Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.10.2006 11:25    #75131     Sufler - Porady do gry - Plaga kontuzji
co do kontuzi to bug a co do tej liczebności drużyny takie sytuacje mają mjejsce bardzoo żadko ale mają ;)wiesz żadna gra też nie jest ideałem i w przypadku FM to idzje ciągle w leprzym kierunky więc może w 2008 FM ..

Barton Rzecznik Rządu

Grupa: Moderator
Po instalacji czego nie masz grafik? Po instalacji FMa? Po instalacji nowych dodatków ściągniętych z Internetu?

Liber92 Partyzant

26.10.2006 10:03    #75133     Sufler - Porady do gry - Nauka
wielkie dzięki o to mi chodziło, bo mam super juniora(Giovinco) prawdopodobnie zastępce Del Piero który gra na identycznych pozycjach i myśle,że może się dużo nauczyć

mmm Młody aktywista

26.10.2006 09:53    #75134     Sufler - Porady do gry - Plaga kontuzji
tu nie chodzi o same kontuzje ale grać 8 na 11 i jeszcze wygrać

Liber92 Partyzant

26.10.2006 09:48    #75135     Sufler - Porady do gry - Nauka
siema wszystkim, u mnie w fm zawodnicy w innych klubach szkolą młodzików.np. Eto'o lub Kaka,ja gram juve i moje pytanie brzmi: Jak zrobić żeby Nedved lub Del Piero szkolili młodszych?, może to pytanie padło wcześniej w suflerze ale go nieznalazłem, prosze o pomoc i z góry dziękuje

mmm Młody aktywista

26.10.2006 09:46    #75136     Sufler - Porady do gry - Plaga kontuzji
Gram tottenhamem w meczu dostaje 4 kontuzji (w żadnej poprzedniej wersji mi się tak nie zdarzyło) i wygrywam 3-0 wpewnym momencie gram 8 na 11 a gole padają dopiero gdy gram 9 na 11 (gdzie tu realizm) czy to jakiś bug czy wy też tak macie ale to nie wszystko 3 z 4 kontuzju to 3 lub więcej miesięcy dołańczam sceren
http://img24(...)tlb8.png

Liber92 Partyzant

26.10.2006 09:26    #75137     Sufler - Porady do gry - treningi
też mam ten problem, tylko jest jeszcze gorzej bo, u mnie nawet jak stworze swój trening to za każdym razem, jak już zmnienie swój trening na bardziej intensywny to i tak jak wyjde i wejde to nic się nie zmienia i musze grać ze standardowym i cierpliwie czekać na patcha

Proletariat

26.10.2006 08:18    #75138     Sufler - Porady do gry - Wysyłanie gracza do filii. Bug?
u mnie zuniga dostał pozwolenie (nie pisało ale mógł grać) po podpisaniu kontraktu seniorskiego.Kontrakt zaproponowałem mu wcześniej, zaraz na początku zimowego okna transferowego w 1 sezonie.Z kolei jak zaproponowałem innemu juniorowi bez pozwolenia na prace kontrakt po wygaśnięciu juniorskiego, to już grać nie mógł...

Demon79 Młody aktywista

26.10.2006 01:25    #75139     Sufler - Porady do gry - Wysyłanie gracza do filii. Bug?
Niby w okienku można wysłać gracza, problem tylko w tym że on tam wcale nie chce iść :(
Czy po takim siedzieniu na utrzymaniu w klubie i w międzyczasie na powołaniach do reprezentacji może dostać pozwolenie na prace?

LukMar Partyzant

26.10.2006 00:03    #75140     Sufler - Porady do gry - kiks gracza !!
W sumie to powinienem być wściekły. Przez delikwenta odpadłem w pierwszej rundzie Pucharu Polski z Podbeskidziem Bielsko-Biała po porazce 0-1 (ja gram Górnikiem Polkowice - zacząłem jako bezrobotny). W doliczonym czasie pierwszej połowy dogrywki koles wybijajac pilke glowa (po roznym) stojac w obrebie piatki trafil przeciwnika. Pilka sie od niego odbila i wpadla do bramki. Kiks jak sie masz. Caly mecz przewazalem, no moze wlasnie oprocz pierwszej czesci dogrywki, jednak powiedzenie zawodnikom ze graja juz na luzie, nie bylo trafne, myslalem ze sie uspokoja i wyjda rozluznieni, niestety bylo inaczej. No ale nie o tym chcialem pisac. Po meczu, w gazetach az roilo sie od wypowiedzi rozzalonego pilkarza, przepraszajacego druzyne za swojego kiksa. Co wiecej, kilku zawodnikow w wiadomej zakladce ich dotyczacych od tej chwili ma wpisane "zdenerwowany na X z powodu popelnionego bledu" [choc cudzyslow tutaj jest tylko aby oddzielic to co sadzal od reszty zdania, nie cytuje doslownie]. Jest tez druga grupka majaca "chce pomoc X w jego problemach po niefortunnym zagraniu" [czy jakos podobnie, sens jest zachowany, choc slowa moze troche inne]

WOW !! Czy wam tez juz sie przytrafila taka sytuacja ? Z tego co czytam to niektorzy juz kilka sezonow rozegrali.... ja dopiero jeden miesiac, moze dwa gram, no ale coz, ja sie ucze i mam swoje zycie osobiste ;P....

Co o tym sadzicie ? O tym kiksie, nie o moim zyciu :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution