Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Pesmerga Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.11.2006 12:12    #74481     Sufler - Porady do gry - IV Liga HIszpańska
Dobrze kojarzysz, gram ligę hiszpańską i w tym klubie są same szaraki (zresztą pisałem o tym w innym temacie). Odnośnie tych transferów, to nie bardzo w to wieże, nawet jeśli chodziłoby o transfer do akademi piłkarskiej.

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
16.11.2006 10:39    #74482     Sufler - Porady do gry - Laos
W reprezentacji Polski grali... czyli przed 2015 rokiem grał...
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Demon79 Młody aktywista

16.11.2006 10:39    #74483     Sufler - Porady do gry - Nowy stadion jednak jest :)
W chwili obecnej mam 900mln na koncie. Gram klubem notts county. I mam rok 2021. Zostawiłem kompa na noc i dałem 4 letni urlop :) Po sprawdzeniu rano w informacjach o klubie jest info że w 2025 następuje przeprowadzka na nowy stadion Zuch Arena o pojemnosći 68tyś miejsc :)

Jak dojdę teraz normalnie do momentu kiedy zarząd podejmuje decyzję o budowie to wrzucę screena :)

żandarm Partyzant

16.11.2006 10:04    #74484     Sufler - Porady do gry - Pomocy edytor.
Sorry ze znów edytor. Jestem zupełnie zielony z edytora FM 2007 ( chodzi o edytor z gry). Ładje baze a po załodawaniu nic nie mam ani zawodników ani zespołów a niby cos ładuje.Czy ktos moze mi łopatologicznie wytłumaczć co robic krok po kroku. I jeszcze jedno czy przy ładowaniu gra musi byc włączona czy nie ma to znaczenia.

pablos_jaga Partyzant

16.11.2006 09:41    #74485     Sufler - Porady do gry - Laos
ale jak gram drugi sezon i Balde ma już obywatelstwo polskie to nie możliwe powinno być bo po jednym sezonie gry w Polsce nie mozna dostać obywatelstwa.

kurak69 Przodownik pracy

16.11.2006 09:41    #74486     Sufler - Porady do gry - Czy się da?
musialbym zaczac miec problemy w swoim kubie. np przestalby grac w pierwszym skladzie. A tak to spróbuj za rok. wczesniej raczej nie ma sensu. A jak lubisz oszukiewac to stworz nowego managera podejmi tego goscisa druzyne zabiez mu 2 tygodniowki wystaw na liste transferowa... i kup swoja druzyna

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
16.11.2006 08:17    #74487     Sufler - Porady do gry - problemy techniczne
Gra posiada swoje katalogi w C:/Documents And Settings/Sports Interactive/... tak więc podczas reinstalacji nic nie zdziałasz, chyba, że byś sformatował cały C i zainstalował system od nowa. Spróbuj przed instalacją FMa wyrzucić ww katalog i wpisy w rejestrze ręcznie.
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

sebcio1 Młody aktywista

16.11.2006 08:11    #74488     Sufler - Porady do gry - problemy techniczne
Zrobiłem formatkę kompa, i po niej mi gra niechodziła (zrobiłem tylko formatkę dysku C a grę miałem na D) więc zrobiłem reinstalla i ponownie zainstalowałem grę lecz także nie chodzi a mianowicie zamiast tych reklam przed pojawieniem sie gry to albo mam czarny obraz albo te reklamy i puźniej gra jest podzielona na 4 lub 8 części takjakby monitor się podzielił na tyle części i w każdej tej częsci jest cały obraz rozumiecie wecie o co chodzi i czy najważniejsze wiecie jak mi pomóc???? dzięki za jakąkolwiek pomoc.

sefko1 Przodownik pracy

16.11.2006 00:37    #74489     Sufler - Porady do gry - IV Liga HIszpańska
Hmmm. Przeglądając internet znalełem coś takiego:
http://www.trans(...)885.html
Fajnie byłoby pograć klubem z takimi talentami z Polski.
Stąd więc moje 2 pytania:
1. Czy istnieje możliwośc grania w IV lidze hiszpańskiej? (oczywiście chodzi mi o uptade)
2. Ja szukałem tych talentów w bazie danych to nie znalazłem. Dziwne, że graczy, którymi interesuje się Real Madryt, nikt nie wprawadził do bazy danych. A może to tylko fantazja?

efemowiec Młody aktywista

15.11.2006 23:45    #74490     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Hm czytam te wszystkie wasze osiagnecia i tak sie troszke dziwie. Duzym klubem takim jak Barcelona , Chelsea , ManUtd , Real , Milan , Juventus , Inter , Lyon czy Arsenal osiagac sukcesy jest bardzo prosto. Uno - mamy jakis tam sklad , dwa - pieniadze dzieki ktorym do klubu przychodzi wiekszosc talentow. Po trzecie reputacja od ktorej niezmiernie duzo zalezy. Ja osobiscie kiedy zaczynalem grac w FMa (wtedy FM 2005) wziolem sobie Chelsea. Po 12 sezonach stwierdzilem ze to byla nuda. Zaczelem PSV tam sprawa miala sie znacznie inaczej , poziom trudnosci troszke wzrosl. Obecnie walcze Lechem Poznan o mistrzostwo Orange Ekstraklasy (w FMie 2007). Moim najwiekszym osiagnieciem w grze bylo wygranie pucharu UEFA z druzyna Sparty Rotterdam (oczywiscie z uprzednimi 4 sezonami). Pierwszy sezon utrzymalem ich w Eredivisie. W 2. sezonie zajolem 5 miejsce ale nie awansowalem do UEFA w trzecim sezonie zaliczylem wicemistrza Holandii wyprzedzajac Ajax i ustepujac tylko PSV. 4. sezon to bylo cos - wygralem cala lige (na fuksie bo tylko o jeden punkt przed Ajaxem i Heerenveen). No i w 5. sezonie po automatycznym awansie do LM skonczylem grupe na 3. miejscu by nastepnie wygrac Puchar UEFA (w finale spotkalem sie z Vfb Stuttgart). Niestety nie moge pokazac poniewaz save zostal usuniety (mialem formatke) i nie mialem sznasy zrobic zdjec. Obecnie zaczynam grac Lechem i na polmetku sezonu zajmuje 1. miejsce (przed Wisla K.). W PP gram w 1/2 finalu z Korona a w UEFA odpadlem po spotkaniu z Tottenhamem , ktory byl nie do zatrzymania (u nich dostalem 7-0 , a u siebie ogralem ich 3-1). Pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution