Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

szewcumufan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.11.2006 19:30    #74351     Sufler - Porady do gry - Znowu bramkarze...
wiecie co, tez myslalem ze to bug,ale jednak... hmm... pomyslcie, wiekszosc z nas gra presingie ma calym boisko, zawodnicy wychodza dosyc wysoko wiec bramkarz robi to samo i to calkiem normalne- wychodzi zeby komus zagrac. Wystarczy przeanalizowac mecze w TV, zobaczcie co sie dzieje, gdy druzyna ktora gra wysoko pressingiem i nastawia sie na atak,gdy obroncy wychodza do srodka boiska, bramkarze zazwyczaj operuja pilka poza swoim polem karnym.

SyZtem Przodownik pracy

22.11.2006 19:19    #74352     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić herby ?
W Gimpie nawet mozesz zrobic przezroczyste, jest to chyba jeden z najłatwiejszych w obsłudze program do grafiki.

czaaareeek Partyzant

22.11.2006 19:00    #74353     Sufler - Porady do gry - Znowu bramkarze...
Jeżeli taki temat już był to bardzo przepraszam.Przejrzałem kilkanaście tematów i mało było konkretów. Ten bug chyba przewyższa wszelkie inne. Mianowicie chodzi o ciągłe opuszczanie pola bramkowego przez bramkarza.Czasem mam wrażenie, że gra jako libero lub ostatni obrońca.Najgorsze jest to,że wcale nie pomaga drużynie a wręcz szkodzi.Pełno piłek które wybija (nieudolnie) pada łupek drużyny przeciwnej i strzałem z 30-40 metrów zdobywają bramki.Podobnie też i ja je zdobywam. Jest to o tyle wkurzające,że co chwilę się powtarza i jest nierealistyczne. Nie wiem co robić i czy NOWY PATCH załatwi sprawę.Jedno jest pewne, przez ten błąd lub po prostu niedopatrzenie odechciało mi się grać. Nachodzi mnie pytanie czy macie tak samo i czy przez to też Wam się odechciewa? Oraz czy orientujecie się czy da się to naprawić? O termin patcha nie pytam bo ma być ponoć do końca miesiąca. Pozdrawiam.

111esede Młody aktywista

22.11.2006 18:37    #74354     Sufler - Porady do gry - Abramowicz
widze ze jest tu mowa o "edytor czasu rzeczywistego"... nie bede wiec zakladal nowego tematu tylko zapytam tutaj...

ten "edytor" to ten dolaczony do gry? ktory jest w katalogu gry? "fm data editor"? czy moze chodzi o jakis inny dodatkowy program?

bo uruchamialem ten ktory instaluje sie z gra i tam mozna zmienic tylko baze danych i czy w takim razie jezeli dodam w nim jakiegos pilkarza do druzyny ktora prowadze to czy w grze ktora juz prowadze (2 sezon) ta zmiana bedzie widoczna?

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.11.2006 18:21    #74355     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić herby ?
w opcjach?? w bezpłatnych programach do edytowania zdjęć jest. :) Chodzi ci o to żeby Backgroundy były przezroczyste??

giersik Przodownik pracy

22.11.2006 17:15    #74356     Sufler - Porady do gry - Abramowicz
No to zdobywaj trofea, a pieniądze przyjdą. Możesz też zagrać Chelsea i będziesz miał Abramowicza we własnej osobie :)

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.11.2006 15:04    #74357     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić herby ?
Ściągasz herby z internetu i zmieniasz wielkośći. Możesz wzorować się na tych co już są. Zmienisz w jakimś edytorze grafiki np. Paint. :) Potem zrobisz plik config.xml i wzorując się na poprzednich. Robisz foldery do ligi i gotowe! :)

kamaloo Partyzant

22.11.2006 15:02    #74358     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić herby ?
Potrzebuję porady jak zrobić herby i loga w trzech wielkościach oraz backgroundy.
Jakich programów użyć ?

lalka123 Partyzant

22.11.2006 15:00    #74359     Sufler - Porady do gry - kolory atrybutów
hm jakas pomoc jest ja miałem ten program i zmieniałem na inne kolory ale nieladnie to wyglada w folderze seetings pojawiło się kilka nowych plików ale otwarłem ten własciwy i otwiera mi sie przegkladarka i pisze ze takiej strony niema dziekuje ci szewcumufan ale prosiłbym o program

lalka123 Partyzant

22.11.2006 09:28    #74360     Sufler - Porady do gry - kolory atrybutów
prosze o linka do programu zmieniajacego kolor atrybutów szukałem ale nie znalazłem wiem ze działaja programy z fm 2005 i 2006

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution