Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Wilu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Gram Koroną Kielce i poprosiłem zarząd o klub partnerski(o ten słabszy któremu mógłbym pomagać) z propozycji wybrałem FK belgrad, jednak nie moge przenieść tam żadnego zawodnika bo nazwa jest na szaro jakby zablokowane, a poza tym w kadrze tego klubu jest tylko jeden zawodnik, którego mam na "biało czyli moge z nim negocjować itd, czy można to jakoś zmienić??

Goldberg111 Partyzant

03.11.2006 17:02    #74822     Sufler - Porady do gry - Poziom w FM!!!
ja gram Darlingtonem, klub z 4 ligi angielskiej (czyli na realia angielskie pod nazwą 2. liga), w trzy sezony awansowalem do championship gdzie narazie zbieram baty ale u3muje sie nad strefą spadkową;) frajdą jest gra takim malutkim klubikiem, polecam;)

XerfaX Partyzant

03.11.2006 17:01    #74823     Sufler - Porady do gry - Poziom w FM!!!
zagraj sobie jakims benjaminkiem z polskiej 2 ligi bedziesz mial wyzszy poziom. A tak wogule to na co liczyles jak brales JUVE?? zobacz co ten klub gra teraz w Serie B to MUSIALO tak wygladac. poczekaj az do Serie A sotkasz sie z Interem Milanem Lazio Fiorentia Roma bedzie ciekawiej

era Partyzant

03.11.2006 16:38    #74824     Sufler - Porady do gry - Poziom w FM!!!
gucio najlepszy sposob na zwiekszenie poziomu trudnosci to zmiana klubu na malo znany z rozwijajacej sie ligi . Wygranie pucharu uefa mozna wtedy nazwac cudem ;]

Gucio10 Młody aktywista

03.11.2006 16:27    #74825     Sufler - Porady do gry - Poziom w FM!!!
Tylko ze ja mam 30% zawodnikow kontuzjowanych i zadluzenie 5 mln bo przesadzilem z transferami:/ I wcale graczy nie mam takich swietnych:
Buffon

A.V Borre Tudor Golanski Chellini

Marchioni Gragula Schaars Nedved

Del Piero Sheringham

Czyli bez Camoranesiego, Kovaca, Balzaretiego, Giannichedy, Trezegueta

p.s BOSS 155 ja sie pytalem co mam zrobic zebym mial trudniejszy poziom w tej grze!!
nie chce zakladac nowej gry!!

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
03.11.2006 16:27    #74826     Sufler - Porady do gry - Poziom w FM!!!
Talenty wyślij na maila jednego z adminów (np.).
Najlepszym sposobem jest gra słabszym klubem... Weź jakiegoś z Serie C1 i awansuj do Serie A :>

BOSS155 Partyzant

03.11.2006 16:26    #74827     Sufler - Porady do gry - Brak kilku zawodników :/
Ja też nie mam scorzy i wielu innych ktorych miałem w FM 06 ale wtedy gralem na updacie CM REV wiec moze dlatego, ale jeśli wybrałbyś wszytskich piłkarzy z urugwaju to scorze bys mial.

Gucio10 Młody aktywista

03.11.2006 16:16    #74828     Sufler - Porady do gry - Poziom w FM!!!
Mam maly problem:/ Gram Juve w Serie B(juz o tym pisalem) i napracowalem sie przy tej druzynie bardzo duzo!! Wlansnie zaduzo bo siekam wszystkich rowno:/ I gra powoli staje sie nudna:(:(:( Wygralem 22 mecze z rzedu w lidze:/ Caly czas ten sam sklad, taktyka i zmniany!! Chcialbym zeby bylo troche trudniej:) Jest jakis sposob???

Diablo Partyzant

03.11.2006 15:49    #74829     Sufler - Porady do gry - Brak kilku zawodników :/
Chciałem ściągnąć do Legii Enzo Giovanni Scorza i Juliano Pacheco i jeszcze kilku zawodników, (najbardziej mi chodzi o tych dwóch), ale wyszukiwarka mi ich nie znajduję :( . Czy wy ich macie ? Mam dużą baze danych. Gra jest oczywiście oryginalna.

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

03.11.2006 14:30    #74830     Sufler - Porady do gry - problem z facepackiem
zacznij płakać ;p ściągnij może http://www.cmrev(...)460.html albo jeżeli masz dobrego kompa to jest taki program że są wszyscy piłkarze, o ile mi wiadomo bo ktoś kiedyś pisał (chyba seju) to wujek przecinak to zrobił

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.