Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

michalekb Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.10.2006 17:07    #75221     Sufler - Porady do gry - sklep.gram.pl
Zamówiłem grę tydzień przed premierą. W czwartek na gram.pl było że już mi wysłali. Do tej pory nic nie dostalem. Dlaczego i co zrobić?

Poddymin Partyzant

24.10.2006 16:34    #75222     Sufler - Porady do gry - Nowy zawodnik
Jeśli już grasz w jakiejś lidze to oczywiście nie zauważysz zmian wprowadzonych tym edytorem ponieważ jest to edytor bazy danych a nie edytor save. Aby zmiany były aktywne musisz zacząć grę od nowa. Jeśli chcesz edytować save musisz użyć np. FM Modifiera, który jednak jest znacznie bardziej ograniczony i o ile dobrze wiem to nowych zawodników poprzez ten edytor nie mozna dodawać.

Proletariat

24.10.2006 16:03    #75223     Sufler - Porady do gry - PA
nie lepiej kupić sobie orginała i mieć luz że nic się nie zepsuje itp. niż mieć pirata i żyć w niepewności czy jutro nie pograsz sobie w kochaneego eFeMka

nixson Partyzant

24.10.2006 15:48    #75224     Sufler - Porady do gry - PA
Witam was sluchajcie mam problem z football 07 tzn nie moge zainstalowac tego nie wiem dla czego jest to obraz i alcohol mi tego nie widzi zaden program do napedow mi go nie widzi dlaczego????prosze o szybka pomoc bo wytrzymac bez tej gry nie moge...P.S moja gra ma 550 mega moze to jest powodem....

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
24.10.2006 15:42    #75225     Sufler - Porady do gry - facepacki
Rem-8
W suflerze trzeba ludziom dosłownie mówić, bo zaraz by się zapytali "gdzie jest opcja cache skórki" itd. :))

Morales
Trudno żeby miał:) Ściągnij sobie facepacki z tej strony(w dziale grafika) i będą :)

Kees Partyzant

24.10.2006 14:13    #75226     Sufler - Porady do gry - Proponowane kluby filialne.
Szlag mnei trafia. Znowu. :P

Otórz poprosiłem zarząd o poszukanie dla naszego zespołu jakiegoś klubu filialnego. Po 2 tygodniach dostałem odpowiedź w postaci 3 propozycji. I teraz problem. Moge albo zarekomendować jeden klub, albo odrzucić wszystkie propozycje. Tym samym spośród tych 3 propozycji 2 figurują tam tylko dla zasady.

Przyklad: Gram Tottenhamem Hotspur. Zarząd dal mi 3 propozycje: Stevenage, Q.P.R. oraz Luton Town. Klikając z button "Zarekomenduj" wyświetla mi się okienko z rekomandacją zarządu (oczywiście rekomenduja oni najgorszy z możliwych wariantów, czyli Stevenage). I mogę albo tą propozycje "zarekomendować" albo odrzucić. Tyle, że odrzucając propozycje Stevenage odrzucam i dwie pozostałe. Bezsens! Dlaczego?!

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
24.10.2006 13:16    #75227     Sufler - Porady do gry - Nowe ligi
Nie. Ale zapewne za jakiś czas ktoś wyda dodatek, który zamienia istniejącą już ligę na jakąś inną. Na razie gramy tym co mamy.
I aby uprzedzić dodatkowe pytania - nie można tworzyć nowych lig i dodawać ich do FMa.
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

koper997 Partyzant

24.10.2006 13:06    #75228     Sufler - Porady do gry - zaroszenie do rozgrywek
1.ten link jest z 1 sezonu, gdy wszystko jest jescze fabrycznie ustawione

http://img24(...)7jd8.png

2. to jest 2 sezon kiedy sie mnie pytali

http://img17(...)8el2.png

3 sezon (jestem w trakcie) i dalej nie graja moi juniorzy to samo tyczy sie z rezerwami

http://img17(...)9mj9.png

Rem-8 - wiadomosci z momentu zaproszenia i przyjecia nie mam gdyz w grze jestem juz w pazdzierniku a najwczesniejsza wiadomosc to wrzesien:/ chyba ze wiesz jak przywrocic tamte wiadomosci...

LukMar Partyzant

24.10.2006 13:04    #75229     Sufler - Porady do gry - BONUS gram.pl
Sprawa jest prosta. Dostalem bonus w wysokosci 35 pln na zakup gier w portalu gram.pl za zakup oryginalnego FMa. Tak sie sklada ze zadych innych gier nie kupuje i kupowac nie mam zamiaru. FM w zupelnosci wystarczy. Tak wiec bonus ten jest mi w zupelnosci zbedny. Potrzebuje natomiast kasy na koncert Kultu we czwartek. Jezeli jest ktos chetny wymiana, najstarsza w swej historii, zwykla wymiana dobr i uslug ;) to prosze o podanie do siebie jakiegos kontaktu. Egal czy tel, czy gadu, czy mail.

ps. przepraszam redakcje, jezeli uznacie ze sufler na waszej stronie to nie jest miejsce do takich postow, prosze wteedy o usuniecie tematu, bez bana. Bardzo prosze. Naprawde sprawa jest pilna, bo dzis jest juz wtorek, a czlowiek zdesperowany chwyta sie wszystkiego

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
24.10.2006 12:12    #75230     Sufler - Porady do gry - Update?
Na pewno nie działa.
Co do update: Jeśli znaleźliście błędy w grze, pozycje, nowe transfery, daty urodzenia, historie graczy - zacznijcie zapisywać je gdzieś w Notatniku czy czymś podobnym... ;)
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution