Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.12.2006 10:54    #73681     Sufler - Porady do gry - powolanie do reprezentacji
wisla jest bardziej renomowanym zespolem niz korona i terener reprezentacji woli powolywac pilkarzy z silniejszych klubow. Zauwaz ze reprezentacja sklada sie glownie z pilkarzy z zagranicznych dobrych klubow. Gdyby Matusiak grał w Romie napweno byłby powołany.

mascherano Partyzant

17.12.2006 10:29    #73682     Sufler - Porady do gry - Kolejny bug?
a może ten zawodnik jest medialny
np. jakby ronaldinho usiadł na trybunach gdy grała by barca to i tak cała uwaga była zwrócona na roniego

Robi2009 Młody aktywista

17.12.2006 10:24    #73683     Sufler - Porady do gry - poziom trudności
A ja mam coś dziwnego.... Kiedy gram mecz i przełączę się z FM'a na np. przeglądarkę (gram w trybie okienkowym), to najczęściej wtedy moi grajkowie coś strzelą, albo czasem anwet zdążą wygrać mecz, a kiedy siedzę wlepiony w grę cały czas... albo posucha, albo w plecy :/ Czyżby moi piłkarze byli wtsydliwi i nie lubili jak się patrzy na ich wyczyny?
There's nothing to fear except the fear itself

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

17.12.2006 10:21    #73684     Sufler - Porady do gry - zgranie zespołu
masz w raporcie asystenta o rozmowach motywacyjnych co uwaza na temat zgrania
ja jak wymienilem w swojej druzynie 5-6 zawodnikow to bylo napisane cos w stylu ze jeszcze nie najlepiej rozumieja sie na boisku, po 2 miesiacach zobaczylem ze asystemt mow ze osiagneli zadowalajacy poziom zrozumienia, a po pol roku ze osiagneli bardzo dobry poziom zrozumienia
zalezy ilu graczy wymieniles, ale po pol roku(moze troche mniej) beda raczej grali juz normalnie

mascherano Partyzant

17.12.2006 10:15    #73685     Sufler - Porady do gry - zgranie zespołu
http://img48(...)xys3.png

oto mój ajax
skład silny ale nie idzie nam zabardzo więc moje pytanie brzmi ile czasu potrzeba na zgranie zespołu

Proletariat

17.12.2006 10:12    #73686     Sufler - Porady do gry - powolanie do reprezentacji
niee zobaczylem jego wystepy w reprze grzeje lawe a jak juz gra to noty zbiera niskie 5,6

Hager Partyzant

17.12.2006 10:07    #73687     Sufler - Porady do gry - Kolejny bug?
witam mam taka dziwna sytuacje: prawie po kazdym meczu media wychwalaja mi tego samego zawodnika mimo ze wcale dobrze nie grał, jest to troche stresujace poniewaz zamiast chwalic kogos kto na to zasługuje chwala nie ta osobe co cza

Proletariat

17.12.2006 10:04    #73688     Sufler - Porady do gry - powolanie do reprezentacji
gram korona 1 sezon kupilem radka matusiaka powiem strzal w dziesiatke po 22 kolejkach ma 18 bramek prowadzi w klasyfikacji krola strzelcow majac przewage nad brozkiem 3 bramek ! A mimo to to brozek jest powolywany do repry a nie matusiak przeciez to logiczne ze jesli brozek jest powolywany to matusiak tez !czy to jakis bug???

mistrzart Partyzant

17.12.2006 09:56    #73689     Sufler - Porady do gry - Punkt Krytyczny
mialem taka sytuacje w FM 06, grając finishparkietem, gdy wreszcie wygralem 1 lige ( po okolo 7 sezonach) to caly pierwszy sklad chcial odejsc, wiec stwierdzilem wedlug powiedzenia " z niewolnika nie ma pracownika" ze nie ma co ich trzymac i sprzedalem ich za grubą kase,a w ich miejsce kupilem mlodych perspektywicznych grajkow, co najlepsze sprzedalem zawodnikow za okolo 30 mln euro a kupilem za 2, wiec byl duzy zastrzyk gotowki ;]

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

17.12.2006 08:55    #73690     Sufler - Porady do gry - O edytorze czasu rzecz.... FMM
1. a mógłby mi ktoś zdefiniować o co chodzi w save cleanerze i czy jest takowy do fm2007
2. znacie jakies programy do fm07 takie jak save cleaner, fmm itp.prosze o linki do nich,ale jesli nie macie linków to tylko nazwy

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.