Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kurak69 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.11.2006 13:35    #74171     Sufler - Porady do gry - 3 liga polska
zauwazyliscie ze sklady zespolow z polskiej 3 ligi sa mocno nieaktualne? Sa z sezonu 2005/2006 i to raczej z pierwszej jego czesci. Troche to dziwne ze gram w FM 2007(dwa tysiace siedem) a sklady zespolow z 3 ligi sa z roku 2005. Polak odpowiedzialny za polska baze danych sie nie popisal. Dla przykladu powiem ze w lidze czeskiej nie ma tego problemu.

kurak69 Przodownik pracy

Lepiej jest jezli junior gra w zespole mlodzierzowym niz trenuje z pierwsza druzyna, Warto tez treningi juniorow dzielic na pozycje. Wtedy glowny nacis kladziemy na sile i areobik a pozostale kwestie treningu dopasowujemy do pozycji. Najlepiej jest wtedy kiedy druzyna mlodzierzowa albo rezerwy graja w inny dzien niz pierwsza druzyna. Wtedy dobrych juniorow mozemy wpuszczac na koncowki meczow pierwszej druzyny a jeczszcze graja pelne w druzynach mlodzierzowych/rezerwach,

Rodzaj kontraktu zawsze ma znaczenie. Kiedy zawodnik ma profesionalny trenuje wiecej niz amator.

Inna sprawa ze mlodzi szybciej rozwijaja sie niz starsi. Dlatego mysle ze masz wrazenie ze zawodnicy na kontraktach junorskich szybciej sie rozijaja. To jest kwestia wieku a nie kontraktu

kurak69 Przodownik pracy

29.11.2006 21:44    #74173     Sufler - Porady do gry - swoboda taktyczna
swoboda taktyczna jest ok ale tylko wtedy gdy masz super druzyne. masz wielu zawodnikum u ktorych kreatywnosc jest powyzej 15. Wtedy ma to sens. Jak grasz malym klubem bez gwiazd wtedy lepiej zeby nie duzyna nie miala swobody taktycznej. Jak grasz barcelona albo druzyna z czolowki to ma to sens...

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
W FM06 grałem 2 razy Napoli i raz miałem budżet 5,5M zł, a drugi raz 4,75M zł. Chyba są losowe, ale do pewnych granic. A w Lechu miałem jakiś czas -8Mzł :) Ale już powoli wychodzę na prostą, (-4,5M zł). Jeżeli chodzi o rozpoczęcie gry, to niestety nie pamiętam ile miałem.

cmg1993 Partyzant

29.11.2006 21:00    #74175     Sufler - Porady do gry - zaskakujące transfery
przepraszam raz zagral w meczu w pucharze polski z zaglębiem sosnowiec

efemowiec Młody aktywista

To mam pytanko Seju co do finansow wlasnie w Lechu. Czy ilosc pieniedzy w kasie klubu moze ulegac zmianie poniewaz zaladowalem gre jakis miesiac temu mialem nieco ponad 50tys funtow a niedawno zaladowalem gre (znowu Lechem) i teraz mam prawie 100tys (zupelnie inna gra - bez zmieniania tego w edytorze) czy finanse klubu moga sie zmieniac?

cmg1993 Partyzant

29.11.2006 20:57    #74177     Sufler - Porady do gry - zaskakujące transfery
mi tez sie to zdarzylo
Gram Unia Janikowo i w okienku transferowym w srodku sezonu Legia i wisla probuja Kupic mojego bramkarza ktory:
- nie gral w rzadnym spotkaniu pierwszej druzyny
- w druzynie rezerw tez nie gral
- jest aktualnie w u-18 i zagral raz i 3 bramki wpuscil
- legia i wisla chca go kupic za 1,5 mln pln

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Też gram Lechem. Dużo daje także pobieranie nauki od doświadczonych zawodników. Mam nadzieję dochować się jakiegoś fajnego zawodnika, ale jak na razie, z powodu kloopotow finansowych, to musze ich sprzedawac...

efemowiec Młody aktywista

Sam ustawiam trening dla mlodzianow. A co do Szafrana - dla mnie wymiata! Sam gram Lechem (patriota ;D) i mam kilka mlodych talenciorow w tym Szafrana ;D. Pozdro dla Lechitow ;D!

sefko1 Przodownik pracy

@ seju
Szybciej sie rozwijają bo pewnie nie przykładasz uwagi do treningów juniorów. Jak masz dobry trening juniorski i gracz regularnie gra w meczach U-18 to statystyki rosną mu baaaardzo szybko :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution