Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

efemowiec Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.12.2006 00:01    #73821     Sufler - Porady do gry - Wygrywam i tracę gole
Co do Chelsea to zgadzam sie z Grzechoo - szacunek dla kazdego. Co do problemu to pewnie nic dziwnego. Twoi zawodnicy obejmuja prowadzenie powiedzmy 2-0 i w tym momencie sie dekoncentruja (stad ze sa graczami 5 ligi).

kurak69 Przodownik pracy

12.12.2006 23:33    #73822     Sufler - Porady do gry - "array access out of bounds"
zaloz nowego uzytkownika w windowsie i graj na nowym uzytkowniku

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
12.12.2006 22:53    #73823     Sufler - Porady do gry - Niecelne strzały
Napastnicy strzały ćwiczą 'intensywnie',dla pomocników (tych bardziej ofensywnych) jest to trzecia rzecz najintensywniej ćwiczona...

Jeśli chodzi o rozmowy motywacyjne - raczej ich nie demobilizuje. Tylko za każdym razem mają grać na maksimum możliwości...

Opanowanie (jak w pierwszym poście wspomniałem) u podstawowych napastników >15 :]

I też raczej nie chodzi o mecze "przegrywane na siłę" bo to nie zdarza się incydentalnie, tylko w miarę często, ZA CZĘSTO

michal84 Partyzant

12.12.2006 22:53    #73824     Sufler - Porady do gry - Baza danych
chcialem tutaj dodac pytanie. Wiem, ze juz kiedys bylo, ale brakowalo konkretnej odpowiedzi. Jak wgrac zapisana w edytorze nowa baze danych, uruchamiam nowa gre i nie mam mozliwosci wyboru domyslnej i tej zapisanej. pomocy

Yoonec Młody aktywista

12.12.2006 22:20    #73825     Sufler - Porady do gry - Niecelne strzały
1. Więcej treningu strzeleckiego
2. Ci co dobrze strzelają z dystansu powinni mieć ustawione częstsze strzały, a Ci słabsi, powinni mieć strzały z dystansu na 'rzadko'.
3. moze problem w mentalności drużyny, może nie sa zmobilizowani, moze stasujesz złe rozmowy motywacyjne, mówisz żeby grali na luzie

pablos_jaga Partyzant

12.12.2006 21:23    #73826     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja gram Jagą V sezonik, ostatnio po tym ajk odszedłem z repry Polski to Nigeria złożyła propozycje i się zgodziłem, obecnie czekam na losowanie drugiej rundy UEFA Cup :]

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

12.12.2006 21:10    #73827     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
niestety ale przegralem z ManCity w dwumeczu 2-6. Chyba byłem zbyt pewny siebie. Ta porazka mnie zalamala. Nie wiem czy granie ma dalej sens. Wszystko przez cholerne mecze reprezentacji w pierwszym meczu na zgrupowaniu repr. było moich 5 czołowych zawodników a wię połowa składu tak mnie to dobiło ale cóż... Spróbóje za rok...jak mi się bedzie chciało

SyZtem Przodownik pracy

12.12.2006 21:01    #73828     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
j. szyszka ja w tym Fm-ie grałem już Miedzią i w drugim sezonie awans z pierwszego miejsca a w trzecim sezonie skończylem, bo mi się jakoś znudziło

irik Partyzant

12.12.2006 20:59    #73829     Sufler - Porady do gry - Wygrywam i tracę gole
Hehe, też gram Fisher'em ;-) Jak ja to mówie 'future pride of London!' - (przyp.red.to jest zespolik z Londynu) pozdrawiam i życze sukcesów :-)

bini] Partyzant

12.12.2006 20:57    #73830     Sufler - Porady do gry - problem i pytanie
Czy może ktoś mi wyjaśnić o co tu chodzi? Patch mial naprawic problemy z kontuzjami. I co? I po pierwszym miesiącu mam znowu szpital w drużynie. W pierwszym skladzie mam trzech podstawowych graczy kontuzjowanych na więcej niż miesiąc, o drużynie rezerw to nawet nie będę wspominał polowa składu nie gra.... Nie wiem może ja robie coś źle???? Może ktoś dać jakieś pomysły jak temu zaradzić.
A teraz z innej beczki w ustawienach jest coś takiego jak dodatkowe pliki wie ktoś o co w tym chodzi??
Za pomoc z góry dziękuje.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.