Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

12.12.2006 14:28    #73881     Sufler - Porady do gry - Brak skutecznośći
a i daj grac rezerwowym nap to gwiazdy przestana czuc sie pewnie

Proletariat

12.12.2006 14:27    #73882     Sufler - Porady do gry - Brak skutecznośći
zmien taktyte zwolaj spotkanie pilkarzy z kapitanem opiepszaj ich po kazdym przegranym meczu

Claude Makelele Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.12.2006 14:18    #73883     Sufler - Porady do gry - Brak skutecznośći
Gram sobie Manchesterem United( oczywiście w ataku perełki Smith,Rooney,Celsinho,Cardenas). Rozegralem 20 meczy ligowych i 6 w lidze mistrzów.
Awans do fazy pucharowej-super.No ale tu zaczynają się schody. W lidze jestem 13!!!! Szok! A wszystko dlatego,że 15 razy zremisowalem!!! Mecze które wygralem to tylko po 1-0. Co prawda stracilem 5 bramek ale za to strzelilem 6!!! Co zrobić ,żeby poprawić skuteczność napaściorów???? Pomocy bo piłkarze chcą odejść!!(rooney,Ronaldo,Ferdinand)

adrian0711 Partyzant

12.12.2006 14:04    #73884     Sufler - Porady do gry - trace dużo goli-Pomocy
też miałem ten problem z wisła ale wstawiłem do środka kokoszke, cofnąłem obrone, u siebie grałem pressingiem. Na wyjeździe grałem z kontry ograniczyłem kreatywność i dałem szybkie piłki na pomocników. efekt 23 mecze bez straty gola!!!!! w Orangr ekstraklasie oczywiście:)

LUBER Partyzant

12.12.2006 13:08    #73885     Sufler - Porady do gry - trace dużo goli-Pomocy
"po wgraniu Patcha 7.1.2?"

Yyy z tego co wiem to piraci tak mają ... ;|

michal85 Partyzant

Grupa: Ekspert
12.12.2006 12:41    #73886     Sufler - Porady do gry - trace dużo goli-Pomocy
Takie sa zasady - szersza gra preferuje ofensywne nastawienie, wezsza - defensywne. Jednak jak zaznaczylem w poprzedniej wypowiedzi, przy doborze szerokosci gry trzeba miec na uwadze podania jakimi gra nasza druzyna. Bardzo krotkie podania i bardzo szeroka gra to chyba nie jest logiczne wyjscie.

Ja osobiscie gram krotkimi podiami i dosyc wasko (suwak w okolicach 1/4). Manewruje jedynie linia defensywy.

Zawsze mozna bronic sie przed wrzutkami ze skrzydel wlaczajac scisle krycie skrajnym obroncom, badz zwiekszajac im GPP

veron3 Partyzant

12.12.2006 10:35    #73887     Sufler - Porady do gry - trace dużo goli-Pomocy
nie zgodze sie z michal85 ze nalezy zawezic pole gry co da lepsza defensywe. jesli tak zrobisz to przeciwnik zalatwi ciebie gra skrzydlami, kazdy wie jak niebezpieczne sa dosrodkowania w pole karne i nieliczylbym wtedy ze przy wiekszej ilosci naszych graczy w polu karnym ktos popisze sie skuteczna glowka oddalajac gre albo wybijajac na rzut rozny. Wg mnie zawezone pole sie nie sprawdza.Sam gram najszerzej jak sie da i trace 0,5 gola na mecz

Piotr Sebastian Młody aktywista

12.12.2006 10:06    #73888     Sufler - Porady do gry - Trening w pół sezonowy :))
Witam.
Ja również gram w drugiej lidze (obecnie Śląsk, poprzednio Lechia). W każdym sezonie problem rozwiązuję w ten sam sposób i rezultaty za każdym razem są bardzo dobre:
1. przedłużam im sezon do połowy grudnia organizując sparingi o częstotliwości meczów ligowych (czyli co tydzień w sb lub nd) nie zmieniając w tym czasie reżimu treningowego.
2. potem daję max. 3 tygodnie odpoczynku obniżając nasilenie treningu (więc atrybuty spadają)
3. potem daję mocny trening motoryczny (siła i aerobik intensywnie) i od poczatku lutego organizuję sparingi (co 3-4 dni).

O szczegółach taktycznych przygotowań do sezonu, będzie niedługo na stronie. :)
Pzdr

michal85 Partyzant

Grupa: Ekspert
12.12.2006 09:17    #73889     Sufler - Porady do gry - trace dużo goli-Pomocy
jedna taktyka i tak niewiele pomoze, przynajmniej jesli chodzi o najnowsza wersje FM-a. Trzeba kombinowac z ustawieniami pod konkretnego przeciwnika. Jesli uwazasz, ze druzyna, z ktora grasz bedzie sie bronic i czekac na kontry graj troche cofnieta linia obrony. Jesli zas przeciwnicy atakuja, to wysun swoja defensywe do przodu.

Nalezy rowniez zwrocic uwage na GPP swoich obroncow oraz szerokosc gry zespolu (wiadomo przeciez, ze wezsza gra = wiecej twoich zawodnikow w polu karnym = lepsza defensywna gra), ale ona jest scisle powiazana z podaniami jakie preferujesz...

kondziolek4 Partyzant

geroymen - sam sobie odpowiedziałeś "akceptuja oferte LEPSZEGO KLUBU". niestety tak jest zawsze. jak np grasz Barcelona to sam podkupujesz trenerów:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution