Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Fot Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.12.2006 21:00    #73971     Sufler - Porady do gry - Ilość trenerów...
po pierwsze to najpierw patrz na ich atrybuty w kategoriach które cie interesują aby tranowali (atak, obrona, itd.) a potem przydziel ich do tej kategorii (maksymalnie do 2 jeżeli jest dobry trnener) i wszystko bedzie ok. Ja mam zatrudnionych (do rezerw i pierwszego składu) po jednym szkoleniowcu do każdej kategorii, a że mają wysokie atrybuty w tych właśnie dziedzinach to nie schodze ponizej 4 gwiazdek.
P.S. wyjątkiem jest siła i aerobik, tu mam jednego trenera do tego i do tego, MIAŁEM także po 4 gwiazdki, ale zauważyłem że od pewnego czasu mam tylko po 3 (nadal ma wysokie atrybuty) podejrzewam zatem że trenuje po prostu ze zbyt dużą ilościa graczy (po 42 ). Tak więc jak widac ilośc trenerów do jednej kategorii nie jest aż tak istotna (chyba że tak jak w moim przypadku jest bardzo duża liczba graczy to wtedy wskazane jest zatrudnienie jeszcze kogoś)

Fot Partyzant

09.12.2006 20:40    #73972     Sufler - Porady do gry - Urlop
tak jak w poprzedniej wersji po całkowitym zakończeniu sezonu czyli gdzieś koło 20 czerwca chyba zawodnicy udają sie na miesięczny urlop. Chyba że np (ja tak miałem) grasz w pucharze intertoto który rozgrywa sie już na początku lipca to wtedy cały czas pozostają w klubie i normalnie trenują

Zippy Partyzant

09.12.2006 20:24    #73973     Sufler - Porady do gry - Plik fake i save`y
no to ból ;/ Ale przeszkadza mi to tak średnio w końcu z żadnym z zawodników na co dzień nie gram ;) Dziex za odp.

Kakas Partyzant

09.12.2006 20:20    #73974     Sufler - Porady do gry - Wysyłanie gracza do filii. Bug?
Z tym wypożyczaniem z angli jest jakiś zonk. na logike... jak ktoś ma za klub filialny jakiegoś przeciętniaka z Belgii to niech lepiej wogóle nie sprowadza zawodników spoza Unii. Chyba że są jeszcze na tyle młodzi/słabi że będą chcieli w tym przeciętniaku grać. Ja np. kupiłem Cesara Delgado do Blackburn i nie mogłem go nigdzie wypożyczać a wściekał się że go nie wystawiam do gry.PRZECIEŻ ON NIE MA POZWOLENIA NA PRACE! Ale widocznie tego nie rozumie i się namnie burmuszy... po 2 sezonach opchnąłem go do Parmy za połowe ceny jaką ja za niego dałem... żenada... przez dwa lata ani jednego meczu nie zagrał za to pensje miał pokaźną... ech...

Zippy Partyzant

09.12.2006 20:11    #73975     Sufler - Porady do gry - Plik fake i save`y
Czytaj dokładnie :P Ostatnia linijka... Ale powtórze - wgrałem do dobrego folderu, dokładnie do folderu z moja edytowaną bazą danych a z niej uruchomiłem moją grę (edytowałem, żebym mógł w przyszłości rozbudować stadion mojemu 6-ligowemu Lancaster City ;)

kurak69 Przodownik pracy

09.12.2006 20:09    #73976     Sufler - Porady do gry - Plik fake i save`y
a wgrales tegp fake do katalogu odpowiedniej bazy danych, czyli tej z ktorej zaczynales gre?

SyZtem Przodownik pracy

09.12.2006 18:57    #73977     Sufler - Porady do gry - Podania...
Bezpośrednie tak jak powiedział handballer - z pominięciem drugiej lini. Tempo to jak masz ustawione na wolno to piłkarze podają do siebie powoli, bez pośpiechu; lecz jeśli masz ustawione na szybkie to zawodnicy pędzą bez zastanowienia, podają jak najszybciej piłkę, jak najbardziej do przodu (taka gra "na pałę", niedokładna)

delphi6 Partyzant

09.12.2006 17:14    #73978     Sufler - Porady do gry - "Poważny błąd" - paranoja
A z czego tu robić screena?? po prostu wyskakuje komunikat o powaznym blędzie a komp robi plik z błędem i tyle:( a jak otworzyc ten plik z błędem żeby cos z niego wyczytac?? jakim programem?? bo jak klikam w ten plik to mam do wyboru za pomoca czego go otworzyc :)

Rambac Partyzant

09.12.2006 14:20    #73979     Sufler - Porady do gry - Problem z 2 połowa sezonu
Witam gram 2 ligowem ruchem i po pierwszej połowe sezonu jestem na 1 miejscu z przewagą około 8 pkt. A w drugiej zagrałem 10 spotkan i 7 przegrałem a 3 zremisowałem. I mam takie pytanie, jak to jest możliwe ? I tak jest prawie zawsze dlaczego ?

Yoonec Młody aktywista

09.12.2006 13:58    #73980     Sufler - Porady do gry - "Poważny błąd" - paranoja
Program Cacheman jest do sprawdzania pamieci wirtualnej... nie wiem czy jest darmowy bo miałem go razem z kompem ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.