Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.11.2006 20:23    #74201     Sufler - Porady do gry - Trzej asystenci
kurak69 to się nazywa "nieFM-maniakowskie zagranie", jak już napisałeś jaru to są mendy, więc na pewno się nie zgodzą- błąd w grze- raczej.

kurak69 Przodownik pracy

28.11.2006 18:33    #74202     Sufler - Porady do gry - Trzej asystenci
uzyj programu fMM i zmien kontrakt tym asystentom na trenerski i bedziesz mial tych dwoch w sztabie a batigol bedzie samodzielnym asystentem

kurak69 Przodownik pracy

28.11.2006 18:10    #74203     Sufler - Porady do gry - Strona z dodatkami do FMa
http://goal-kick.com/
najwiecej zagranicznych dodatkow

Jaru Partyzant

28.11.2006 18:07    #74204     Sufler - Porady do gry - Trzej asystenci
Zwolnienie nie wchodzi w rachubę (nie po to ich sprowadzałem za gruby hajs ;)
a podpisanie kontraktu z Batigolem nic nie dało - szkoda że nie można sobie wybrać który asystent doradza przy podpisywaniu kontraktów,który składa raporty z treningów a który jest figurantem jedynie :)

ps. mam 19 mln - za Kallstroma chcą 40 płacę teraz 16 a 24 mln biorę na 2 lata na raty (jak w Media Markt :) - gram w Primera Division Las Palmas rocznie z samych reklam mam 24 mln - kontrakt dogadany i wyskakuje "z braku funduszy umowa nie zostanie podpisana" czy coś takiego - budżet płacowy nie przekroczony o co chodzi?? Kupiłem Emanuelsona z ajaxu też na raty - czyżby uznali że budżet sie zawali??

kurak69 Przodownik pracy

28.11.2006 17:32    #74205     Sufler - Porady do gry - Czy Menedżer może umrzeć?
takie samo pytanie bylo na zagranicznym forum i taka byla odpowiedz wiec taka podalem. natomiast nieprzetestowalem czy to prawda

DonVIto Partyzant

28.11.2006 15:31    #74206     Sufler - Porady do gry - Jeszcze o filiach
Najlepiej wybierac filie w krajach Unii europejskiej, wtedy juniorzy ktorzy sie tam wygeneruja beda latwiejsi w sprowadzeniu. Oczywiscie mam tu na mysli gre klubami z Anglii czy innych krajow gdzie sa ograniczenie co do zawodnikow Non UE. a tak to najlepiej wybierac kluby najbardziej znane z proponowanych przez zarzad. :) ja jak gralem LEGIA w lidze mistrzow to moj klub filalny TVMK mistrz Estonii tez gral w grupie Ligi Mistrzów :) hehe gdzieki moim wypozyczenia ;)

DonVIto Partyzant

28.11.2006 15:29    #74207     Sufler - Porady do gry - jak wyjść z długów
Macie za duzo zawodnikow jak masz az minus 8 mln. Najlepiej wyrzucic wszystkich bezwartosciowych graczy kadry juniorskiej i drugiego zespolu. I tych ktorzy nie beda grali sprzedac za mozliwie najlesza cene. Czasem nikt nie da to za 0, a jak to nie bedzie skutkowac to proponowac do wypozyczenia, tak zeby ktos pokrywal czesc kosztow utrzymania zawodnika i po powrocie z wypozyczenia ponownie probowac sprzedac.

maks88 Partyzant

28.11.2006 14:37    #74208     Sufler - Porady do gry - jak wyjść z długów
ja gram Legią i organizuje turnieje towarzyskie z najlepszymi druzynami i to mi wystarcza na utrzymanie budżetu na odpowiednim poziomie

111esede Młody aktywista

28.11.2006 13:41    #74209     Sufler - Porady do gry - jak wyjść z długów
przede wszystkim wejdz w zakladke "finanse"->"wydatki" i tam bedziesz mial wyszczegolnione na co wydajesz pieniadze - warto sie temu przyjzec i przeanalizowac co moglbys ograniczyc...
zamiast sprowadzac jakiegos gracz z zachodniej ligi poszukaj pilkarza o podobnych a nawet lepszych wspolczynnikach w mniej prestizowych ligach, gdyz przewaznie sprowadzajac tych z zachodu doplacasz za sam kraj/lige/klub w ktorym graja, Ci ze "wschodu" sa zdecydowanie tansi... do tego podpisujac kontrakt z nowym graczem (szczegolnie na poczatku kiedy nie masz jeszcze tak dopracowanej taktyki i czesto remisujesz lub przegrywasz) warto obnizyc jak tylko sie da premie za wystep w meczu, za to zwiekszajac odrobine premie za zwyciestwo.

krwl Partyzant

28.11.2006 13:27    #74210     Sufler - Porady do gry - jak wyjść z długów
czasami zmienia sie zarzad i splaca dlugi, badz wchodzi zarzad komisaryczny-wtedy pozbywasz sie zawodnikow. zarzad tez moze ograniczyc fundusze na pensje. nie wiem ktory sezon grasz, moze poczekaj na koniec sezonu i zobacz wtedy jak bedzie wygladac Twoje konto.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution