Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

herus Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.11.2006 13:40    #74271     Sufler - Porady do gry - Gra malymi klubami w FM 07
Ja tam gram Bury('m). 2liga angielska odpowiednik naszej 4-tej ligi. po 2 sezonach awanoswalem do 1ligi. Dodam ze wg mediow jestem kandydatem do spqdku na transfery mialem 0 zł ;) a ogolnei budzet klubu to tez 0zł :) niestey partycja C; mi padla i zarazem save, ale niedlugo (jak wyjdzie patch) zaczynam grac od nowa. Pozdro all :)

sefko1 Przodownik pracy

26.11.2006 13:39    #74272     Sufler - Porady do gry - Gra malymi klubami w FM 07
Ja grałem Newport County, ale jakos mnie nie wciągnęło. Teraz gram Nottingham Forrest i zabawa jest przednia. Po prosu trzeba dobrać klub pod swoje oczekiwania. Jednych bawi gra Chelsea lub Barceloną (sam lubie poprowadzić Juve czy Arsenal - moje ulubione kluby), inni wolą sie sprawdzić w 6 lidze angielskiej. Jeszcze inni grają tylko klubami z Polski (tu zawsze prowadze Śląsk). Ja osobiscie jednak polecam grę w League One. W FM05 prowadziłem do suksesów Hull a teraz zamierzam to samo zrobić z byłym zdobywcą PUEFA Nottm Forrest. A dla ludzie którzy nie lubia ograniczeń na graczy spoza UE polecam wybrać klub z II ligi holenderskiej. Ja w FM06 grałem Volendam (chyba tak to się pisze).

DonVIto Partyzant

26.11.2006 13:21    #74273     Sufler - Porady do gry - Probelm z buforowaniem skorki
Hej, mam nastepujacy problem ze skorka, uzywam podstawowych skorek FM 2007 tzn FLEXION i mam taki problem ze na wersji z menu z lewej strony nie pokazuje mi herbow :( a na innych skorkach juz pokazuje. nie wiem w czym problem jezeli jakos komus udalo sie to rozwiazac to prosze o pomoc zalezy mi na graniu na tej skorce bo mi sie podoba. W Sumie juz pare sezonow rozegralem w Anglii gdzie pokazywalo normalnie herby oryginalnie dodane przez SI, a w POLSCE jak wiadomo takowych nie ma a tych dodanych nie pokazuje :| PROSZE O POMOC

Ps. mam nadzieje ze nie zaplatalem pytania

Ps2. Mysle ze problem jest w buforowaniu skorki podstawowej F z panelem z lewej strony ale nie znam sie na XML i nie wiem gdzie to w Configu zmienic

worm Partyzant

26.11.2006 12:28    #74274     Sufler - Porady do gry - problem z bazą danych
Kompa mam dobrego bo angielską ligę mogę tylko grać. A Fm'a już też przeinstalowywałem i tez nic nie dało. To są jakieś kpiny tylko mogę grać na swoim savie.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

26.11.2006 11:17    #74275     Sufler - Porady do gry - Ile lig
Mam taki problem nie wiem ile ustawic lig by gra mi płynnie chodziła mam procesor 1,5 i 256 ram ile lig polecac maksymalnie

giersik Przodownik pracy

26.11.2006 10:52    #74276     Sufler - Porady do gry - kiedy??
Jeśli pozwolenie zostanie negatywnie rozpatrzone, możesz poprubować kilka razy, aż do skutku, albo muszą pograć 3 lata w jakimś kraju z Unii Europejskiej.

kondziolek4 Partyzant

26.11.2006 10:52    #74277     Sufler - Porady do gry - kiedy??
zwróć uwagę czy twój klub w Anglii nie ma klubu filialnego w Belgii (tak jest często), albo sam taki klub sobie wybierz. I wtedy wyślij tam chłopaków. pograja trochę, dostana pozwolenie na pracę i będziesz mógł ich wykorzystywać w swoim klubie

ronnie10 Partyzant

26.11.2006 10:51    #74278     Sufler - Porady do gry - kiedy??
Work Permit dostaje zawodnik, który rozegrał conajmniej 75% spotkań swojej reprezentacji w roku.A jeśli ci Twoi "kolesie" nie dostaną pozwolenia na praće, to wyślij ich na wypożyczenie, najlepiej do Holandii albo Belgii, bo tam się najszybciej dostaje obywatelstwo;]

RIzzo Partyzant

26.11.2006 10:37    #74279     Sufler - Porady do gry - Gra malymi klubami w FM 07
Kurak69- każdy ma inne gusta:D niektórzy chcą od początku wygrywać wszystko i grają takimi klubami:P ja ostatnio grałem MK Dons i było dobrze ale mi sie save uszkodził po 3 miesiącach gry:) teraz spróbuje jakimś słabiakiem z Serie C2 :-D

luki mistrz Partyzant

26.11.2006 10:16    #74280     Sufler - Porady do gry - pomocy
reinstalowałem gre... teraz gram nową gre moze sie uda ten błąd ominąć.. zobaczymy
no a w wolderze z grą pojawiają sie takie pliki...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.