Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kurak69 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.11.2006 10:01    #74281     Sufler - Porady do gry - Gra malymi klubami w FM 07
i to sa wlasnie wyzwania. Wybierasz slaby zespol. Ja wybralem piasta gliwice, zowodnicy maja losowo dobierane umiejetnosci na niskim poziomie. Okazuje sie ze masz w kadze 5 zawodichow w miare normalnych. trzeba szukac za darmo nowych. Udaje ci sie 2-3 zatrudnic. Mimo to kadra jest slaba. Trzeba pilnowac budzetu, To jest smaczek gry. Cieszyc sie jak dziecki z remisu z zaglebiem sosnowiec. To jest cos a nie granie Barcelonami, Man-utd itd...

luki mistrz Partyzant

26.11.2006 10:00    #74282     Sufler - Porady do gry - pomocy
przed meczem z portugalią wywala mi do winda..... gram wisłą płock i rep. polski

sebcio1 Młody aktywista

26.11.2006 09:39    #74283     Sufler - Porady do gry - Artur Boruc - czy to prawda?
Człowieku oczywiście, że prawda, ale zapomnieli, że tuż po epizodzie w Boca (SU) grał w River Plate!!

efemowiec Młody aktywista

26.11.2006 03:47    #74284     Sufler - Porady do gry - Budżety w premiership
Do petr'a - z calym szacunkiem ale mowisz o Lechu Poznan? Ty serio na starcie miales 500 tysiecy czy zmieniles to w edytorze? Bo ja na samym poczatku mialem znacznie mniej. Do wszystkich - zgodze sie chyba co do tego ze w Premiership sa zamale budzety (nie mowie rzecz jasna o Man Utd czy Chelsea) raczej o klubach pokroju West Hamu Newcastle czy Wigan bo moze 5 milionow na polska lige to by bylo duzo ale pomyslce jakich graczy trzeba sciagnac aby ugrac cos w Premiership a jakie transfery wystarcza chocby na mistrzostwo Polski (oczywiscie nie mowie o jakichs wielkich zakupach ale co Anglia to Anglia i nie ma bata).

26.11.2006 03:39    #74285     Sufler - Porady do gry - Sprawozdanie
Ja czesto nie dostaje sprawozdan ale to mi nie przeszkadza. Jezeli gram z znanym (sredniej lub wyzszej klasy) zespolem to orientuje sie kto i jak tam gra a jezeli gram z jakimis zupelnie nie znanymi firmami (zazwyczaj w takim wypadku rywal jest ode mnie gorszy) wtedy nie ma problemu przewaznie ze zwyciestwem. Pozdrawiam.

Jeszcze jedna sprawa. W FMie 2006 byl taki pilkarz Fabio Kologeski (po prostu Fabio bylo napisane) i byl on dostepny i bez ligi brazylijskiej oraz bez zaznaczania wszystkich graczy z Brazylii. Czy ktos sie orientuje czy ten pilkarz jest dostepny rowniez w najnowszej czesci? Jak sie maja jego umiejetnosci obecnie? Czy moze on grac dla polskiej kadry?

26.11.2006 03:32    #74287     Sufler - Porady do gry - Artur Boruc - czy to prawda?
Ostatnio ogladalem sobie profil naszego reprezentacyjnego bramkarza i na koncu zagladalem do jego historii i coz sie okazalo. Artur Boruc gral w Legii ale jest wychowankiem Boca (SU) i tutaj moje ogromne zdziwienie (!). Czy to prawda bo zawsze myslalem ze Boruc jest legionista?

O nareszcie temat dla mnie ;D. O holenderskiej lidze wiem wiecej niz o polskiej (az wstyd troszke). AZ bardzo dobry team i juz w pierwszym sezonie spokojnie mozna wywalczyc tytul - choc nie bedzie to najlatwiejsze. Wszyscy znaja zapewne PSV i Ajax Amsterdam oraz ekipe z Rotterdamu Feyenoord. Jezeli chodzi o poziom ligi to wg mnie jest wysoki. Ze spokojem PSV i Ajaxem mozna w pierwszym sezonie wygrac LM (sprawdzone :D). Wielkim atutem tej ligi sa mlodzi pilkarze. Mozna czasem zbudowac team ze samych wychowankow i bedzie on gral na wysokim poziomie. Eredivisie - bo tak to sie pisze ;P to wg mnie jedna z najlepszych lig w Europie (troszke przesadzam). Pozdrawiam i zycze sukcesow z AZ Alkmaar. Pytanko czy w nowym FMie jest juz uwzgledniony nowy stadion AZ Alkmaar? DFT Stadium czy jakos tak czy stary Alkmaar Der Haut (fonetycznie napisalem bo nie wiem jaka jest tego dokladna nazwa a przynajmniej jej pisownia)?

Raptorek Partyzant

25.11.2006 23:27    #74289     Sufler - Porady do gry - Gra malymi klubami w FM 07
Gra się dobrze ja zaczołem od samego dołu w anglii satun utd i jest super jestem juz chempionchip tylko nie wiem cop jest bo po 1 historia mi sie uszkodziła po 2 co sez rozbudowują mi baze treningową i rozbudować nie mogą

Bartosinho Partyzant

25.11.2006 22:24    #74290     Sufler - Porady do gry - Gra malymi klubami w FM 07
Kto gra ma jakies talenty co zgodza sie przyjsc do Slaska niech napisze

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.