Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
11.12.2006 19:10    #73911     Sufler - Porady do gry - trace dużo goli-Pomocy
Wybierając którąś z dostępnych taktyk w grze masz jej zazwyczaj trzy odmiany: normal, attacking, defensive i wybierasz tę trzecią. Ewentualnie grasz swoją własną taktyką, tylko zmieniasz nastawienie na defensywne.

Zagłębiaczek Partyzant

Grupa: Użytkownik
11.12.2006 18:58    #73912     Sufler - Porady do gry - trace dużo goli-Pomocy
W FM2007 sprawdzaja sie raczej 4-4-2 i rozne jego odmiany. Ja najczesciej gram 4-3-3 albo 4-1-3-2 ta pierwsza kiedy gram raczej w lidze a ta druga kiedy gram reprezentacja albo w LM lub UEFA. Tworz jakies swoje taktyki :) jak sie ma jakies osiagniecia kiedy ma sie swoja taktyke to wieksza satysfakcja jest :D

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

11.12.2006 18:46    #73913     Sufler - Porady do gry - Skiny
1. Było tam napisane żeby skopiować folder fonts do folderu ze skinem zrobiłem tak i nie działa:(
2.a może jest ten program do zmiany czcionki do fm 07

Grzechoo Hajer Przodowy

11.12.2006 18:23    #73914     Sufler - Porady do gry - trace dużo goli-Pomocy
Graj defensywnie, kup lepszych obrońców, bramkarza.

roma Partyzant

11.12.2006 18:22    #73915     Sufler - Porady do gry - trace dużo goli-Pomocy
Witam

na wstęwpie jestem nowym użytkownikiem,jeżeli był już taki temat to przepraszam.

Gram Wisłą Kraków jestem w pierwszym sezonie a dokładnie przerwa ziomowa,moja drużyna traci dużo goli moja obrona to Ol- Mijallovic Oś Głowacki Oś Cleber Op Baszczyński na bramce Stoi Dolha Puścił 26 Bramek w tabeli jestem 4 i straconych goli 28 stawiałem także na Pawełka na bramce i Lipa :( próbowałem robić coś z obroną zmieniać obrońców na Dudka Thawite(Vlaev)Kokoszka Baszczyński i nic dalej to samo może mam bramkarza zmienić na kogoś lepszego??? mam 1 milion na transfery więc może coś doradzicie albo kogoś za free próbowałem jeszcze na środku stawiać Cleber Vlaev poradzcie coś dostałem od korony 7:0 :(:(:(:(:(: po wgraniu Patcha 7.1.2? tak się zaczeło dziać a wcześniej było ok

Pawlak Młody aktywista

11.12.2006 18:19    #73916     Sufler - Porady do gry - Ranking panstw w FMie 2007
ja grałem kiedyś Gwineą i wygrywałem cały czas mecze (nawet z dobrymi reprezentacjami np. Koreą płd , Nigerią czy Francją) a co miesiąc spadałem w rankingu o kilka miejsc.Z ciekawości popatrzyłem kto mnie wyprzedził i patrze a tam wyprzedził mnie Senegal który zremisował z Malawi

mideros Partyzant

11.12.2006 17:43    #73917     Sufler - Porady do gry - Ranking panstw w FMie 2007
jest to zalezne od wynikow owszem lecz rowniez od tego z kim sie gralo

Qcu Partyzant

11.12.2006 17:10    #73918     Sufler - Porady do gry - problem z sevami
Jak mozesz nie miec programu chkdsk? Jak masz windowsa to masz i ten program. Zrob tak: Start--> Uruchom i tam wpisz chkdsk... I sie okaze ze go masz. Jesli to nie pomoze to zrob scandiska. Moze tez byc tak ze probujac robic scandisk system powie ci ze nie masz dostepu do dysku i zapyta czy zrobic scandisc przy ponownym uruchomieniu. Zgodz sie i zrob restarta. Po drodze zrobi ci sie wszystko i powinno byc ok. Ja w kazdym razie tak mialem, pomoglo. Tylko ze u mnie plik FM.EXE byl tak uszkodzony ze nie moglem nawet gry wlaczyc :/

lookass Partyzant

11.12.2006 17:09    #73919     Sufler - Porady do gry - Atrybuty a trening
Yoonec mógłbyś rzucić linkiem do tego poradnika?

PS.Mam poważne pytanie ponieważ ostatnio przeżywam niezły kryzys. Jak wy sobie radzicie podczas kryzysu jeśli takowi macie w FMie? Bo ja tak mam ze kiedy zacznie mi spadac trening to nawet gdy po jakims czasie zacznie znowu rosnac to i tak jestem w taki dołku z ktorego nie potrafie wyjsc dlatego rzadko kiedy koncze sezon bo zawsze w polowie albo 3/4 sezonu łapie mnie taki kryzys nie do przezwyciężenia i wszystko przegrywam nawet z takimi ligowymi lamusami dostaje baty... i nawet przegrałem raz z jakimis średniakami 7 : 0 :/ Chodzi mi głównie o trening, który w końcu kiedyś przestaje działać i zaczyna spadać co wtedy? Zmniejszyć na jakiś czas intensywność czy moze dać pare dni wolnego?

Seju Wybitny Literat

11.12.2006 17:04    #73920     Sufler - Porady do gry - Ranking panstw w FMie 2007
To jest troche bez sensu, bo pokazuja co miesiac raport, jak reprezentacja gra piec razy do roku i jeszcze w tych samych miesiacach.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.