Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.11.2006 20:15    #74461     Sufler - Porady do gry - Transfery.
W programe FM Genie Scout są minimalne ceny, które rządają kluby. Komputer ma wbudowane wartośći za które sprzedaje. Np Ronaldinho nie da się kupić, bo jest wart ponad 100 mln Ł. Jak twoj pilkarz dobrze gra, to zglosza sie po niego z ogromnymi ofertami, jesli natomiast nie wystawiasz go do skladu to nikt go nie kupi. Nowi zawodnicy ktorzy przyszli dopiero co do klubu niechetnie sa od razu oddawani.

maks88 Partyzant

16.11.2006 20:13    #74462     Sufler - Porady do gry - problem z zapisaniem gry
Zaczynam grac juz porz 4 czy 5 gram przez jakies pare godzin, normalnie zapisuje gre za kazdym razem aż nagle gdy chce zapisac gre poraz któryś z koleji gra wychodzi do windowsa i wyskakuje okienko z komunikatem gra nie została zapisana czy cos w tym stylu co mam zrobic z tym fantem???

chelmianin Partyzant

16.11.2006 20:12    #74463     Sufler - Porady do gry - Transfery.
Witam. Gram w fm`a raczej wiekszymi klubami (obecnie Arsenalem) i chcialbym sie zapytac, czy to juz tak jest, ze jezeli ja kupuje jakiegos zawidnika "z wyzszej polki", to musze za niego dac nawet 5 razy wieksza sume, niz on jest wart, a jezeli ktos chce ode mnie kupic jakiegos gracza, rowniez z najwyzszej polki (np. Rosicky, czy Hleb), to nie wezme od przeciwnika nawet polowy wartosci Rosicky`ego czy Hleb`a. Nie da sie tego gdzies zmienic? Jezeli ja kupuje za ogromne pieniadze graczy, to tez powinienem graczy za ogromne pieniadze sprzedawac. Z gory dzieki za pomoc.

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
16.11.2006 19:50    #74464     Sufler - Porady do gry - Zepsuta historia w FM2007
Nie ma wzmianki, gdyż SI twierdzi, że jest to wina działania programu antywirusowego lub innych, które usuwają pliki temp. Wg mnie - żałosna wymówka
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

kubas Partyzant

16.11.2006 19:17    #74465     Sufler - Porady do gry - Zepsuta historia w FM2007
Witam. Pisałem już przy okazji komentowania newsa o tym co zmeini łatka o problemie z historią klubów, zawodników i rozgrywek. Sprawa wyglada tak, ze ( u mnie juz pod koneic pierwszego sezonu) - po pierwsze nagle znika zapis wszystkich poprzednich triumfatorów danych rozgrywek obojetnie czy LM, Primera Division czy MŚ i zapisany jest tylko aktualny obronca tytułu. Po drugie - w historii wszystkich piłkarzy pojawia sie dziwaczny zapis mowiacy o tym ze zawodnicy w danym sezonie (zawsze niemal jest to sezon poprzedni do tego w którym obecnie gram) i np w mojej Barcei wg gry wszyscy zawodnicy w sezonei wczesniejszym do danego grali w zagadkowej druzynie 2 ligi brazylijskiej...mimo iz przeciez nei grali bocały czas byli w mojej Barcie ( Ronaldinho np przeszedł do tej egzotycznej druzyny na zasadzie wolnego transferu ale i tak gra u mnie) i tak jak mowie jest z kazdym zawodnikiem. Niby nie ma to zadengo wpływu na rozhgrywkę ale zawsze fajnei jest sobie zobaczyc ile sie zdobyło trofeów z kjlubem, jak grali zawodnicy w poszczegolnych zesonach , w koncu jakie sa nasze sukcesy ale nei ma takeij mozliwosci:/ Sprawdziłem na zagranicznym forum - jest tam osobny cały topic załozony dotyczacy tylko tego problemu i okazało sie ze bardezo wielu graczy ma ten sam problem. Pojawiły sie przypuszczenia ze to Antywirus aktywny podczas gry w FM to powoduje (ale co ma piernik do wiatraka?)...jest to dosc powazny bug. Tym gorzej że w liscie poprawek jakie wniesie nowy patch nei ma wogole o tym, wzmianki...:/ Czy ktos z was miałpodobny problem i co wazne udało mu sie jakos mu zaradzic, ewentualnei poznac jego przyczynę? Byłbym bardzo wdzieczny bo jestem juz na maksa zirytowany ta sytuacja cały czas zaczynam gre od nowa i to sam opo pewnym czasie bez wzgledu na to czy zaczynam gre po reinstalacji FM czy nie:/:/:/

paki04 Partyzant

16.11.2006 16:58    #74466     Sufler - Porady do gry - Liga Włoska - Inter
Witam. Mam pewien problem. Po zakończeniu sezonu Włoskiej Serie A (gram interem) otrzymałem wiadomość że "Inter otrzyma 70 mln za prawa do transmisji meczów Serie A" (...)
Pozniej wchodze w finanse zeby sprawdzić czy są pieniądze ....i widze ze ich nie ma!!
Nie wiem czym to jest spowodowane w Fm 06 normalnie otrzymywałem pieniądze od razu a teraz ..... nie mam pojęcia.
Możę dostane je wraz z rozpoczęciem nowego sezonu Serie A ??

Pesmerga Młody aktywista

16.11.2006 16:47    #74467     Sufler - Porady do gry - Conference North/South
Może mi ktoś powiedzieć jak gra chodzi na takich ustawieniach po 15 sezonach?

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
16.11.2006 16:08    #74468     Sufler - Porady do gry - POLSKI ZESPÓŁ TALENTÓW
giersik - racja jest po Twojej stronie :) Mes - do Twojej osoby nic nie mam, ale do tego tematu mam - Sufler nie jest miejscem na chwalenie się talentami bądź miejscem do szukania talentów tylko do problemów z grą. Istnieje wiele sposobów szukania talentów, jak FM Genie Scout, samemu wysłać scoutów albo samemu poszperać w klubach. Tak chyba będziesz miał większą satysfakcję z gry?
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Mattii Przodownik pracy

16.11.2006 16:07    #74469     Sufler - Porady do gry - POLSKI ZESPÓŁ TALENTÓW
Mnie wali kim grasz ja ci chcę tylko pomóc.

Proletariat

16.11.2006 16:06    #74470     Sufler - Porady do gry - POLSKI ZESPÓŁ TALENTÓW
MATTI napisałem o godz 16 01 że gram lechem
a poza tym nie obrażaj mnie tym że gram celtickiem
viva GLASGOW RANGERS

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.