Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

bartex55 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.10.2006 19:45    #75201     Sufler - Porady do gry - Dodatki do FM 2007
Jeszcze raz od początku:

1. Znajdź zdjęcie piłkarza.
2. Wytnij twarz piłkarza ze zdjęcia o rozmiarze 95x95 pikseli w programie np. GIMP
3. Zdjęcie zapisujesz w formacie *.png nadając mu nazwe taką jak nazywa się zawodnik (z małych liter) i zapisujesz w odpowiednim folderze (jeśli robisz facepack np. do Arsenalu to zapisujesz go w folderze [FM2007]/data/graphics/pictures/players/players/eng/premiership/arsenal
4. Tworzysz plik config.xml w notatniku z zawartością:

Kodowanie: ANSI

5. W zależności od ilości zdjęć w facepacku trzeba wstawić określoną liczbę lini "record" (). Tam, gdzie jest thierry henry podajemy imię i nazwisko zawodnika, natomiast tam, gdzie jest "ID zawodnika" podajemy numer ID zawodnika. Numer ID zawodnika można zobaczyć włączając w opcjach gry "Pokaż ID" i wyświetla się on w profilu pod nazwiskiem zawodnika.

I powinno być dobrze :)

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

24.10.2006 19:42    #75202     Sufler - Porady do gry - sklep.gram.pl
http://www.gram.(...)p?pid=20 tu masz wyjaśnione dokładnie co masz robić

24.10.2006 19:41    #75203     Sufler - Porady do gry - Wirtualne pieniądze

nixson Partyzant

24.10.2006 19:35    #75204     Sufler - Porady do gry - Java - problem z instalacja
sluchaj jesli nie mam dzwieku to czemu zaden program do napedow wirtolanych mi nie widzidz pliku BIN???

24.10.2006 19:32    #75205     Sufler - Porady do gry - Wirtualne pieniądze
normalnie te pieniądze poprostu obniżają cene ty niemusisz nic robić.Narazie masz ze te pieniądze darmową przesyłke ale potem ci FM stanieje narazje jest tak bo to nowa gra .Potem za przesyłke sie płaci niecałom dyche myśle że podałem ci wmiare trafne info. :)

nixson Partyzant

24.10.2006 19:23    #75206     Sufler - Porady do gry - Java - problem z instalacja
tomato a skad sciogales?????i moze dl;atego mam problem z gra bo moja ma 550

glimi1 Partyzant

24.10.2006 18:33    #75207     Sufler - Porady do gry - zawodnicy
eh glupi ten przepis...no w tej wersji FM-a jakos ladwo sie mecze wygrywa moze dzieki rozmowie prze meczowej bo jak narazie gram bez metody "oj przegrałem robimy load" i to nie tylko w lidze bo w pucharze uefa jakos dobrze mi idzie(gram w fazie grupowiej i wygrame pierwszy mecz)

gotriel Partyzant

24.10.2006 18:31    #75208     Sufler - Porady do gry - zawodnicy
Zobacz sobie w PP przepisy,tam masz napisane że brak ograniczeń.
A ja gram Lechem i po 11 kolejkach jestem na drugiej pozycji,i wcale nie gram metodą "oj przegrałem robimy load" to nie dla mnie.

bartex55 Przodownik pracy

24.10.2006 17:59    #75209     Sufler - Porady do gry - Dodatki do FM 2007
1. Znajdź zdjęcie piłkarza.
2. Wytnij twarz piłkarza ze zdjęcia o rozmiarze 95x95 pikseli w programie np. GIMP
3. Zdjęcie zapisujesz w formacie *.png nadając mu nazwe taką jak nazywa się zawodnik (z małych liter) i zapisujesz w odpowiednim folderze (jeśli robisz facepack np. do Arsenalu to zapisujesz go w folderze [FM2007]/data/graphics/pictures/players/players/eng/premiership/arsenal
4. Tworzysz plik config.xml z zawartością:

5. W zależności od ilości zdjęć w facepacku trzeba wstawić określoną liczbę lini "record". Tam, gdzie jest thierry henry podajemy imię i nazwisko zawodnika, natomiast tam, gdzie jest "ID zawodnika" podajemy numer ID zawodnika. Numer ID zawodnika można zobaczyć włączając w opcjach gry "Pokaż ID" i wyświetla się on w profilu pod nazwiskiem zawodnika.

Chyba nie ma błędu? Jakby co to niech jakiś expert mnie poprawi :)

glimi1 Partyzant

24.10.2006 17:54    #75210     Sufler - Porady do gry - kontuzje
ja gram Wisła i jakos nie zdarzylo mi sie zebym co mecz mial problemy ze skladem(nie licza tego ze dzieki glupiemu przepisowi moge miec jednynie 25 zadwonikow bo innych sie kupowac nie oplaca bo nei zagraja)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.