Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.10.2006 21:08    #75241     Sufler - Porady do gry - nowy sezon
normalny trening i sparingi wystarczą . A co do urlopów niestety takie niedociągnięcie programistów co do realizmu ;p

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

naileprzy sposób odinstalui Fm nie nagrywaj go i wten spsób problem roziązany Ponieważ nieinstalujesz FM czyli niemasz FM a jak może wystąpić bład przy instalaci jak go nie instalujesz xD co prawda niegrasz wtedy w niego bo go niemasz ale wten sposób jest rozwiązany problem :))))
P.S Prosze o niedawanie bana ;>

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

23.10.2006 20:41    #75243     Sufler - Porady do gry - nowy sezon
no tylko dziwne że ledwo wrócili z urlopów i już mogą normalnie grać, ale cóż, tak też dobrze :P

Dawid... Partyzant

23.10.2006 20:35    #75244     Sufler - Porady do gry - nowy sezon
czE jesli gram ajaxem jaki mam trening im zrobic w fm 07 bo ciagle mi spadaja wogule jestem poczatkujacy i nie wiem co zrobic pomoze ktos ?

Ebi-21 Kenebi Partyzant

23.10.2006 20:34    #75245     Sufler - Porady do gry - klub filalny
xabialonso a grales z wlaczona liga angielska?

bartex55 Przodownik pracy

23.10.2006 20:32    #75246     Sufler - Porady do gry - nowy sezon
Jeżeli ufać tym słowom dotyczących sprawności piłkarza to wystarczy im tylko rozegranie paru meczy i normalny trening :)

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
23.10.2006 20:30    #75247     Sufler - Porady do gry - nowy sezon
Potrzebują ogrania, czyli meczów sparingowych.

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

23.10.2006 20:29    #75248     Sufler - Porady do gry - nowy sezon
Gdy zaczyna się na nowo grę i bierze się jakoś drużynę (np. Tottenham) i zawodnicy w sprawności mają napisane "potrzebuje ogrania jeśli ma być gotowy do nowego sezonu" to wystarczą już normalne treningi (takie jak podczas sezonu) czy przygotowawcze? sądze że normalne skoro nie ma że potrzebują intensywnych treningów? co sądzicie? dzięki z góry

sefko1 Przodownik pracy

A po co Wam edytor. Podstawowe rzeczy można zmienić. No chyba, że ktoś chce mieć 2 mld USD na transfery. Tylko po co wtedy grać :P

abc
Niezły jesteś. Wolisz fife managera bo FM07 ma edytor po angielsku :DD
I TY nazywasz ludzi lolkami

Pulek Partyzant

Witam,

otóż spotkałem się z problem podobnym do tego w temacie - otóż przy próbie uruchomienia FM 07, gra w momencie przejścia do ekranu startowego staje w miejscu, i wyskakuje komunikat:

Did not find font resource: fonts/verabd

Stało się tak od momentu, gdy chciałem zmienić czcionkę w grze, na inną - bardziej mi odpowiadającą [comic w tym przypadku].

Próbowałem już to zwalczyć na wiele prób, odinstalowałem FM, wyrzuciłem wszystko z rejestru, lecz za cholerę nie mogę uruchomić Managera. Podejrzewam, że sposobem byłaby reinstalka Wingrozy, lecz nie bardzo mi się uśmiecha taka opcja. Wpierw chciałbym posłuchać Waszych podpowiedzi - jeśli coś jest niezrozumiałe, to chętnie wytłumaczę.

Mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomóc - każdą radę potraktuje poważnie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.