Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
17.12.2006 08:41    #73691     Sufler - Porady do gry - poziom trudności
hm...w kwestii różnic między FM07 a FM06, pojęcie "trudniejsza" zastąpiłbym pojęciem "bardziej złożona". Po prostu nie można liczyć na to, że sie bezposrednio przeniesie FM06, zaimportuje taktyki, treningi i bedzie tak samo. Przede wszystkim silnik taktyczny się zmienił, i trochę trzeba pokombinować, aby go wyczuć. Poza tym (co mi się najbardziej podoba) nowego ustawienia/składu zespół sie uczy, przez co nierzadko miałem sytuacje, że "niby" się wzmocniłem między sezonami, a grałem gorzej niż przed wzmocnieniami i na wiosnę dopiero łapałem wiatr w żagle i zaczynałem gonić rywali (nazywam to "syndromem Smudy";). I też czasem było tak, ze nie wiedzieć czemu remisuje u siebie z ostatnią druzyną w lidze. Podejrzewam, ze jak juz "rozkminię" schematy to znowu bedzie łatwo i przyjemnie, no ale to przeciez o to chodzi, żeby się pomęczyć w rozkminianie :)
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
17.12.2006 00:45    #73692     Sufler - Porady do gry - poziom trudności
Powiem tak.
Nikt za ciebie w managera nie bedzie gral, a jak gra jest dla ciebie za trudna to zacznij grac w CMa. Nie kazdy potrafi grac w tą grę.Wg. mnie nie jest przyjemnoscia ciagle wygrywanie, tylko realistyczne podejscie do tej sprawy jakie tworcy gry nam zapewnili. Nie zrobisz w 3 sezonu z beniaminka drużyny wygrywającej LM czy PUEFA.
Próbowałbym zmienić taktyke, pozmieniac pilkarzy, opieprzyc ich, zrobic spotkanie z kapitanem. Jest wiele mozliwosci, a z pewnoscia niektore z nich sa opisane w poradniku dolaczonym do gry.

veron3 Partyzant

17.12.2006 00:09    #73693     Sufler - Porady do gry - poziom trudności
gra jest tak samo latwa jak poprzedniczka i nic w tej kwestii sie nie zmienilo spokojnie mozna stosowac treningi taktyki z FM 2006 a roznicy ja przynajmniej nie widze i szczerze powiedziawszy jestem troche rozczarowany

veron3 Partyzant

17.12.2006 00:02    #73694     Sufler - Porady do gry - Podawanie...
skoro nie masz skrzydlowych to jak mozesz grac skrzydlami przeciez to nie jest logiczne

m-a-t-t-e-o Partyzant

16.12.2006 23:46    #73695     Sufler - Porady do gry - Podawanie...
Mam pytanko odnośnie tej oto opcji. Rozumiem (nie wiem czy dobrze) że jeśli np ustawię "podawanie środkiem" to moi gracze będą pomijać grę skrzydłami? Jeśli gram taktyką bez skrzydłowych (4-1-2-1-2) to czy opłaca mi się ustawiać podawanie środkiem?

Stryju Młody aktywista

16.12.2006 23:34    #73696     Sufler - Porady do gry - poziom trudności
Ja grając Portsmunt 7 sezonów zdobyłem tylko 4 trofeo (2 razy Puchar Ligi Angielskiej i 2 razy Puchar Uefa) nigdy nie zakwalikowałem sie do LM :( a moja najwysza pozycja w lidze to 5 miejsce :( a więc zgadzam sie z tobą ciuki i Grzechoo

hangover Partyzant

16.12.2006 23:34    #73697     Sufler - Porady do gry - Punkt Krytyczny
Ja miałem tak sytuację w Widzewie. Nowak , Białek i Melgar także chcieli odejść więc zaakceptowałem ich prośby następnie przeniosłem ich do rezerw i dałem zaporową cenę 150 mln. Po 2 miesiącach kiedy nikt się po nich nie zgłosił , przyszli z przeprosinami i stwierdzili że chcą dalej grać dla Widzewa. Spróbuj może więc w taki sposób

zaytsev Partyzant

16.12.2006 23:26    #73698     Sufler - Porady do gry - Nowi do sztabu
jest to powszechnie znany 'bug' jednak SI nie potrafi sobie z nim poradzic, gracze juz nie raz go sygnalizowali... strasznie uprzykrza on rozgrywke

hoody Przodownik pracy

16.12.2006 22:32    #73699     Sufler - Porady do gry - Ligi bez limitu obcokrajowców
Przepraszam! Mój błąd! Zauważyłem że limit do pięciu jest tylko w Superpucharze Polski ! W lidze nie obowiązują limity! Ale dziękuje za chęć pomocy! Pozdro...aha a co by było jeśli Pogoń by grała w tym Superpucharze? Musieli by chyba rezerwy wystawić :)

hoody Przodownik pracy

16.12.2006 22:15    #73700     Sufler - Porady do gry - Ligi bez limitu obcokrajowców
No ale jak gram Legią Warszawa to po wyborze składu mam napisane że można wybrać tylko pięciu :/ ! Mam tą łatke 7.01 fix...Oryginała oczywiście także! Coś może być nie tak?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution