Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kamil0828 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.11.2006 17:30    #74511     Sufler - Porady do gry - reprezentacja
Prowadząc reprezentacje Polski chciałem powołac do kadry Tyrałę z Borusii Dortmund . Teoretycznie mogłem to zrobić bo ma on obywatelstwo polskie i nie występował w seniorskiej reprezentacji Niemiec ale nie ma nigdzie takiej opcji.To samo dotyczy Balde z Legii. Zrozumialbym gdyby nie chcieli grac dla Polski itd. ale tam nigdzie nie ma o tym wzmianki. Czy istnieje możliwość powołania takiego zawodnika do repry ?

Proletariat

14.11.2006 17:27    #74512     Sufler - Porady do gry - problemy techniczne (?)
Mam problem . Po chwilowym braku zasilania nie moge uruchomic ostatniego save'a !!!!!!!!!! Pojawia sie komunikat , "zapisana gra nie zostala wczytana"
CZY TO ZNACZY ZE MOJ SAVE PRZEPADL? jAK GO ODZYSKAC ? PROGRAMY DO ODZYSKIWANIA UTRACONYCH DANYCH NIE POMAGAJA, POMOCYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YahooPL Partyzant

14.11.2006 16:41    #74513     Sufler - Porady do gry - Profile zarządu
Nie chodzi mi o to żeby zew. programami wyciągać info z gry to mija się z celem, po prostu fajnie by było gdybym miał fotkę i profil dokładny mojego szefa

kurak69 Przodownik pracy

14.11.2006 16:18    #74514     Sufler - Porady do gry - FACEPACK polska II liga
robi ktos moze facepack to 2 ligi polskiej? a moze nawet jeszcze do lower division? z tego co widzialem w dziale grafika to do poprzednich wersji nic takiego nie bylo

Radoslaw93 Partyzant

14.11.2006 14:53    #74515     Sufler - Porady do gry - zawodnicy
W drugim sezonie można już mieć dowolną ilość graczy. Wiem bo gram tylko w orange ekstraklasie. Wcześniej grałem Górnikiem Łęczną teraz zaś...Wisłą Kraków:)

Demon79 Młody aktywista

Pierwszy: A to już swoją drogą. Ale postaw się w sytuacji komputera. Wiesz że za 2-3 sezony uda ci się gracza sprzedać za 50mln euro, to teraz go puscisz za 5mln? :)

glimi1 Partyzant

14.11.2006 11:00    #74517     Sufler - Porady do gry - zawodnicy
"- w polskich klubach ligowych można dać graczowi koszulkę z określonym numerem" yyyyyy obstawiam ze po zaistalowaniu latki bedzie mozliwosc miec zarejestrowanych wiecej niz 25 zawodnikow
tak?

Demon79 Młody aktywista

Pierwszy: Zawyżają ceny, bo oprócz ceny piłkarza, to mają zyski ze sprzedaży gadżetów. I to kolosalne. Ja mam kilka gwiazd reprezentacji i zyski z gadżetów w sezonie są wyższe niż wpływy z gadżetów. Z tym że ja wolę nie grać z prawdziwymi piłkarzami. Wtedy nie sugeruję się nazwiskami a umiejętnościami. I nigdy nie wydałem na zawodnika więcej niż 10mln euro.Wyższe ceny są nieopłacalne. Wolę kupić kilku młodych zawodników z których za kilka sezonów będę miał więcej pożytku niż z takiej jednej gwiazdy.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
13.11.2006 23:28    #74519     Sufler - Porady do gry - bład w treningu
Ja gram na treningu podstawowym, więc piszę to,co przeczytałem na suflerze.

Demon79 Młody aktywista

Radoslaw: A pozatym jeśli gracz ma naprawdę dobre perspektywy, to czasami warto sprzedać go taniej, ale np. z 50% wartością następnego transferu. Za jakiś czas dostaniesz z tego kasę, a komputer jakoś częściej między sobą przeprowadza transfery za kilkadziesiąt milionów euro.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution