Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

taki1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.10.2006 23:06    #75141     Sufler - Porady do gry - kontuzje
ja mowie nie martwie sie kontuzjami przewaznie 2-3 ;p ale zobacz na moje kartki ;>
http://free.(...)klad.JPG
srednio 2 pauzuje przez caly sezon :>
nie musze przypominac ze nie gram na hard

err Partyzant

25.10.2006 22:51    #75142     Sufler - Porady do gry - kontuzje
cóż, u mnie w arce, przy średnim treningu po pod koniec lipca przynajmniej ośmiu kontuzjowanych. połowa od trzech miesięcy w góre. nie da się nic zrobić. zupełnie. aż głupio, ściągnąłem edytora czasu rzeczywistego i próbuje go uruchomić by pozbyć się kontuzji. no nie da się grać jak trzecia część składu Ci wypada. do tego jakieś grosze na transfery. makabra.

Demon79 Młody aktywista

25.10.2006 22:31    #75143     Sufler - Porady do gry - Wysyłanie gracza do filii. Bug?
Gram już 7 sezon Notts Co. Jestem w Premiership. Mam dwa kluby filialne - Dundee (Szkocja) i Deinze (Belgia). Udało mi się ściągnąć piłkarza - obok jest ikonka Ppr. W opisie belgijskiego klubu jest napisane o wypozyczeniach dla obywatelstwa, ale niestety ta opcja jest nieaktywna. Mogę go wysłać tylko do Dundee ale to znowy wyspy i bez pozwolenia się nie da. Ktos coś wie?

err Partyzant

25.10.2006 22:23    #75144     Sufler - Porady do gry - kontuzje
proszę Cię. trening nie ma nic do rzeczy z kontuzjami. sprawdź na różnych zespołach z różnymi treningami. i mówię tu o czystym sprawdzeniu. trening ogólny i przesuń w jedną i w drugą stronę. kontuzje są. po miesiącu jest przynajmniej pięcu, sześciu z podstawowego składu. i o czym tu mówić? jak grać zespołami z mniejszymi ławkami? nie da rady. bez funduszy na transfery?
kontuzje nie są w porządku. trzecia edycja i trzeci raz to samo. zbłaźniło się SI, tym razem to jest już przegięcie, bo dobrze wiedzieli, że problem był w porzprzednich dwóch edycjach.

bez patcha naprawiającego sprawe z kontuzjami, gra ląduje na półke. bo po co kombinować, ustawiać drużynę, która składa się z dwudziestu zawodników, plus trzech w rezerwach i kilku młodzików, oraz bez pieniędzy jeśli po miesiącu już, jeszcze przed rozpoczęciem rozgrywek, trzecia część drużyny leczy kontuzje miesięczne albo i dłuższe.

pozdrawiam

taki1 Partyzant

25.10.2006 22:19    #75145     Sufler - Porady do gry - Dlaaaaczego???
ok teraz spojrzmy na wątek realistyczny spojrz na strone
http://pl.wi(...)rzostwa_Świata_w_Piłce_Nożnej_2006/Grupa_D
i zobacz strzaly i strzaly celne no tak bywa w zyciu ze czasami na 8 strzałow 1 jest celny (patrz Angola) slaby zespol = wiecej strzalow niecelnych,
ja gram Lechem i nie mam zadnych problemow dobra taktyka czyni swoje
wlasnie gralem i 11 strzalow 5 celnych i 3:0 dla mnie na wyjezdzie
w innym przegralem z łęczna 3:2 (10 strzalow 2 celne tylko 2 bo po czerwonej nakazalem im strzelac z dystansu wiecej ;) ) po czerwonej kartce juz na poczatku meczu (11min) (taaaa kartki to jedyny wielki bug legia w 15 meczach 9 czerwonych ja tylko 5)

taki1 Partyzant

25.10.2006 22:08    #75146     Sufler - Porady do gry - kontuzje
kontuzje sa ok, wystarczy ze trening masz o minimum wiekszy niz na medium
czyli high nie mowiac o intensive to kontuzje sa bardzo czeste tez tak mialem jak chcialem mlodziez cwiczyc, teraz po 2 sezonach i gry od poczatku 22 ligami ( jakos mi malo bylo zawodnikow jak gralem 3 ligami o niebo wiecej bylo w FM2006) juz tak czesto mi sie nie zdarzaja poprostu musisz dostosowac trening do zawodnikow moge sobie reke uciac ze przy wiekszosci z waszych treningow zawodnicy narzekaja na przeciazenie

taki1 Partyzant

25.10.2006 21:55    #75147     Sufler - Porady do gry - Jak skrytykować sędziego?
to jest bez sensu ile razy bys nie skrytykowal to zawsze nie bedziesz mial racji calkiem inaczej niz w rzeczywistosci grajac na probe skrytykowalem 50 pierwszych takich zapytan i 50 razy skonczylo sie albo ukaraniem przez FA albo ostrzezeniem, dlatego najlepiej zawsze powiedziec cos innego

LukMar Partyzant

25.10.2006 21:38    #75148     Sufler - Porady do gry - przypisywanie Numerów.
ja gram Górnikiem Polkowice, zaczalem jako bezrobotny, a Panathinaikos jakos mnie nie chcial :)

Nie mam najmniejszych problemow z numerami zawodnikow. Nie mam tez problemu z kartkami !! O czym pisali inni, jest drobny problem z kontuzjami, ale opanowalem sie z treningiem silowym (aerobik mam na sredni, a sila na lekki) i od trzech meczow nie zauwazylem zadnej kontuzji. Owszem w meczach towarzyskich przed sezonem kontuzje byly co mecz. Wydaje mi sie ze to nie jest jednak bug, trzeba popracowac nad treningiem po prostu ! A.... na poczatku myslalem ze wystawiam recznik w bramce, ale jednak nie, to byl brak w taktyce defensywnej. W trzech kolejnych meczach wygralem do zera, wiec nikt mi nie powie ze bramkarze to tez Bug

sefko1 Przodownik pracy

25.10.2006 20:55    #75149     Sufler - Porady do gry - Kondycja
Ale trudno Wam dogodzic. Jednym kondycja spada za szybko. Innym za wolno. Ja zwykle wymieniam graczy (2 lub 3) w okolicach 75 minuty. Zwykle mają Oni kondycje około 72-78%. Większość zawodników spokojnie wytrzymuje trudy meczy. Mi to odpowieda.

painman Partyzant

25.10.2006 20:51    #75150     Sufler - Porady do gry - Kondycja
No niby tak ale to jest juz moj 4 manager w jakiego gram i nigdy nie mialem tak jak teraz...
A tu nagle nie mam po co robic zmain w meczach bo wszyscy są na siłach jakby mecz trwał 15 min (no chyba ze syfnie graja to mam po co robic zminany heheh)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.