po pierwsze to najpierw patrz na ich atrybuty w kategoriach które cie interesują aby tranowali (atak, obrona, itd.) a potem przydziel ich do tej kategorii (maksymalnie do 2 jeżeli jest dobry trnener) i wszystko bedzie ok. Ja mam zatrudnionych (do rezerw i pierwszego składu) po jednym szkoleniowcu do każdej kategorii, a że mają wysokie atrybuty w tych właśnie dziedzinach to nie schodze ponizej 4 gwiazdek.
P.S. wyjątkiem jest siła i aerobik, tu mam jednego trenera do tego i do tego, MIAŁEM także po 4 gwiazdki, ale zauważyłem że od pewnego czasu mam tylko po 3 (nadal ma wysokie atrybuty) podejrzewam zatem że trenuje po prostu ze zbyt dużą ilościa graczy (po 42 ). Tak więc jak widac ilośc trenerów do jednej kategorii nie jest aż tak istotna (chyba że tak jak w moim przypadku jest bardzo duża liczba graczy to wtedy wskazane jest zatrudnienie jeszcze kogoś)
P.S. wyjątkiem jest siła i aerobik, tu mam jednego trenera do tego i do tego, MIAŁEM także po 4 gwiazdki, ale zauważyłem że od pewnego czasu mam tylko po 3 (nadal ma wysokie atrybuty) podejrzewam zatem że trenuje po prostu ze zbyt dużą ilościa graczy (po 42 ). Tak więc jak widac ilośc trenerów do jednej kategorii nie jest aż tak istotna (chyba że tak jak w moim przypadku jest bardzo duża liczba graczy to wtedy wskazane jest zatrudnienie jeszcze kogoś)

Dziex za odp.
Ostatnia linijka... Ale powtórze - wgrałem do dobrego folderu, dokładnie do folderu z moja edytowaną bazą danych a z niej uruchomiłem moją grę (edytowałem, żebym mógł w przyszłości rozbudować stadion mojemu 6-ligowemu Lancaster City
a jak otworzyc ten plik z błędem żeby cos z niego wyczytac?? jakim programem?? bo jak klikam w ten plik to mam do wyboru za pomoca czego go otworzyc
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty