Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

sefko1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.10.2006 16:14    #75171     Sufler - Porady do gry - Kondycja
Ale Oni juz maja "match fit", czyli są w optymalnej kondycji na skutek złapania formy meczowej. Oczywiscie mlodsi gracze lub Ci nadmiernie ekpoatowani mogą w koncy byc wyczerpani (pojawi sie odpowiednia ikonka obok nazwiska). Ale zywykle gracze regularnie grajcy w lidze spokojnie dogrywaja caly sezon bez wiekszych problemow.

Goofy23 Partyzant

25.10.2006 16:03    #75172     Sufler - Porady do gry - Kluby filialne
W jakiej lidze europejskiej gracz najszybciej dostaje drugie obywatelstwo?

painman Partyzant

25.10.2006 15:53    #75173     Sufler - Porady do gry - Kondycja
"Masz początek sezonu to piłkarze są świeży, chętni do gry, co oznacza, że świetnie trzymają się na boisku przez 90 minut. Całego sezonu jeszcze nie grałem ale chyba jest logiczne, że kondycja będzie im spadać wraz ze zmęczeniem danym sezonem."
No dobra tylko ze ja jestem juz po 8 meczach w lidze i 2 meczach w pucharze UEFA czyli nie powinni byc tacy świeźi.... Nigdy jeszcze kondycja nie spadla mi ponizej 75 cos mi sie zjebalo!!!!

rar Młody aktywista

25.10.2006 15:48    #75174     Sufler - Porady do gry - Kluby filialne
Reputacja takze ma tu znaczenie, taki Marcelinho na pewno dostalby pozwolenie na prace a w reprezentacji Brazylii nie gra.... Wiem tez, ze status jaki dales w kontrakcie temu pilkarzowi ma znaczenie, im wyzszy tym wieksze prawdopodobienstwo ze to pozwolenie otrzyma.

sefko1 Przodownik pracy

25.10.2006 15:37    #75175     Sufler - Porady do gry - Kluby filialne
Pozwolenie na prace nie zalezy od tego czy dostanie obywatelstwo danego kraju, tylko czy zagrał w 75% spotkan miedzypanstwowych swojego kraju (jak dostanie obywatelstwo Francji to nie bedzie potrzebowal juz zadnych pozwolen). Sa jeszcze pozwolenia warunkowe, ale nie wiem od czego one zaleza. Zwykle dostają je mlodzi utalentowani gracze.

Jak mozna wyporzycyc gracza bez pozwolenia do nizszej ligi angielskiej. Tam nie potrzeba zezolen???

Novator Partyzant

25.10.2006 15:27    #75176     Sufler - Porady do gry - przypisywanie Numerów.
Mnie wkurza to ze Dzikija i Hajto w moim ukochanym ŁKSie są przystrosowani do gry na prawej stronie,a Mariusz Magiera jest stoperem mimo że zawsze gra na lewej stronie.
I wogóle z tymi numerami też mnie trosze denerwuje:( ale najważniejsze że gra już jest

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

25.10.2006 15:07    #75177     Sufler - Porady do gry - przypisywanie Numerów.
1.Dlaczego w lidze polskiej w FMie ( nie wiem jak jest w innych ) moge zgłośić numery zawodnikom tylko do 25?
W rzeczywistośći np. Branko Radovanovic z Wisły Kraków ma numer 33, a w grze niektórzy piłkarze mają pozmyślane numery.
2. Sporo piłkarzy ma inne pozycje niż w rzeczywistośći, ale czy osoba która robiła Polską bazę danych nie wiedziała, że Paweł Golański ( reprezentant naszego kraju ) gra na pozycji prawego obrońcy??? Kto to był? Zapewne jakiś dzieciak 12sto letni :/

szak Partyzant

25.10.2006 14:26    #75178     Sufler - Porady do gry - Kluby filialne
w nizszej angielskiej tez nie bedzie mogl grac, wypozyczylem go do francji tylko ze tam sie czeka 4 lata na obywatelstwo a w polskiej chyba 3 (albo 2 )

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

25.10.2006 13:16    #75179     Sufler - Porady do gry - kontuzje
No bez jaj. Jak mi w jednym meczu czterech miało kontuzje miesięczną . Owszem da sie grać, ale tylko w lidze hiszpańskiej, francuskiej. Ja gram w niemieckiej i co chwila kontuzja. Zmniejszam intensywność treningi - i tak to nic nie daje.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

szak Partyzant

25.10.2006 11:18    #75180     Sufler - Porady do gry - Kluby filialne
tak tylko ze jak nie przejdzie to nie otzryma obywatelstwa i nie bedzie mogl grac ( o dupe rozbic jak to ma tak byc)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.