Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

giersik Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
To nie jest żaden bug, ponieważ można prowadzić klub bez ligi. LUBER mogłeś być bardziej uważny przy wyborze klubu i zauważyć, że klub nie gra w aktywnej lidze.

Korzon20 Partyzant

26.11.2006 15:54    #74262     Sufler - Porady do gry - Transfer
hmmmm... Widocznie czzuje Wieź DO Klubu I Szybko Go Nieopusci ;)... Grająć Jagiellonia po sezonie Łatce KOńczył SIe KOntrakt... 7 Pierwszo Ligowych Klubów Zofarowało Mu Kontrakt W Tym Samym Czasie Ja Tez To Zrobiłem... Ku Mojemu Zdziwieniu Podpisal Ze Mna kontrakt... Wypowiadajac SIe W PRasie... " Jagiellonia Moim Życiem " ( Pamiętająć Że Byłem W II Lidze ) Wieciej Takich Zawodników W Polskiej Lidze... Szacunek Dla Niego ;)... Pozdrawiam
GG:2689710...

Korzon20 Partyzant

26.11.2006 15:39    #74263     Sufler - Porady do gry - Przebieg Kariery w FM 07
Hmmm... Gram Z Kumplem Na Sieci... Włączylismy Polska Lige I i II... Losowy Wybor Klubow... Wylosowalem Jagiellonie pozyskalem 3 zawodnikow... po pierwszym sezonie Awansowalem Do I Ligi z pierwszego miejsca... w pucharze Polski Doszedlem do 1/8.... W Drugi sezonie Wzmocniło mnie równiez 3 zawodnikow kilku odeszło... jestem na 8 miejscu z 6 pkt straty do lidera... 5 podstawowych zawodnikow kontuzjowanych, gram mlodzieza z Białegostoku i jak narazie nie narzekam cudownie sie spisuja (Jagiellonia Posiada Wielu Utalentowanych Zawodników np. Wasiluk, Jurgielewicz, Gudewicz itd )... oby tak dalej... Mam Kilka kłopotów popadłem w długi... po sezonie będę musial sprzedać z 2 kluczowych zawodnikow co sprawi ze bardzo sie oslabie... Jesli Ktos Chcial By SIe Powymieniac Doswiadczeniami... Zapraszam Do Rozmowy GG: 2689710
e-mail:

jany Partyzant

mascherano --> Az juz gra na nowym stadionie, sprawdz klub --> informacje - DSB stadion 16 000 o ile sie nie myle:)

irek17ir Partyzant

26.11.2006 15:27    #74265     Sufler - Porady do gry - Przebieg Kariery w FM 07
Ja garm Celticiem w 5 kolejkach wygralem 5 meczow i stracilem 2 bramki (z Rangersami).

DonVIto Partyzant

26.11.2006 14:52    #74266     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Hehe problem w tym ze Stalowa Wola jest moim jedynym klubem filalnym z poza wysp! no i zdecydowalem sie ze wole trzymac takich grajkow u siebie w rezerwach niz zeby mi ich jakis Milan albo ktos podkupil. Poczekam pare lat :SIC ... no albo moze sie za sezon jakis inny filalny klubik znajdzie, bo w to ze pojda do Stalowej Woli nie wierze ...

LUBER Partyzant

D:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2007dataskinslgraphicsackgrounds

I podmieniasz obecne tło(podmieniasz pliki)

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

26.11.2006 14:06    #74268     Sufler - Porady do gry - Gra w sieci
Ktoś musi włączyć nowa gre i uruchomić ją jako serwer. Wtedy ta osoba podaje drugiej adres IP, aby go wpisac musisz kliknąć w lewym dolnym rogu "inny serwer"(czy jakoś tak). Potem klikasz OK, czekasz chwilke i zaczynasz cieczyć się gra przez sieć :)

sefko1 Przodownik pracy

Ja powiem tak. Ajax ma niesamowitą baze szkoleniowa. Już po roku przyszedł do mnie gracz - Aerts o potencjale CA-135 PA-178. Takich wychowanków to ja rozumiem.
Poza tym jak powiedział @efemowiec stosunkowo prosto Ajaxem wygrać LM. Mi się nie udało (pechowa porażka z Lyonem po serii rzutów karnych w Finale), ale wcześniej nie miałem problemów z odprawieniem takich potęg europejskich jak Man Utd, Rela Madryt czy Valencia. No i te telanty które bez żadnych problemów można sprowadzić : Gioda, Silva, Iakovlenko, Mokoena, Cardenas, Van Den Borre itp. Na poczatku Ajax ma na transery 8 mln EUR, ale już w połowie pierwszego sezonu zarząd ZAWSZE dodaje około 26 mln EUR. Tak więc jest co wydawać :P

Golonardo Partyzant

26.11.2006 13:45    #74270     Sufler - Porady do gry - Gra w sieci
Czy mogł by mi ktos napiac jak sie gra w Fm 2007 przez siec, co trzeba ustawic itp.. Bo chciałbym zagrac z kolega a nie mozemy sobie poradzic.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.