Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kurak69 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
sciagniej sobie pragram fmxml. z nim robienie configow to nalatwiejsza rzecz. pyta cie o numery id wpisujesz je i sam ci sie robi config

klepcio Partyzant

08.12.2006 20:42    #73992     Sufler - Porady do gry - "Poważny błąd" - paranoja
LUDZIE!! Tragedia. dziś gram w FM 2007 ok 3 godzin i 15 razy (tak 15!!) wywalało mnie z gry i pokazywał się komunikat o POWAŻNYM BŁĘDZIE. Powiem tak. Do niedawna byłem piratem ale takie komunikaty obłedach w wersji 2006 skłoniły mnie do zakupu oryginalnej 2007. I co mam? TO SAMO!! KU*WA. Skoro ja jestem złodziejem korzystając z piratów to SI i CD Project też są złodziejami sprzedając mi takie gówno. Jestem zapalonym graczem, wielkim fanem FM (mój czas gry w ciagu miesiąca to niespełna 7 dni) ale już nie mogę znieść rozgrywania tych samych spotkań po kilka razy!! AutoSave mam ustawione co tydzień ale i tak robię to częściej samemu. Najgorzej jak mnie wywali przy zapisie, poprostu mi się gowna w dupie gotują. Zastanawiam się czemu tak poważny błąd może się wogole zdarzać, co dopiero po najnowszej łatce. Wiem już ze nie jest to wina żadnych edytorów czasu rzeczywistego (bo dokąd ich nie uzywałem w oglóle też mnie wywalało) ani mojego beznadziejnego kompa (bo inni tez mają ten problem) Co mi na to powiedzą specjaliści??

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

wiem ze u bramkarzy jest od 31 do 35 ale u obroncow nie wiem. Jak pogram i zobacze to ci napisze.

petek14 Partyzant

08.12.2006 20:03    #73994     Sufler - Porady do gry - Podania...
podania bezpośrednie to krótko mówiąc podania bez przyjęcia. a jesli w poleceniach dla zawodnika masz inne ustawienie niz w polec. dla druzyny to ten zawodnik bedzie gral wg indywidualnych ustawien...
pozdro... :)

Sasha Partyzant

eeee!a jak go zrobić??no wiecie dopiero zaczynam w to grać!!

robi74 Partyzant

08.12.2006 17:56    #73996     Sufler - Porady do gry - Trening
a moze ktos inny mi pomoze - dopiero zaczynam i nie wiem jak ustawic ten nieszczesny trening zwlaszcza dla talentow /juniorow/ ktorych zakupilem , i nie wiem czy moge nimi grac cale mecze czy raczej wprowadzac ich na koncowki

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

08.12.2006 17:17    #73997     Sufler - Porady do gry - Nauka...
oczywiscie ze ma sens, zawodnicy ktorzy nie mieszcza sie w twojej druzynie mogo zostac wypozyczeni do tego klubu gdzie ogrywaja sie i staja sie lepszymi. Ja gram Wisłą Kraków i mam 3 kluby filalne w tym dwa z akademią piłkarską. Tak wypozyczenia do klubów filalnych mają sens.

paolooo Partyzant

08.12.2006 17:04    #73998     Sufler - Porady do gry - u19 w hiszpanii
tzn. że grając np. taką Barceloną, nie ma ona gdzie ogrywać młodzików... Wydawało mi się przed patchem, że właśnie wprowadzi on ligi juniorskie takie jakie są dostępne w Anglii, Francji czy nawet w Polsce...

Proletariat

08.12.2006 16:44    #73999     Sufler - Porady do gry - u19 w hiszpanii
sa dostepne ale to nie znaczy ze musza grac

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
08.12.2006 15:26    #74000     Sufler - Porady do gry - Nauka...
Ja patrzę tylko na jedno-czy mają akademię piłkarską. Jeśli tak, to co roku będą nowi, zdolni juniorzy. Ja gram Lechem i mam filię Naftan Nowopłock. Kupiłem od nich dwunastu zawodnikow, a o jednego staraja sie naprawde duze kluby. Mieli na poczatku jednego zawodnika.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution