Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.10.2006 15:27    #75041     Sufler - Porady do gry - trening
ERO. Mógłbyś chociaż raz dojść do czegoś sam? Ciągle widzę Twoje pytania. Wygladasz na początkującego a jak pisałeś grałeś już w 06 więc nie wiem o co Ci chodzi.

Nie czepiam się tylko piszę, że taka gra sprawia o wiele więcej przyjemnośći.

err Partyzant

28.10.2006 15:00    #75042     Sufler - Porady do gry - edytor
masz pojęcie? proszę Cię. tu możemy mówić o dwóch składowych dysleksji, więc nie pełnej dysleksji. nie możesz powiedzieć, że jest dysgrafem. dlatego też, nie możesz nazwać go dyslektykiem. znaczy, mając pojęcie nie nazwałbyś go dyslektykiem. to po pierwsze.
po drugie, przyzwyczajenie nie tłumaczy Cię z braku polskich czcionek. gdy przebywałem poza granicami Polski to pisząc choćby maila, polskie czcionki uzyskiwałem metodą kopiuj-wklej. wytykasz mu niedbalstwo, które łączy się z lenistwem. czyli wytykasz mu to, co powoduje, że sam nie używasz polskich czcionek. znaczy, wstydziłbyś się wytykania palcem tego co u Ciebie nie jest idealne.
i zabierz się za siebie najpierw, potem krytykuj innych.

sefko1 Przodownik pracy

28.10.2006 14:33    #75043     Sufler - Porady do gry - edytor
@err. A zebys wiedzial, ze mam duze pojecie o tej chorobie. I Jak bys zobaczyl posty tomato, to bys zobaczyl, ze jak mu sie chce to pisze poprawnie. Dla mnie to swiadczy o niedbalstwie. A pisze bez polskich czcionek, bo na takim programie pracuje w pracy i mi tak zostalo. I mimo to jestem bardziej zrozumialy niz tomato. Duzo ludzi pisze bez polskich czcionek, ale przynajmniej pisza poprawnie, a nie jakis belkot.

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

Może jestem niedoinformowany, ale to chyba w niczym w rozgrywce nie przeszkadza. Chyba wystarczy stworzyć nowy profil i wszystko jest ok, nie trzeba przecież grać tym poprzednim profilem.

Liber92 Partyzant

28.10.2006 14:08    #75045     Sufler - Porady do gry - patch 7.0.1
no niewiem err czy mash racje, ja też gram juve i wydałem 2 mln na transfery, a budżet na koniec sezonu mam 15 mln na minusie chociaż bez żadnego problemu wywalczyłem awans, a co do fizjoterapeutów są poprostu dobrzy w swoim fachu, a nie są żadnymi cudotwórcami!!!

err Partyzant

28.10.2006 13:39    #75046     Sufler - Porady do gry - edytor
przecinki i kropki tomato. pamiętaj, bo to tak samo ważne jak ortografia :)

err Partyzant

28.10.2006 13:32    #75047     Sufler - Porady do gry - edytor
może byśmy skończyli już tę dyskusje? proponuje zamknąć temat i usunąć. pytania o edytor są w dwóch innych tematach.

sefko1, sam nie używasz polskiej czcionki, więc czego się czepiasz błędów innych? wkurza Cię tomato tym, że wypowiada się na temat o którym nie ma pojęcia? a Ty kolego jakie masz pojęcia na temat dysortografii? żadne. gdybyś wiedział trochę o tym to nie pisałbyś o niedbalstwie, a o braku ćwiczeń i braku koncentracji. i odsyłam do słownika języka polskiego, do której tomato został odesłany przez obserwatora, gdyż nie wiesz nawet jak poprawnie napisać słowo dysleksja. mało tego, odeślę Cię też do encyklopedii, którą polecił obserwator. tam sprawdź czym jest w ogóle dysleksja.

ludzie, czy to naprawdę aż tak wielki kłopot poprawiać po nim błędy tak by się uczył? alfy i omegi same tu są?

aż tak jesteście sfrustrowani, że musicie na nim się odgrywać?

pozdrawiam i liczę na to, że skończy się ten temat i ludzie, którzy nie wiedzą czym jest dysortografia z autopsji, przestaną pisać na ten temat. choroba ta naprawdę jest znacznie bardziej złożona niż kod źródłowy pliku startowego do fm.

omega21 Partyzant

Mam taki problem jak usunac z" pamieci" FM wlasny profil menadzera? Przy wgrywaniu nowej rozgrywki wpisuje te same dane i on ma w "pamieci ze gdzies juz gralem" a chcialbym zeby tego nie bylo przy nowej grze.Czyszczenie menu nic tu nie pomaga.Chcialbym po prostu wiedzieciec gdzie sie to zapisuja sie te profile.Mam nadzieje ze napisalem to jasno i mozna zrozumiec o co mi chodzi:)Pozdrawiam i dzieki za pomoc

Adami Partyzant

28.10.2006 13:01    #75049     Sufler - Porady do gry - Szukaj
Panowie problem rozwiązany...otóz wczoraj sciagnąłem te loga i koszulki do ligi polskiej, wchodze w wyszykiwanie zawodników i jest przycsik anuluj oraz szukaj !!
i taraz bedzie gra
Pozdro

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

28.10.2006 12:57    #75050     Sufler - Porady do gry - akademia piłkarska
mi się nie udało bo grałem WKS a on niema kasy więc nawet nie próbowałem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.