Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

taki1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.10.2006 22:38    #75061     Sufler - Porady do gry - Tutoring
Czy ktos wie jak zrobic aby jeden drugiego uczyl?
w innych klubach jest to dosc popularne ja gram juz razem 3 sezony i nikt nikogo nie uczyl ;

err Partyzant

27.10.2006 21:56    #75062     Sufler - Porady do gry - Dostosuj
ortografia, gramatyka poprawna dopiero z przecinkami :) gramatyka to całe zdanie, nie tylko poprawna pisownia tomato :)

poczytaj trochę, to pomaga :)

err Partyzant

27.10.2006 21:53    #75063     Sufler - Porady do gry - scouci
spokojnie, sprawdził przynajmniej w goglach i w open office. prawdopodobnie jest dysortografem i na pewno leniuchem nie czytającym książek, nieprawdaż tomato? niestety pisze się razem.
nie najeżdżajcie tak na niego. sam jestem dysortografem i wiem jak ciężko jest się nauczyć pisać. lata ćwiczeń, a i tak można napisać "gura", albo "chak". wystarczy chwila dekoncentracji. on nie ćwiczy w ogóle prawdopodobnie, pewnie nawet nie wie, że może coś z tym zrobić, ale musi ćwiczyć. pomóżcie mu konstruktywną uwagą. czy to taki problem poprawić kilka słów?

pozdrawiam.

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

27.10.2006 21:46    #75064     Sufler - Porady do gry - Dostosuj
err ale gramatyka ok ?

err Partyzant

27.10.2006 21:45    #75065     Sufler - Porady do gry - Dostosuj
tomato, pamiętaj o przecinkach :) stawiaj je tam, gdzie zatrzymujesz się na chwilę mówiąc :) w powyższym zdaniu : nie wszyscy, możesz zaznaczyć przecież, żeby asystent wyłączył nierealne transfery :) czytelniej? :)

pozdrawiam i ćwicz, warto mowę ojczystą znać

ps, ja też jestem dysgrafem oraz dysortografem, stąd to polecenie tegoż udogodnienia w postaci podkreślań błędów na czerwono ;)

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
*Football Manager 2007datagraphicspictureslogos
ormalclubs

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
wypakuj do
data/graphic/pictures/logos/normal

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

30 grudnia? nie da się wtedy chyba dopiero od 1 stycznia
P.S Nie sprawdziłem tego ale tak na zdrowy chłopski rozum pograj jeszcze 2 dni

pierwszy Partyzant

Gram drugi sezon w lidze polskiej. Z powodu marnych funduszy 30-tego grudnia chcialem posciagac zawodnikow z wolnych kontraktow i tu nastapil maly problem. Nie moge podpisac kontraktow z zawodnikami z ligi czeskiej i ukrainskiej (bez wzgledu na wiek zawonika). Bug czy przepis, ktorego nie znam ?? Wie ktos cos na ten temat ??

MikaS Partyzant

data/graphic/pictures

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution