Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
31.10.2006 23:44    #74891     Sufler - Porady do gry - sprzedać zawodnika
Wpuscisz ich w mniej waznym meczu, zagraja dobrze, obnizysz cene i zaoferujesz klubom w okolicach okna transferowego i kupiec sie powinien znalezc. Zwaz tez, ze im starszy i mniej przyszlosciowy pilkarz, tym trudniej go sprzedac. Przeczytaj poradnik z pudelka, strona 36.

giersik Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
31.10.2006 22:07    #74892     Sufler - Porady do gry - RETAIN_ALL_PLAYERS
A działa ta opcja w ogóle komus?? U mnie jak zaczynam nowa gre z Retain to po chwili ladowania zawiesza sie gra. Jak wyłaczam te opcje to laduje sie do konca i moge grac.

xpris Młody aktywista

31.10.2006 21:11    #74893     Sufler - Porady do gry - sprzedać zawodnika
Jest pewnien sposób aby pozbyć się tych graczy i nawet zarobić, ale osobiście go nie polecam i nie preferuje bo tylko on psuje zabawe i zabiera satysfakcje z gry.
A mianowicie możesz, stwożyć nowego menedżera np. w Wiśle i kupić tych graczy do Wisły.
A po transferze przejść na emeryture.

Ale tak jak już powiedziałem nie polecam i niestosuje go bo tylko psuje zabawe.

bartex55 Przodownik pracy

31.10.2006 21:00    #74894     Sufler - Porady do gry - koszulki i loga w FM2007

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

31.10.2006 19:44    #74895     Sufler - Porady do gry - Błędy ?? Nie przesadzajcie
Ja właśnie włączyłem MLS i m.in. ligę angielską. Patrzę na terminarz i tabele Premiership a tutaj ani jednego spotkania, mimo, iż jest 29 stycznia 2006. Do tego Barca już wygrała Ligę Mistrzów, a liga angielska która przecież nie ma przerw będzie chyba czekać, aż do sierpnia aby rozegrać pierwsze spotkanie.

Benschol Partyzant

31.10.2006 18:57    #74896     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Jestem poczatkujacym graczem w FM 2006,bardzo bylbym wdzieczny za wszelkie rady taktyczne czy treningowe poniewaz w obojetnie jakim klubie zaczynam gre,czy to w super potentacie czy w czwarto ligowym daremniaku to moi zawodnicy na poczatku sa w stanie wygrac z kazdym,wymiataja jak nic a po 10-15 meczach ligowych dostaja baty od kazdego. Jak narazie nie mialem takiej sytuacji w Slovanie Bratyslava i w zasadzie tez nie mam pojecia co zrobilem ze tak sie nie stalo. Bede wdzieczny za wszelkie rady. Pozdrawiam.

era Partyzant

31.10.2006 18:34    #74897     Sufler - Porady do gry - Błędy ?? Nie przesadzajcie
"To wszystko jest kwestią interpretacji i podejścia. Wszystko na to wskazuje :) ."
wujek bez przesady jezeli co mecz moj zawodnik dostaje czerwona karte i w ciagu miesiaca mam 7 kontuzji graczy z 1 skladu juz nie chce dodacwac z Betis B i u-18 .
jest w nowym fm'ie pare udogodzen ALE wiecej bugow niz w 2006 . przeciez te kontuzjie i kartki przechodza ludzkie pojecie . Sobis za nie dotkkniecie rywala ani tez za brak dyskusji z arbitrem itp. dostal sobie od tak czerwona karte , ja tego po prostu nie ogarniam . W realnym swiece takich sytuacji nie ma , wiec to nie jest kwestja interpretacji tylko po prostu gry - bugow gry

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

31.10.2006 18:23    #74898     Sufler - Porady do gry - Save Game Cleaner dla Fm 2007
program do edytowanie sjwów o ile się niemyle

dobre? Partyzant

31.10.2006 16:12    #74899     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Wisła Kraków/Sevilla/reprezentacja Szwecji - gralem 5 sezonów
-4 Mistrzostwa kraju i 3 puchary Polski z Wisłą/ wicemistrzostwo hiszpanii Sevilla i mistrzostwo świata ze Szwecją;]
-2 razy puchar ueffa (z rzedu) Wisłą i raz z Sevilla
-2 razy LM z Wisłą (z rzedu)
-4 razy udział w superpucharze 2 razy win 2 razy lose(z Wisłą) i raz win (z Sevillą)
-2 razy klubowe mistrzostwo świata z Wisełką
oto moje sukcesy;] w fm 2006 teraz gram w 2007 ;] mam nadzieje ze podobnie mi pojdzie;]
ps sklad Wisły podstawowa 11 z ktora osiagalem LM to: boruc-cruz,hernani,leonardelli,baszczynski-grzelak,sobolewski,cantoro,blaszczykowski-vitti,brozek
jeszcze inni wazni zawodnicy to : jose sosa ,tardelli,sala
pozdro all;]

bury1986 Partyzant

31.10.2006 15:55    #74900     Sufler - Porady do gry - Błędy ?? Nie przesadzajcie
ja gram Korona, 6 kolejek i rywale mieli juz 4 czerwone a ja 2, prawie w kazdym meczu kontuzja a treningi mam dobrze dobrane napewno, no ale da sie przezyc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.