Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Mitek13 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.12.2006 19:36    #74051     Sufler - Porady do gry - NERWY i transfery
Proszę o pomoc w dwóch kwestiach.:)
Mianowicie pierwsza sprawa jest taka: nie lubie grac dobrymi klubami,ale gdy gram średniakiem ligi po przegranym meczu strasznie sie denerwuje,chce skonczyc gre,zacząć innym grać. Co zrobić żeby sie przyzwyczaic i zeby zaakceptowac porazki w srednim klubie dla którego przegrane są na porządku dziennym.
Druga sprawa jest następującej treści: kompletnie nie wiem jakie transfery mam robic w którym gram, jak wyszukiwac do niego zawodników i czym sie kierwoac?

Proszę Was o pomoc. Z góry dziękuję!:D

mikko Partyzant

05.12.2006 18:25    #74052     Sufler - Porady do gry - Brak logosów...
Mam dwa problemiki z fm07 po wgraniu patcha 7.0.1

1. Jak ściągałem do tej pory logosy z neta i umieszczałem we wskazanym folderze to działały a dziś ściągnełem logopacki lig: argentyńskiej, rumuńskiej, ukraińskiej i belgijskiej i nie działczą… ;/

2. Zmieniłem plik fake i jak mam domyślną bazę danych wszystko się zmienia (poza nazwami lig europejskich) a jak biorę swoją bazy danych to zmian nie ma… ;/

Jeżeli ktoś wie co jest nie tak to byłbym wdzięczny za pomoc.

Fot Partyzant

05.12.2006 17:53    #74053     Sufler - Porady do gry - Pomijanie wstępu
ale masz gościu problem, każda gra musi sie jakiś czas wczytywac. A poza tym wiadomo że jacyś sponsorzy czy coś w tym stylu zawsze sie pojawia w intrze (w końcu za to płacą)

delphi6 Partyzant

05.12.2006 16:38    #74054     Sufler - Porady do gry - Błąd - wywalanie z gry
A co to są te edytory czasu rzeczywistego??? Ja w ogole nic w grze nie zmienialem nie wgrywalem nic nowego zadnych pathow ani kompletnie nic gra jest taka jaką ja wyniosłem ze sklepu :) Czasem jak gram to brakuje mi tez dźwieku :( ale i tak najgorsze jest to wywalanie z gry :( zgadzam sie z kakasem jesli wywali podczas save to juz tragedia :( dlatego zapisuje na 2 savach po kazdym meczu :) skusilem sie kupoic oryginala a tu taki bug :( DonVito a o co dokladnie chodzi z tym zawijaniem okna?? moglbys dac dokładny link gdzie to znalazłeś bo na samym forum szukam ale nie widze:((

Rambac Partyzant

05.12.2006 16:33    #74055     Sufler - Porady do gry - Mecz sie tnie
Mam orginał, patcha miałem ale mi sie jakoś gra z patchem nie podobała i reinstalowałem bez pacha.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

05.12.2006 16:24    #74056     Sufler - Porady do gry - Ogromna baza danych
Masz racje De Raph, gra na dużej bazie nie ma sensu, bo jest tylu zawodnikow, co w 06 na sredniej bazie.

mascherano Partyzant

05.12.2006 16:15    #74057     Sufler - Porady do gry - Mecz sie tnie
sam masz pirata cieciu ja mam oryginała i też mi się gra wolno grała
wiec obrażać możesz siebie bo pewnie sciągnąłeś i ci gra nie pyli więc wyzywasz innych tylko żeby odciągnąć od siebie uwage

spieprzaj stąd piracie

ps.bez rzadnych podtekstów

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
05.12.2006 16:10    #74058     Sufler - Porady do gry - Ogromna baza danych
ten plik jest czymś co powoduje, ze gra ma sens. sam na tym gram i dopiero teraz czuje komfort. niestety moja kariera w Zenicie poszła w odstawke, bo na bazie "large" grać sie po prostu nie da.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Rambac Partyzant

05.12.2006 15:29    #74059     Sufler - Porady do gry - Mecz sie tnie
Nie, pamięć wirtualna mam ustawiona 2 GB to raczej wątpie ze o to chodzi. I jeszcze zauważyłem ze gdy gram np Chelsea z 3 albo 4 ligowymi zespołami to sie tak nie tnie. A gdy gram z ligowymi albo innymi dużymi klubami to sie zaczyna lekko przycinać.

Rambac Partyzant

05.12.2006 14:52    #74060     Sufler - Porady do gry - Mecz sie tnie
Nie mam wszystkie programy wyłączone.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.