Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

briho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.10.2006 14:03    #75121     Sufler - Porady do gry - Błąd aplikacji
Wygląda na to, że jest to ten sam słynny już błąd , który występował w poprzednim FM-ie. Też w zeszłym roku miałem z tym problem, dopiero łatka go wyeliminowała. Teraz dopiero co zacząłem grać i na razie jest wszystko w porządku, zobaczymy jak będzie później.

briho Partyzant

W FM-ie faktycznie dostajemy bardzo mało dodatków graficznych i nie jest to żaden błąd. Jedyna rada to pościągać dodatki z sieci.

taki1 Partyzant

26.10.2006 13:33    #75123     Sufler - Porady do gry - Kondycja
aaa no i jak gracie polska liga to pamietajcie jak sedziuje wam pan Żyro to tackling easy i no pressing ;D ten pan w 14 meczach pokazal 13 czerwonych kartek i 117 zoltych
srednio 8 zoltych i 1 czerwona na mecz :)

taki1 Partyzant

26.10.2006 12:58    #75124     Sufler - Porady do gry - Kondycja
wedlug mnie w FM07 nie powinno sie zmieniac bo zmeczeni tylko dlatego ze maja zolte kartki ja zawsze zmieniam w 60min z 2 zawodnikow
najczesciej z zoltymi kartkami bo przez czerwone przegralem z 7-8 meczow
24 kolejka czerwone kartki
pogon 17 (kur*a 17? gdzie tu realizm)
legia 10
lech 8 (ja)
w co 3 meczu czerwona grajac czasami na tackling easy i bez pressingu

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

26.10.2006 12:57    #75125     Sufler - Porady do gry - reputacja
są takie przypadki w swicie grał włoch więc wiesz

Kakas Partyzant

26.10.2006 12:55    #75126     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na prace!!
Siema! Mam nastepujacy problem: Chcac kupic pilkarza do jednego z klubow angielskich (czyt. Blackburn) musialem, jak to tam bywa, przejsc przez pozwolenie na prace danego grajka... no i ok... za pierwszym razem nie otrzymal on pozwolenia, wiec sie odwolalem... natomiast za drugim... rowiez nie dostal (no mowi sie trudno)... ale zawodnik przeszedl do klubu tylko z tym frajerskim PPr... nie moze grac, ale za to chetnie pobiera pensje :/... dodam ze wyrzucilem za niego 3/4 swojej kasy i zabieram mi 25k/tygodniowo... co jest grane? ja rozujmiem ze takie cos moze wystapic przy mlodych, malo znanych zawodnikach co chetnie przejda do klubu filialnego... ale nie przy C.Delgado ktory nie zamierza odchodzic na wyporzyczenie... ehh... zostalo mi ok 2 tyg do konca okienka transferowego... jak myslicie pozbyc sie go i zakupic jakiegos innego grajka?? czy moze jeszcze dostanie pozwolenie?? (marzenie scietej glowy :P)... help

26.10.2006 12:52    #75127     Sufler - Porady do gry - współczynnik klubów
chyba zależy do od sukcesów czyli wygranych i remisów w LM czy pucharze uefa .Co do rumuni masz racje ;)fuksneło się im

deco87 Partyzant

26.10.2006 12:27    #75128     Sufler - Porady do gry - współczynnik klubów
mam pytanie w jaki sposób liczy sie wspólczynnik klubów grajacych w europrjskich pucharach , słyszałem ze uefa wprowadziła jakies zmiany?? gram polską ligą i chce sobie obliczyc ile zespołów z polskiej ligi zagra w europejskich pucharach,:) P.S. czytałem ze rumunia dzieki osiągnięcią trzech zespołów z bukaresztu miała wspólczynnik ok 16 i w nastepnej edycji LM wystapia dwie rumunskie bez eliminacji:)

26.10.2006 11:34    #75129     Sufler - Porady do gry - kiks gracza !!
Ja gram mniej więcej tyle samo co ty i mi narazje się to nie zdarzyło .Ale przypomnijmy sobie ten cudowny wspaniały mecz na stadionie śląskim .Bramkarz kolumbijski wykopuje piłkę piłka leci leci leci i wpada do naszej bramki kuszczak załamany cały kraj sie śmieje tylko bąk go pociesza .Więc wiesz sytuacja jak sytuacja ;) Na twoim miejscu bym go nie wystawiał w najbliższych spotkaniach

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

26.10.2006 11:31    #75130     Sufler - Porady do gry - Plaga kontuzji
[quote=tomato] co do kontuzi to bug a co do tej liczebności drużyny takie sytuacje mają mjejsce bardzoo żadko ale mają ;)wiesz żadna gra też nie jest ideałem i w przypadku FM to idzje ciągle w leprzym kierunky więc może w 2008 FM .. [/quote]

POPRAWNY TEKST

[quote] Co do kontuzji, to bug, a co do tej liczebnośći drużyny, to takie sytuacje mają miejsce bardzo rzadko, ale mają. Żadna gra nie jest ideałem i w przypadku FM'a to idzie ciągle w lepszym kierunku, więc może w FM 2008 ? [/quote]

Co miałeś na myśli pisząć: " więc może w FM 2008 " ??
Wydaje mi się, że chciałeś napisać tak: " więc może w FM 2008 będzie to poprawione (ewentualnie: " będzie lepiej ";) "

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution