Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
23.11.2006 15:01    #74341     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić herby ?
Zeby byly przezroczyste :
"Otwórz w paincie oryginalny herb z gry, wklej na niego twoj i zapisz jako... twoja nazwa. Bedzie przezroczysty."
Zeby nie stracily na jakosci:
Szukaj w google/grafika obrazki o rozmiarach podobnych do herbow. Poza tym masz w paincie opcje "rozciagnij/pochyl". Ustawiasz np. 80%, nizej 80% i siii.

kamaloo Partyzant

Grupa: Użytkownik
23.11.2006 12:50    #74342     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić herby ?
Chodzi mi oto żeby herby po zmniejszeniu nie straciły na jakości a po załadowaniu był przezroczyste nie w białych ramkach , a do backgroundów już znalazłem sposób.Jakie zastosować opcje w zależności od użytego programu ?

kurak69 Przodownik pracy

23.11.2006 10:07    #74343     Sufler - Porady do gry - trening przygotowawczy
osobno bramkarzy, osobno zawodnikow z pola.Czasami tworzylem jeszcze 3 grupe dla zawodnikow o swietny umiejetnosciach technicznych a slabych atrybutach fizycznych. Tacy caly okres przygotowawczy trenowali jeszcze bardziej intensywnie ale nic nie grali w sparingach. jak juz sie sezon zaczal to im odpuszczalem ustawialem na trenning normalny i zaczynalem ogrywac 5-15-30 min w kazydm meczu. potem jeden pelny w rezerwach i byli ograni.

Reszte treningu ustawiam na slabo. Tak zeby bylo cwiczone ale zeby nie zajmowalo za wiele czasu

Aroux Partyzant

23.11.2006 09:59    #74344     Sufler - Porady do gry - trening przygotowawczy
Rem na to akurat wpasłem na samym początku, bo ustawiałem różne kombinacje z przydziałem trenerów.

Mam jeszcze jedno pytanie co do przygotowawczego. Wiadomo siła i aerobik najważniejsza. Jednak co z pozostałymi grupami. Jak to poustawiać? No i na koniec czy wrzucacie wszystkich graczy z pola do jednego worka, tzn treningu przygotowawczego?

kurak69 Przodownik pracy

23.11.2006 09:54    #74345     Sufler - Porady do gry - ej co jest???
sprobuj przeczyscic windowsa. odinstaluj niepotrzebne programy. mi takie cos kiedy pomoglo. kumpel mi powiedzial ze to przez smietnik jaki sobie zrobilem.

kurak69 Przodownik pracy

23.11.2006 09:50    #74346     Sufler - Porady do gry - trening przygotowawczy
JA dziele tening przygotowawczy na 2 etapy. w pierszym etapie ( 2 mikrocykle tygodniowe ) stawiam na sile (intesive) areobik jest tak na poziomie srednio, reszta slabo. W drugim etapie 2 mikrocykle tygodniowe stawiam na areobik (intensive), sila srednio reszta slabo. W czasie tych 4 mikrocykli tygodniowych ogolne natezenie treningow nie przekracza intensywnie) Springi gram z zespolami slabymi. kazdy max 45 min raz na 4 dni. W ostatni tydzien przed meczem mam inny mikrocykl. sila i areobik slabo reszta troche powyzej srednio . Calosc ma byc srednio. To jest wg mnie najbardziej optymalne rozwiozanie. zawodnicy wytrzymuja caly sezon i nie lapia kontuzji.

mascherano Partyzant

23.11.2006 09:39    #74347     Sufler - Porady do gry - ej co jest???
ponieważ jestem chory moge posiedzieć w domu i pograć w fm
ale nie teraz
tak jak zwykle włączam kompa patze a tu nie mam wyszytstkich dysków (m.in tego na którym jest zainstalowany fm )
włączyłem kompa od nowa
radość o poranku SĄ
WKŁADAM PŁYTKE(pisze to z caps lockiem bo zaraz mi powiecie że mam pirata )
więc wkładam płytke - klikam na ikonke i............................komp mi się zacina
wstałem o 7 i męcze się tak aż do teraz
PS.nie moge zainstalować od nowa bo gdy włoże płytke to mi się zacina komp

SOS

POMOCY

czaaareeek Partyzant

23.11.2006 05:07    #74348     Sufler - Porady do gry - Znowu bramkarze...
giersik dzięki za podpowiedź, dałem nastawienie ultradefensywne, ograniczyłem kreatywność i rajdy oczywiście na minimum i nie zapeszając chyba pomogło :)) pozdrawiam

czaaareeek Partyzant

23.11.2006 01:06    #74349     Sufler - Porady do gry - Znowu bramkarze...
Hmmm no dzięki dzięki za pomoc i odpowiedź. Mascherano - myślę,że minąłeś się z tematem.. :)) szewcumufan - chyba jednak tak realistyczne to nie jest. Jeszcze nie widziałem,żeby podczas meczu bramkarz wychodził za "połowę własnej połowy" i grał tak ofensywnie. Zdarza się to przynajmniej w co drugim meczu i podobnie tracę bramki. Napisałem ten wątek, bo słyszałem, że to ogólny problem i nie jestem jedyny dlatego dziwi mnie dlaczego większości Wam się to nie dzieje. Czym zatem jest to uzależnione?? W każdym razie mi się grać odechciewa... Pozdrawiam.

zawadzio5 Partyzant

22.11.2006 19:45    #74350     Sufler - Porady do gry - Znowu bramkarze...
Mi się jeszcze takie coś nie przydarzyło. A gram dużo.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution