplywa na gre ale lubie znac szczegoly, a i jeszcze podajcie jaka macie wersje gry 7.0.0...?? ja po "przygodach" z gram.pl jestem troche przewrazliwiony i wole sie upewnic czy cos nie jest czasami nie tak, pozdro i prosze o odpowiedz

jareczek93 Partyzant

22.10.2006 21:25    #75293     Sufler - Porady do gry - gram.pl
Ja Już nie moge jak w poniedziałek nie bede miał FM to te gram.pl rozniose..........

jareczek93 Partyzant

22.10.2006 21:13    #75294     Sufler - Porady do gry - problem
A czeka jeszcze ktoś na FM którego zamawiał na gram.pl

jareczek93 Partyzant

22.10.2006 21:11    #75295     Sufler - Porady do gry - problem
KuRDE a Ja dalej czekam na FM a już większąść w FM a ja czekam............Więcej nie zamówie na gram.pl :(:(

szczelus Partyzant

22.10.2006 21:05    #75296     Sufler - Porady do gry - problem
dlaczego jak zainstalowałem fm-a 2007 reklamki mi wejdą a potem mam czarne tło i piłke w prawym dolnym rogu i nic sie nie dzieje czekam czekam czekam i nic!! wicie moze co jest Gra oczywiscie orginalna dziś kupiona w empiku:)

LukMar Partyzant

22.10.2006 21:00    #75297     Sufler - Porady do gry - gram.pl
MB nie denerwuj mnie, ja mam nadzieje ze w poniedzialek otworze pudelko z gra, jak nie to ..... macie adres tego gram ;)

Proletariat

a i jeszcze jedno to prawda ze w fifie manager jest obecny tryb kariery i mozna grac pilarzem jesli tak to super zawsze na takie cos czekalem

Hain Partyzant

Po 1. abc powiedz mi po cholere Ci ten edytor skoro prawie niczego w nim nie mozna zrobić? A to co da sie zrobić... do tego nie potrzeba nawet słownika.

Po 2. abc jeżeli wolisz sztuczne i plastyczne rzeczy dosyć mało realne to idź i kup sobie Fifa manager. Ta gra jest cienka jak jej poprzedniczki... prawie zero realizmu i łatwe skzolenie zawodników.

Po 3. Żyjemy już nie w 40 mln kraju... spora część wyjechała :P

Po 4. Kiedyś CM był po angielsku i było dobrze, ludzie sobie radzili, albo ze słownikiem, albo na intuicje, albo... i to jest właśnie punkt 5

5. Żyjemy w takich czasach, że znajomość języka angielskiego chociaż w podstawach jest niezbędna... I zauważ, ze dystrybutor spolszczył gre... nie spolszczył edytora do niej

warebel Partyzant

22.10.2006 19:40    #75300     Sufler - Porady do gry - Talenty
to sie poznaja ... :) sam pamietam jak gralem w pierwszego CM'a z 15 lat temu na Amidze i nie wiedzialem co sie z czym je... to jest wlasnie piekne! ale jak ktos jest len, to trudno, w koncu nie kazdy ma smykalke do wszystkiego :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.