Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

zdzichu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.11.2006 18:52    #74841     Sufler - Porady do gry - Edytor czasu rzeczywistego
Mam pytanie wgralem ten edytor wszystko ladnie!! Tylko jak mam wlaczona gre to ichce zaladowac abym mogl robic zmiany to mi wyskakuje "Data not faund! Set the FM versions in options !! HELP

Nemrod Partyzant

02.11.2006 18:13    #74842     Sufler - Porady do gry - Efekty pracu SCOUT-a
Gram na dużej bazie-fakt, że przy niektórych mam żółte gwiazdki.Szkoda tylko że nie dostaje wiadomości, że kogoś tam wynaleźli.No ale dzieki za pomoc.Co do bazy danych to DUŻA jest dużo za mała-porażka-jak narazie jedyna wada tego managera jaką zauważyłem, nie kontuzje, nie problemy z treningami-TYLKO ZA MAŁA BAZA a co za tym idzie MAŁO TALENTÓW.PZDR

Ebi-21 Kenebi Partyzant

02.11.2006 18:09    #74843     Sufler - Porady do gry - Efekty pracu SCOUT-a
jak grasz na malej bazie to wszystko jasna ale ja na normalnej mialem ten sam problem przez 2 sezony nikogo nie znalezli sami

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

02.11.2006 17:43    #74844     Sufler - Porady do gry - puchar konfederacji
"turnieju wystąpią następujące drużyny podzielone na dwie grupy: A - Niemcy (gospodarz), Australia (mistrz Oceanii), Argentyna (wicemistrz Ameryki Płd.), Tunezja (mistrz Afryki); B - Brazylia (mistrz świata), Japonia (mistrz Azji), Meksyk (mistrz Ameryki Płn.), Grecja (mistrz Europy). W turnieju zabraknie Francuzów, którzy wygrali dwie ostatnie edycje Pucharu Konfederacji. Mecze rozgrywane będą w Kolonii, Frankfurcie, Hanowerze, Lipsku i Norymberdze. " więc to raczej bug

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

02.11.2006 16:59    #74845     Sufler - Porady do gry - jest a go nie ma
ha, ja to mialem problem "nie bylo go, a byl" mozna rzec :P : prowadzilem Derby County i bylem zainteresowany kupnem Antoniego Lukasiewicza z Elche, zlozylem oferte za niego taka jaka chcieli i czekam. Pech chcial, ze w tym samym dniu podpisywalem kontrakty ze swoimi zawodnikami, poskladalem im oferty kontraktow i niby wszystko cacy. Z tym, ze nastepnego dnia przychodzi mi wiadomosc "Lukasiewicz podpisuje nowy kontrakt"! A ziomek, z ktorym chcialem przedluzyc kontrakt nie ma nawet w osobistych "Rozwaza oferte klubu Derby" i kontrakt mu sie nie przedluzyl. Smieszniej, ze Lukasiewicza mam w skladzie, ale nie moze grac u mnie, tylko gra w Elche, ktore oficjalnie jest nadal jego klubem xD (co prawda to stalo sie juz w FM 2007 ale taka ciekawostke przytoczylem ;d)

Wracajac do tematu, to obawiam sie, ze nic sie z tym nie da zrobic, jesli probowales w/w sposobow. Ja tak mialem kilka razy w 2006 i tylko jednego grajka uratowalem ;/

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

02.11.2006 16:38    #74846     Sufler - Porady do gry - sprzedać zawodnika
Najlepszy jest sposób z wystawieniem go na jeden mecz (jeśli będzie ważny) lub kilka (ze słabymi klubami). Ustaw taktyka, aby jak najlepiej grało się twym piłkarzą. Postaraj sie wygrać mecz. A jeśli nie to wpuszczaj ich na końcówki. Ale przed tymi meczami zdejmij ich z lisy i weź cene na nieokreśloną. Po tych kilku meczach pochwal zawodnika, wystaw na liste i zaproponuj klubam. Powinno działać.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

02.11.2006 16:33    #74847     Sufler - Porady do gry - puchar konfederacji
To może to bug, albo tak jest w realu =:O A ja gram borussią i USA :)
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

boro.rm Partyzant

Kali22 ma racje. zespoły zaczynją zdefiniowana dla nich taktyka i pozniej ja dostosowują. Ja mam 3 taktyki i w zależnosci od ligi gram jedną nonstop. W fm 2006 było łatwiaj. Teraz w nowym Managerze taktyke musze zmianiac średnio co 3-4 miesiące.

kali22 Partyzant

wiekszosc klubow zaczyna grac taktyka 4-4-2 tylko podczas meczow jest ona zmieniana w zaleznosci od wynikow

kamilinho2507 Partyzant

02.11.2006 12:44    #74850     Sufler - Porady do gry - puchar konfederacji
ja gram wisła i usa i jak gralem puchar konfederacji to tez grala ze mna brazylia u-23

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution