Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

giersik Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.12.2006 15:12    #74001     Sufler - Porady do gry - Poprawka a save
Ale na już zapisanych save'ach też działa :) Więc możesz grać z fixem na swoim savie

m-a-t-t-e-o Partyzant

08.12.2006 15:10    #74002     Sufler - Porady do gry - Screen
1. Naciskasz na klawiaturze Print Screen.
2. Wchodzisz do jakiegoś programu graficznego (paint...?)
3. Naciskasz wklej
4. Sejwujesz...:)
5. Cieszysz sie swoim 1. screenem

m-a-t-t-e-o Partyzant

08.12.2006 14:40    #74003     Sufler - Porady do gry - Nauka...
No tak. Raczej też staram się wypożyczać do grywalnej ligi. Rzecz w tym że ja mam tylko 2 grywalne ligi (1. i 2. polska) zatem wypożyczyć powiedzmy 10 graczy to rzecz niemożliwa. Gdy wypożyczam swoich graczy do "szarych" klubów filialnych to niby nabijają im się mecze, gole, asysty itp. ale nie widać tych meczów (pokręciłem ale myślę że wiecie o co chodzi). I nie wiem czy ci juniorzy którzy nie zostali wypożyczenie do grywalnych lig powinni grać sobie w rezerwach czy "niby" grać w filialnych?

111esede Młody aktywista

08.12.2006 13:39    #74004     Sufler - Porady do gry - Nauka...
Czy sie oplaca? to zalezy... ja staram sie wypozyczac zawodnikow tylko do lig "grywalnych" natomiast osobiscie radzilbym stosowac zasade zeby wypozyczac do mocnej ligi ale do przecietnego zespolu... wtedy jest wieksza szansa ze zawodnik zgodzi sie na wypozyczenie i ze bedzie gral... a mocni przeciwnicy daja wieksza szanse na nauke i ogrywanie sie...

Kakas Partyzant

08.12.2006 12:29    #74005     Sufler - Porady do gry - Negocjacje kontraktowe
Niestety mam to samo:/ Ani razu po wgraniu patcha nie miałem opcji negocjuj:/ Może ten wczorajszy fix coś zmieni... mam nadzieje... bo jest to troche irytujące żeby zaczynać całe negocjacje od początku tylko ze względu na to że troszke zmieniliśmy oferte kotraktu...:/

111esede Młody aktywista

08.12.2006 12:19    #74006     Sufler - Porady do gry - Negocjacje kontraktowe
Czy tylko u mnie po wgraniu patche 7.01 nagle okazalo sie ze pilkarze ktorym oferuje albo nowy kontrakt albo proponuje przejscie do mojego klubu - praktycznie nie negocjuja kontraktu? tzn podaja swoja oferte... ja proponuje swoja (zazwyczaj troche nizsza ale bez przesady) a oni mimo tego zrywaja negocjacje podajac rozne powody albo ze za czas trwania jest nie do przyjecia, albo pensja podstawowa za niska albo premie za niskie...
wogole nie wystepuje cos takiego ze pilkarz stwierdza ze "nie moze zgodzic sie na taki kontrakt ale wierzy w porozumienie i jest gotowy do dalszych negocjacji" etc? poprostu zrywa i jedyna metoda przedstawienia mu nowego kontraktu to albo jeszcze raz "nowy kontrakt" albo jeszcze raz musze zaczynac negocjacje z ich klubem?

kurak69 Przodownik pracy

08.12.2006 10:02    #74007     Sufler - Porady do gry - RAM
mozesz zwiekszyc plik pamieci wirtualnej na dysku, ale ta pamie to nie to samo co ram wiec raczej ci nieprzyspieszy. Ja zauwazylem ze moja gre strasznie zamula wlaczony antywirus. wiec wczasie kiedy gram wylaczam to badziewie bo jedyny wirus jaki mi wtedy grozi to wirus grypy w druzynie... ;) Z formatem tez moze pomoc. Jezeli juz dawno nierobiles i masz zasmiecony komputer to wogole wolniej chodzi a przy tym taka maszyna obliczeniowa jak fm2007 tez bedzie wolniej chodzil.

m-a-t-t-e-o Partyzant

07.12.2006 23:35    #74008     Sufler - Porady do gry - Nauka...
A propo wysyłania do klubów filialnych... ja gram Lechem i kluby filialnego jakie udało mi się zdobyć są że to tak ujmę "szare" (mają góra 1 grywalnego zawodnika, nie grają w żadnej lidze). Opłaca się wysyłać graczy do takiego... czegoś? Próbowałem proponować juniorów do wypożyczenia w tradycyjny sposób ale tym sposobem ciężko wypożyczyć wszystkich...

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
07.12.2006 23:18    #74009     Sufler - Porady do gry - Zgłaszanie skłądu
W pierwszym sezonie 25, później bez ograniczeń. Jeden sezon z ograniczeniami wytrzymasz :)

Gucio10 Młody aktywista

07.12.2006 22:56    #74010     Sufler - Porady do gry - Nauka...
Wydaje mi sie ze zawodnik uczacy sie ogolnie poprawia umiejetnosci w trakcie nauki!! Pomocnicy w szegolnosci dosrodkowania, drybling i strzaly z dystansu( u mnie Cardenas wlasnie to ogramnie poprawil w trakcie nauki od Joe Cola) Obroncy: Krycie, gra bez pilki, odbior, ustawianie sie ( Lencias od Cannavaro) Napastnicy: Opanowanie, wykonczenie, drybling (Alberto Bueno od Raula) Rozgrywajacy: Przewidywanie, decyzje, kreatywnosc (Gago od Emersona). Ja zawsze ustawiam nauka na podstawie porownania do zawodnika z zespolu i zawsze super sie ucza!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.