Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

efemowiec Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.12.2006 15:30    #74031     Sufler - Porady do gry - Trening
Otoz w klubie to ja zajmuje sie treningiem. Ustawilem zajecia dla juniorow i teamu pierwszego przydzielilem trenerow ustawilem intensywnosci porozdzielalem na grupy kopaczy - wszystkim graczom staty ida w gore. Tutaj moje pytanie. Dlaczego skoro ustawilem dobry trening i ma on wplyw na podnoszenie umiejetnosci i na forme graczy to wspolczynnik treningu przy moim profilu managerskim nadal (jak na poczatku gry) jest rowny 14? Czy moze ktos mial wiecej punktow?

baixinho Partyzant

06.12.2006 15:25    #74032     Sufler - Porady do gry - Rozmowa w czasie meczu
Dlaczego po wysoko wygranym meczu gdy każdy z moich zawodników spisał sie bardzo dobrze(noty od 8 do 10, najwięcej 9), gdy w team talk daje "I want you to play like this in every match " większośc graczy jest zdenerwowana-nawet ci którzy mają 10(angered,seemed confused)? Podobny problem mam w trakcie przerwy gdy prowadząc daje "I don't expect your performance to drop". Efekt jest ten sam-obniżone morale i niezadowolenie. Czy mają o sobie tak wysokie mniemanie, że tego typu ostrzeżenia traktują jako zniewagę:) ?

06.12.2006 15:19    #74033     Sufler - Porady do gry - Sprawa wychowanków
Hehe to pewnie rumun lub ukrainiec :) zgadlem? To gratuluje 'fajnego' wychowanka ;)

lucanus Partyzant

06.12.2006 14:44    #74034     Sufler - Porady do gry - Sprawa wychowanków
pewnie holender co Rem-8, pozatym u mnie w rennes poza francuzami pojawiło się kilku graczy z afryki jakiś algierczyk nigeryjczyk i gracz pochodzący z erytrei

petek14 Partyzant

06.12.2006 14:37    #74035     Sufler - Porady do gry - Ustawienia przedmeczowe
...
1.Podejrzewam że na zbieranie informacji o przeciwniku, przemyślenia dot. taksy itp... Dużo czasu raczej nie poświęcam. wystarczy mi jak sprawdzę na którym miejscu w tabeli dana drużyna jest, bo dzięki temu wiem choć po części czego mogę się spodziewać.
2.Nie. Taksę zmieniam co 2-3 sezony...Chyba że gram słabszą drużyną to mecze pucharowe gram raczej bardziej defensywną taktyką.
3.Zazwyczaj tak.
4.Kontuzja, słaba forma (jak każdy). Ale czasem eksperymentuję ;) i mlodszy zawodnik wybiega na ważny mecz w pierwszym składzie. Dzięki temu mam pełniejszy obraz tego czego mogę się po nim spodziewać w meczach o dużym znaczeniu.
5.Tu też tylko mogę domyślać się o co chodzi. :P Tego chyba nikt nie wie i sam szuka zdolnej młodzieży (ja tak z resztą robię zawsze :P nie tylko po kilku latach).

pozdro... ;)

06.12.2006 13:58    #74036     Sufler - Porady do gry - Sprawa wychowanków
Ja chetnie bym przyjol jakiegos brazylijczyka lub anglika ;P Nawiasem mowic w lidze angielskiej po pierwszym sezonie w Man Utd pojawil mi sie gracz z Wysp Owczych i jako 16 latek trafil do pierwszego zespolu i zagral 2 razy w kadrze swego kraju. W Lechu juz 3 sezon i sami polacy sie generuja. Nie narzekam bo graja dobrze i staram sie ich wprowadzic do pierwszego teamu ale co zagraniczny wychowanek to zagraniczny ;D

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
06.12.2006 11:29    #74037     Sufler - Porady do gry - Problem ze skinem
katalog w którym muszą być skiny do /data/skins/NAZWA_SKINA
Jeśli tam nie działa, to zgraj do:
C:Documents and Settings[profil]Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2007skins[nazwa_skina]

Oczywiście w katalogu nazwa skina muszą już być pliki skinowe, czyli folder /panels i plik xml lub inne dodatkowe foldery (tak jak z istniejącymi skinami Flexion).
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
06.12.2006 11:16    #74038     Sufler - Porady do gry - Sprawa wychowanków
Dobre jest właśnie, że w ligach pojawia się jakiś młody obcokrajowiec, w końcu jest to bardziej realne. Ilu takich młodych jest w zagranicznych klubach... Może jakiś tatuś pracuje na placówce w Polsce i jego synek zapisał się do szkółki w Wiśle czy Legii... :)
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

kurak69 Przodownik pracy

06.12.2006 09:41    #74039     Sufler - Porady do gry - Kiedy będzie plik Fake!?
A. De Raph: Mi nie dziala. sciagnelem ten fake z susie wykasowalem wszystko z katalogu ...inc/701/ i wgralem tam tego fake. i nie dziala. Ten fake ktory jest na susie jest z 25 listopada wiec jest on pod 7.0.0. tak mi sie przynajmniej wydaje. Co zrobic?

hoolsi Partyzant

06.12.2006 09:37    #74040     Sufler - Porady do gry - Problem ze skinem
wszystko tak jak wyzej napisaliscie mam zrobione ,ale dalej nie pomaga,moze mam zle ustawienia w grze powlanczane,napiszczie mi jak Wy macie,te buforowania skorki itp

Tak jak wczesniej pisalem w poprzedniej wersji FM nie mialem problemow,w tej wersji 2007 robilem identycznie jak w poprzedniej i cos nie gra,dlatego jestem tu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution