Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

DonVIto Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.11.2006 21:33    #74251     Sufler - Porady do gry - Probelm z buforowaniem skorki
Włączyłem włączyłem, problem jest w tym ze kurcze na wszystkich innych skorkach wyswietla wszystkie sciagne przezemnie dodatki graficzne, a na skorce "flexion" z menu z lewej strony nie wyswietla. Prosze o pomoc moze ktos jednak mial taki problem :|

Fot Partyzant

26.11.2006 21:32    #74252     Sufler - Porady do gry - odwołanie transferu
z tego co wiem, a gram już chwile to bez pomocy jakiegoś programu (jeżeli jest takowy) to sie niestety nie da

Fot Partyzant

26.11.2006 21:24    #74253     Sufler - Porady do gry - Przebieg Kariery w FM 07
Ja zdecydowałem się na gre Vitesse Arnhem w holenderskiej Eredivisie. W pierwszym sezonie skupiłem sie raczej na sprawdzeniu obecnego składu jaki wtedy miałem, chociaż jak to mam w zwyczaju sciągnąłem kilku juniorów (zawsze wole kupowac młody narybek żeby rozwijali sie w klubie pod moim okiem). Ostatecznie skończyłem sezon na bardzo dobrym 4 miejscu a w barażach o LM pokonałem NAC Breda a następnie Ajax we własnej osobie !! (u siebie wpakowałem im 3:0). drugi sezon nie był już tak dobry bo zakończony na 5 miejscu i przegrana walka w barażach najpierw o LM z PSV a potem o UEFA z Herenveen i Bredą (w LM zająłem 3 miejsce w grupie, w UEFA wyeliminował mnie Sporting w 1 rundzie pucharowej). W tej chwili jestem już po 23 meczach 3 sezonu i jak narazie jestem 3, za PSV i Ajaxem, ale ma tylko 1pkt przewagi nad Feyenoordem a w perspektywie mecze z najlepszymi wiec bedzie ciężko utrzymac te pozycję. We wszystkich edycjach pucharu holandii nie zwojowałem nieczego szczególnego ((raz ćwierćfinał)). jak już powiedziałem ściągnąłem paru utalentowanych zawodników np. Bukari Sadat, Miha Bratusek, Lautaro Formica, Maxim Semenov, Juan Pablo Pino, Vincenzo Esposito, Alejandro Gomez, Matias Quintana, Tomasz Woroniecki

mascherano Partyzant

ale nizły masz skład
po karierze w az alkmar chyba zagram właśnie wigan

Pesmerga Młody aktywista

ale na samym początku rozgrywki nie ma ligi rezerw, czy potem dostajemy zaproszenie do takowej?? Właśnie z braku rezerw nie grałem w tej lidze :(

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

26.11.2006 20:31    #74256     Sufler - Porady do gry - Baza treningowa zdesperowany
U mnie czegoś takiego nie ma. Gram Widzewem i zarząd mi rozbudował. Może to jakieś bug, choćiaż wątpie.

Raptorek Partyzant

26.11.2006 20:14    #74257     Sufler - Porady do gry - Baza treningowa zdesperowany
gram 5 sez sutton utn najnisza liga jestem już w chamionchip dobrze mi idzie ale co sez prosze o rozbudowe bazy treningowej po 3 sez rozbudowano mi ją raz.
Ale teeraz jak proszę to niby akceptuje mi zarząd i na poczatku sez pisze że podjeto prace nad rozbudową i nie potrwa to długo po kilku mieś znów proszę i pisze ,że baza jest kiepska i ,że podejmą plany rozbudowy jak znów proszę to piszą ,że są plany na początku sez że zaczynają rozbudowe i tak w koło macieju
czy ma to coś wspólnego z tym ,ze w grze popsuła mi się hiistoria?
Niestety muszę stwierdziić ,że w tym roku SI niestety dało ciała po całości a ich wymówki są załosne prog antywirusowe nie mają nic wspólnego z błędem hisorii ktoś wie co robić?

cardinale Partyzant

moim zdaniem liga holenderska stoi na wysokim poziomie . grającv az alkmaar już w drugim sezonie wygrałem puefa za następne dwa byłem w półfinale lm

zice Partyzant

26.11.2006 18:27    #74259     Sufler - Porady do gry - prosze o pomoc
witam gram cracovia krakow i potrzebuje kupic jakiegos dobrego napastnika ktory przejdzie naewno do polskiego klubu mam 498tys zł prosze o pomoc z gory thx
pozdrox

LUBER Partyzant

GIERSIK a ty nauczył byś się czytać ze zrozumieniem.Gdy wybierałem klub grał on w Premiership.Poza tym nie da sie wybrać klubu który nie gra w aktywnej lidze ;

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution