Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

folig8 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.11.2006 21:43    #74581     Sufler - Porady do gry - Facepacki pomocy!
Gram atletico madryt i chce sobie wgrac facepacki tylko problem w tym ze nie wiem o jakiej nazwie folder utworzyc. Zatrzymuje się na:

E:Program filesSports InteractiveFootball Manager 2007datagraphicspicturesplayers
ormal

jaką nazwe folderu państwa i igi wpisać żeby dzialalo?

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
11.11.2006 20:26    #74582     Sufler - Porady do gry - Obserwacje
Czyli możesz tylko w kraju, gdzie grasz :(

Proletariat

11.11.2006 20:12    #74583     Sufler - Porady do gry - 2 pytania
1. jeśli grasz jagą to sprzedaj piłkarzy którzy nie są ci potrzebni
2.legalnie się nie da (możesz zrobić nowego gracza np w wiśle i kupić tam tamtego piłkarza następnie mówisz mu że nie jest potrzebny klubowi wtedy zgłaszasz się jagą i go bieżesz za free )

pablos_jaga Partyzant

11.11.2006 20:07    #74584     Sufler - Porady do gry - 2 pytania
1. Co mogę zrobić, bo ciągle z budzetem jestem na - (regularnie wygrywwam mecze, jestem liderem tabeli, pokazuje mnie w TV), Do wkyorzystania płac brakuje mi 20 tys. więc raczje nie o to chodzi.
2. Jak przedłużyć kontrakt z graczem który chce przejśc do większego klubu, czy w ogóle się da?

Seju Wybitny Literat

11.11.2006 19:17    #74585     Sufler - Porady do gry - Twarze
Nie sądzę. Możesz jeszcze zrobić swoje zdjęcie w formie facepacka. Nie będziesz musiał stwarzać nowego menedżera. Robisz nowy folder w [FM]/data/graphics/pictures/players/normal, wklejasz swoje zdjęcie w formacie 95x95 px. Musi mieć rozszerzenie png. Najlepiej otwórz jakąś inną twarz z FM, wklej na nią Twoje zdjęcie i zapisz do Twojego folderu. Potem wejdź w opcje FM, zaznacz 'pokazuj ID', otwórz okno menedżera i przepisz na karteczkę twój nr z góry ekranu. Wyłącz FM, otwórz folder z Twoim zdjęciem, utwórz nowy plik notatnika i wklej takie coś:

Potem nazwij to config.xml i zapisz

Już.

worm Partyzant

11.11.2006 17:14    #74586     Sufler - Porady do gry - Głupie reklamy
Zrobiłem tak jak jakubkwa pisał i za pierwszym razem działało, potem już chiałem włączyć i i było tylko czarne tło z piłką w rogu i niby się uruchamia gra. Wiecie o co z tym chodzi??????

Beplay Partyzant

11.11.2006 16:59    #74587     Sufler - Porady do gry - Cache skórki
Jak się robi cache skórki bo ściągłem fackpacki i nie wyświetlają się twarze wkleiłem je do data/graphic/picture/player no i nic nie wiem co mam zrobić ?

FManiac Partyzant

najprawdopodobniej będzie to któryś z plików znajdujących się w folderze Sports InteractiveFootball Manager 2007datagraphicspictures

FManiac Partyzant

Poszukaj programu FM Graphics Configurator, ten program sam generuje pliki config.xml, będziesz musiał po kolei usuwać pliki config.xml i tworzyć nowe za pomocą tego programu. To chyba najprostsza metoda wyeliminowania tego błędu.

jakubkwa Człowiek Renesansu

11.11.2006 15:37    #74590     Sufler - Porady do gry - Głupie reklamy
Jedna z metod jest usuniecie calego folderu "[FM]/data/graphics/logos", jednak ponoc czasami powoduje to problemy z uruchomieniem gry, wiec na poczatek warto zachowac ten folder przenoszac go w inne miejsce. Po sprawdzeniu czy gra sie uruchamia bez niego bedzie mozna go wywalic (co jednak nie jest wskazane - lepiej spakowac go i zostawic na wszelki wypadek).
Zeby zwiekszyc szanse uruchomienia gry po usunieciu badz przeniesieniu wymienionego katalogu nalezy wylaczyc Buforowanie skorki w Ustawieniach.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.