Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

sefko1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Nie ma na to wpłwy. Na rozwój gracza ma wpływ tylko trening i gra w meczach (jeśli siedzi na ławce wolniej sie rozwija niż grając w w juniorach). Ewentualnie nauki pobierane od starszych graczy.

sefko1 Przodownik pracy

Ja ja grając w 3 lidze angielkiej (League One), klubem nottm forrest dostałem info, że klub nie porzrebuje klubu patranackiego. Cenia się chłopaki :)

efemowiec Młody aktywista

Mam pytanko. Czy rodzaj kontraktu moze wplynac na rozwoj talentu pilkarza? Poniewaz zauwazylem ze gracze 15-16 letni u mnie w klubie ktorzy maja kontrakty juniorskie czy tez amatorskie lepiej sie rozwijaja niz np gracz ktory ma 16 lat i gra w pierwszym teamie i ma kontrakt profesjonalny. Czy rodzaj kontraktu moze miec jakis wplyw na podnoszenie umiejetnosci pilkarza czy po prostu w moim przypadku to byl przypadek? Z gory dzieki za podpowiedz.

sefko1 Przodownik pracy

29.11.2006 20:33    #74184     Sufler - Porady do gry - zaskakujące transfery
To był FM06. Już raczej trudno o sejwa. W FM07 jeszcze nie grałem w lidze polskiej. Szkoda moich nerwów.

sefko1 Przodownik pracy

29.11.2006 20:17    #74185     Sufler - Porady do gry - zaskakujące transfery
W Polskiej lidze zawsze było coś skopane z tymi transferami. Kilka przykładów z FM06:
1. Goliński była na liście transferowej za 3 tys. Nikt go ne chciał to go kupiłem, a po 2 dniach dałem oferte do innych klubów sprzedałem go za 300 tys.
2. Sprzedałem Trałke za 2 mln do Zagłębia, a on nie grał. Odkupiłem go po pół roku za 20 tys i po 3 dniach znów sprzedałem za 1 mln do Pogoni.
3. Miałem jakiegoś Ruska w składzie. Sprzedawałem go i odkupywałem co roku. I co roku kosztował mni około 10 tys a szedł za milion.
4. Sprzedałem Mierzejewskiego za 1 mln + F.Burhart. Potem tego samego Burhardta po paru dniach opchnełem do Korony za 1,5 mln.
Ogólnie po 5 sezonach miałem w Śląsku budżet 70 mln EURO. Miałbym 2 razy tyle, ale nie chciało mi się już szukać kolejnych okazji. Najśmieszniejsze w tym to, że za ta kase szli naprawde słabi gracze. Zwykle niewiele u mnie grali. A jak chciałem sprzedać gracza, któremu właśnie kończył się kontrakt, a miał naprawde świetny sezon. Nikt go nie chciał i odszedł za darmo.Żenada.

tuptus Młody aktywista

Ja grając Wisłą miałem Milan, teraz Cheslea, oczywiście sami się zgłosili. Mam jakąś filię z Tajlandii- całkiem ładną kasę przynosi. Zaproponowali ją dopiero po 20 chyba szukaniu słabszego klubu- wcześniej miałem same bałkańskie.

kurak69 Przodownik pracy

29.11.2006 14:23    #74187     Sufler - Porady do gry - zaskakujące transfery
ja kiedys w cm03/04 dostalem propozycie 1,5 banki (zl) za rezerwowego bramkarza ktorego kupilem za 80 tys zl i ktory zagral przez 2 sezony w 5 meczach.

w realu takie rzeczy sie niezdazaja to musi byc bug

gilinho Partyzant

29.11.2006 14:00    #74188     Sufler - Porady do gry - zaskakujące transfery
Mnie zdarzyło się to kiedy grałem Podbeskidziem. Awansowałem do I ligi i dostałem ofertę od Wisły na mojego rezerwowego opiewjącą na około 6 mln zł... To raczej bug, ale przynajmniej coś zarobiłem:P

mascherano Partyzant

29.11.2006 13:53    #74189     Sufler - Porady do gry - zaskakujące transfery
czy zdażyło wam się kiedyś że np.w polsce klub typu legia czy wisła złożyły wam wielką transferową oferte za zawodnika który ani nie grał w 1 składzie ani nic nie pokazywał?
Czy mi się wydaje czy to bug????

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
29.11.2006 12:38    #74190     Sufler - Porady do gry - blad w face packu
Niestety nie tak jak mówicie. Od FM 2007 będzie wyświetlało się tylko zdjęcie wgrane jako pierwsze. Jeśli chcesz mieć nowe zdjęcia, należy poprzednie skasować lub zastąpić je.
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.