Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

10.11.2006 14:40    #74621     Sufler - Porady do gry - Średnia frekwencja
od wielkosci miasta ,stadionu ,a i jesli w twoim miescie jest jakis klub ktory gra w tej samej lidze to tez moze ci zabierac troche widzow

veron3 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.11.2006 14:19    #74622     Sufler - Porady do gry - Gra na odgrywającego
masz rację odgrywający to gość, którego zadaniem jest wygranie górnej piłki z powodzeniem mozna stosować niekoniecznie jeśli gra się tylko jednym wysuniętym napastnikiem warto ustawic aby twoi boczni obroncy i skrzydłowi grali wlasnie na odgrywającego, ten zgrywa piłkę do drugiego napastnika notując wiele asyst, a tamten strzela gole az miło. Ja wlasnie gram w ten sposób i musze powiedzieć, że pomysł sprawdza się świetnie...

era Partyzant

10.11.2006 14:15    #74623     Sufler - Porady do gry - Patch
kurcze i w tym patchu nic nie ma o poprawieniu umiejetnosci graczy z druzyn klubow mlodziezowych :C żal

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

10.11.2006 14:12    #74624     Sufler - Porady do gry - Gra na odgrywającego
Jeśliś grał w poprzednie wersje FMa, to powinieneś pamiętać o możliwości "gry na snajpera", jeśli nie, to Cie o niej powiadamiam. Podejrzewam, że jest to właśnie to samo, tylko że jakoś krzywo przetłumaczone ;)

Demon79 Młody aktywista

10.11.2006 14:12    #74625     Sufler - Porady do gry - Średnia frekwencja
Czy może mi ktoś powiedzieć od czego zależy średnia frekwencja? Grając Derby County po 4-5 sezonach na każdy mecz mialem komplet widzów (reputacja globalna). Gram teraz Leeds (także reputacja globalna) a widzów komplet tylko w kilku meczach w sezonie :|

Klim Partyzant

10.11.2006 10:36    #74626     Sufler - Porady do gry - Gra na odgrywającego
Hey @ll !

Czy morze mi ktoś wyjaśnić kto to właściwie jest ten "odgrywający"??

- bo w moim przekonaniu jest to zawodnik(napastnik) przedłużający / zgrywający piłki (zazwyczaj głową ze względu na słuszne warunki fizyczne) innym zawodnikom ,pełniący funkcje podobną na boisku do np. Kollera w rep. Czech , czy Rasiaka w rep. Polski

ppop Partyzant

09.11.2006 22:14    #74627     Sufler - Porady do gry - FMModifier co to jest
ściągnęłem z tego linku, ale to jest do 2007....a ja mam 2006.... znacie jakiś działający edytor czasu rzeczywistego do fm 2006 6.0.1 ?? bo narazie żaden mi nie działa....a łatki nie chce zmieniać, bo 1. Gram już 4 sezony i dobrze mi idzie 2.gram przez neta z kumplami i byłoby zamieszanie.....poradzicie coś ?? mozebyc fmm albo cmfm, czy coś

Marko Partyzant

09.11.2006 21:42    #74628     Sufler - Porady do gry - Brak kilku zawodników :/
Jest jeszcze jeden sposób. A mianowicie włączenie gry z "Huge" bazą.(Link potem)
Podobno nie działa na polskiej wersji(ja takową posiadam), ale widzę znaczną różnice. Może przedstawię to tak: włączam nową grę i daje sobie 24 ligi z 8 państw(jedna grywalną ligę +reszta tylko podgląd) i daje bazę Dużą. Gra się załadowała i sprawdzam sobie w edytorze czasu rzeczywistego ile jest grajków. Pisało ze jest niecałe 15 tys.
Dla porównania potem włączyłem te same ligi tylko dałem bazę Huge i ku mojemu zdziwieniu nagle miałem 45 tys. grajków.
Pobawiłem się jeszcze trochę tą bazą i maksymalnie ile uzyskałem na huge to 60 tys. grajków wtedy akurat wybrałem Ligę włoską grywalną.
Nie wiem spróbuje może. Dla mnie jest o wiele lepiej.
Link:
http://www.fmedo(...)p?cid=17
Strona hiszpańska(ściągamy klękając na obrazek dyskietki)
I potem to, co ściągniemy wklejamy (oczywiście wcześniej rozpakowujemy) do data/panels.
I nie mogą być zaznaczone buforowanie skórki. Mam nadzieje ze będzie wam działało(mi działa, chociaż mam polską wersje z Empiku).

Villa7 Partyzant

gram tym Wigan i to jest bardzo specyficzna druzyna: wygralem na wyjezdzie z Liverpoolem 0-4 a u siebie przegralem z Charlton 1-4 :/

mistrzart Partyzant

09.11.2006 21:27    #74630     Sufler - Porady do gry - Facepacki do 2 i 3 ligi polskiej
hehe ale rozmowa sie wyksztalcila :D
err, szacuneczek za gre Areczką, tez gram :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution