Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

LukMar Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.10.2006 15:16    #74901     Sufler - Porady do gry - Błędy ?? Nie przesadzajcie
err pewnie zmienil język gry ....

... zapytaj sie lepiej co ta cioccia zrobila, ze tak sie gra rozni, albo kup wreszcie oryginalnego FMa, kosmopolitaninie jeb...jeden

Proletariat

31.10.2006 15:01    #74902     Sufler - Porady do gry - Błędy ?? Nie przesadzajcie
powiem tak... fm 2006 trening mialem ustawiony w sezonie na obcizalnosc wysoka i kontuzje owszam trafialy sie ale przede wszystkim krotkie do 2 tyg... a tu ustawilem trening ten co zawsze i w polowie sezonu pol skladu kontuzjowanych i wiekszosc to kontuzje ze przerwa na pol roku... ok zaczalem jeszcze raz zmniejszylem na sredni i co? fakt liczba kontuzji sie zmniejszyla po polowie sezonu okolo 7 w tym 5 ciezkich... :|
z kartkami jets u mnie inna sprawa:) a mianowicie u mnie obroncy grajacy agresywnie i def pomocnik maja ustawione agresywny odbior i jeszcze nigdy zaden z nich nie dostal czerwonej ale dziwi mnie jedno wpuszczam zawodnika w 2 polowie minute po dostaje zolta i kolejna minuta 2 zolta:| i tak mialem wilekrotnie a jest to skrzydlowi i odbior ma normalny :|
finanse to chyba ma kazdy nie wiem co to jest ale zawsze na minusie;/
Wracajac do treningu dziwnie mnie 1 opcja stosowalem zarowno wysokie obciazenia jak i srednie i zawodnik ladnie sie rozwija i w pewnym momencie atrybuty spadaja do wyjsciowych od razu powiem bo zaraz ktos bedzie glupio sugerowal ze mial kontuzje NIE NIE MIAL:]
Kolejny blad? prosze bardzo:) totalnie glupie bramki.... ustawilem moim obroncom totalna defensywe podania bezposrednie o akcji ofensywnych itd i co? obronca ma pilke i podaje do napastkika przeciwnikow:) o bledach bramkarzy nawet nie wspomne:)
Ogolnie moim zdaniem gra jest bardzo utrudniana przez te bugi
A i jeszcze jedno... Scouting mial byc poprawiony i wkoncu skuteczny... moim zdaniem nie jest mialem scouta z potencjalem na 17 bodajze wyslalem go by obejrzal wszystkich zawodnikow rep mlodziezowej dostalem kilkanscie raportow (zawsze bralem na 3 mecze) i postanowilem sprawdzic jak oceniaja uruchomilem scouta i co...? potencjal kompletnie sie nie zgadza.... bodajze zawodnik cieluch z jagielonii scout pisze ze gra na prawie max swoich mozliwosci... a w scoucie CA=100 PA=150 komentowac chyba nie musze:)

err Partyzant

31.10.2006 12:52    #74903     Sufler - Porady do gry - Błędy ?? Nie przesadzajcie
Właśnie widzę, że ta wersja od cioci, a raczej gra uruchomiona na exe tym od cioci z Anglii, zachowuje się zupełnie inaczej. I zaczyna mnie zastanawiać, co polski wydawca zrobił z tą grą, że oryginał nasz tak się różni od tego który jest na wyspie.

Novator Partyzant

31.10.2006 11:21    #74904     Sufler - Porady do gry - Błędy ?? Nie przesadzajcie
A ja wstawiłem w przerwie I.Micanskiego jak Koraną grałem i w 46 minucie dostał pierwszą, a 47 minucie DRUGĄ zółtą kartkę, ale licznych kontuzji się nie dopatrzyłem.

michone Partyzant

31.10.2006 09:43    #74905     Sufler - Porady do gry - Kluby Filiarne gdzie te opcje??
Gram sobie Wisła Kraków i w ogóle nie potrafie znalezc opcji zeby jakis klub został moim filiarnym klubem?? moglby ktos opisac jak to zrobic?? nawet gdybym gral Realem... gdzie sa te opcje w ktorych zakladkach...

Proletariat

31.10.2006 09:27    #74906     Sufler - Porady do gry - Kiedy??
Jeden Admin niedawno wspomniał o programie do zmieniania skórek.
A więc się pytam kiedy on wyjdzie(program, oczywiście;)) ??

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

31.10.2006 09:12    #74907     Sufler - Porady do gry - Błędy ?? Nie przesadzajcie
powiem tak dla mnie te beta testy to lipa bo jeżeli owe był to czemu jest tyle bugów?Po prostu SI leci w bambuko z nami ale niema co o tym pisać wiadomo że bugi są i nic się nieporadzi trz czekać na pacha więc niema sensu pisanie o tych bugach . Taka moja opinia dlatego ja tylko zobaczyłem co oferuje FM ale nie grałem bo wiedziałem o bugach

kretoman Partyzant

31.10.2006 09:04    #74908     Sufler - Porady do gry - Błędy ?? Nie przesadzajcie
ja gram barcelonš i nie mam problemów z kartkami już pół sezonu a ja nie dostałem ani jednej czerwonej kartki. Żółte się zdażajš ale nie mówmy że nagminnie. Kontuzji też nie mam no może oprócz jednego savioli na 2 tygodnie:)

MetalliKatt Partyzant

31.10.2006 08:41    #74909     Sufler - Porady do gry - błędy bramkarzy
haha sluchajcie!!wczoraj wieczorkiem sobie gram dalej moim Atletico Madryt-mialem juz 9 pkt straty do realu madryt i odrobilem do 2 pkt!!znowu kocham ta grę!-mecz wyjazdowy z Athletic Bilbao.prowadze 1-0!bravo!kontra i 1-1!gniote basków,a tu nagle leo franco ksywa "wanderer"lub"pozakarniasty pielgrzym"postanowil pomoc nieudolnym kolegom w polu,podanko do Fernando Llorente i jest 1-2 dla Bilbao.tu chcialem zastosowac taktyke jednego z FMmaniaków tzn. zapoznac moja myszke ze sciana.ale jako rasowy manager wytrzymalem presje i zdolalem jeszcze ten mecz wygrac 4-2,w tym Pernia nie strzelil mi karnego w koncowce.Kocham FM'a!dzisiaj po pracy gram mecz z realem na wyjezdzie o mistrzostwo!juz sie denerwuje...pozdro dla wszystkich maniaków.
p.s. dolaczam do tych co narzekaja na plage kontuzji,mam to samo w co drugim meczu ktos pada kontuzjowany(licze mecze swoje i komputera).za duzo tego.
aha Kisliy jest nadal super talentem w tej grze,kupilem tez Janczyka i super sobie radzi jako zmiennik Fernando Torresa i Misty.Frajerzy z Valencii sprzedali mi Davida Silve na poczatku sezonu,po doniesieniach prasowych ze trener chce go sprzedac(!frajer!)go kupilem.i ide na mistrza Atletico w pierwszym sezonie(i to bez aguero-zlamana noga)!jak fajnie sie pochwalic czasem :-) jestem tez w finale pucharu Hiszpanii...obym tylko wygral teraz kluczowe mecze.

Proletariat

31.10.2006 08:20    #74910     Sufler - Porady do gry - Błędy ?? Nie przesadzajcie
a co powiesz na 4 czeronw kartki w 7 meczach?? Nie mam agresywnego odbioru ani ni takiego, więc to lekka przesada :( a co do kontuzji to już icj nie mam prawi wcale, dzięki mojemu genialnemu programowi treningowemu :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.