Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

sm1leY Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.12.2006 16:40    #73661     Sufler - Porady do gry - zgranie zespołu
ty mascherano w ogole nie myslisz , dostales 10 mln euro na transfery i jak male dziecko podnieczas sie ze mozesz kogos kupic . Na tym ta gra nie polega . IMO nie kupuj nikogo , zgrywaj zawodnikow nie zmieniaj skladu ani taktyki gdy wyniki beda juz zadowalajace sie zmien najslabsze ogniwo w zespole ale tez nie rob duzo zmian . Ja takim sposobem nie robiąc praktycznie zadnych zmian kadrowych w 2 sezonie bylem 2 w primera divison Betisem Sevilla

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
Dawno chyba nie sypaliśmy banami. Wiesz co jest wyszukiwarka? Albo dział Grafika? A Sufler?! No to super.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Mattii Przodownik pracy

17.12.2006 15:40    #73663     Sufler - Porady do gry - Ach...ta polska liga...
Poprostu znudziła im się gra w twoim klubie i przechodzą do innych nie koniecznie lepszych ale może z większą reputacją.

LUBER Partyzant

17.12.2006 15:11    #73664     Sufler - Porady do gry - Baza a ilość lig...
Cześć

Załadowałem sobie 20 lig + Mała Baze

Mam Celerona D 2,66 Ghz i 1GB RAM(Reszta raczej nie istotna)

I mam pytanie czy mniejsza baza zmniejsza mulenie fm?I czy duża ilosc lig az tak znacząco wpływa na tempo rozgrywki przy małej bazie.Przecież po to SI wprowadziło opcje "Głębia szczegółów" a po ustawieniu tak wszystkiego na minimalne gra symuluje tylko mecze ligi bądz pucharów w których gra nasz klub.Czyli można sobie pozwolić na większą ilość lig...

Gdzieś czytałem ze jeden z ekspertów gra na 40 ligach, to chyba Peraz ;D

Torsen Partyzant

17.12.2006 14:39    #73665     Sufler - Porady do gry - zwolnione tempo
Nie instalowałem łatki, od razu zainstalowałem wersję z poprawką, a wraz z nią kilka elementów graficznych pochodzących z tego serwisu (facepack, loga klubowe). Nie zauważyłem, by wpłynęło to na ogromną liczbę kontuzji, co gorsza jednak, coś popsuło się w silniku meczowym. To, co wyświetlane jest "w czasie rzeczywistym", odbywa się w zwolnionym tempie, jak w trybie powtórki. Powtórki zaś odwrotnie - lecą w trybie meczowym.
Czy ktoś spotkał się z takim efektem? Jak temu zaradzić? Nie chciałbym przeinstalowywać całości, szkoda sejwów ;)

Racaille Sound Partyzant

17.12.2006 14:32    #73666     Sufler - Porady do gry - Ach...ta polska liga...
Gram w polskiej lidze Korona Kielce(swoja droga calkiem dobry klub),idzie mi całkiem nieźle,choc w poprzednim sezonie bylem dopiero 2 (po Wisle Plock!).Wkurza mnie pare spraw zwiazanych z ta liga,a mianowiceie z mojego klubu po 2-3 latach odchodza najlepsi zawodnicy i to o zgrozo nie do lig zachodnioeuropejskich tylko do takich nędz jak Lewski Sofia,Slawia Praga,czy Dynamo Bukareszt(!).Boze,kto przy zdrowych zmysłach chcialby grac w tak nedznych klubach(bez obrazy dla fanów,poprostu jestem zrozpaczony!).Gram w LM i PU ale nic mi to nie daje,myslalem ze jak podskocze w rankingu to cos sie zmieni,a tu g....(czyt.nic:)).Jestem na 29 miejscu w rankingu drużyn,a moi zawodnicy wola grac w Vasco niz w tak dobrze spisujacej sie druzynie(sorki,skromnosc to moje 2 imie;)).Po tym moim wywodzie mam pytanko do braci menagerow-czy polska liga prezentuje soba az tak niski i zenujacy poziom ? pozdrawia i prosze o komentowanie mojego posta.Pozdro eloł

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

17.12.2006 14:29    #73667     Sufler - Porady do gry - powolanie do reprezentacji
A może Brożek u Ciebie gra w słabszym klubie- Wisła i radzi sobie bardzo dobrze, a gdy Ty grasz Koronąi masz sukcesy to i lepszy skład więc Matusiak ma większe szanse na strzelenie bramki ponieważ inni twoi zawodnicy dobrze mu dogrywają

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

17.12.2006 14:13    #73668     Sufler - Porady do gry - O edytorze czasu rzecz.... FMM
bardzo mi zależy na tym aby ktoś wymienił te programy

Pawlak Młody aktywista

17.12.2006 14:05    #73669     Sufler - Porady do gry - Pytanie
nie, ale gram już 4 sezon i w tych krajach są piłkarze

Pawlak Młody aktywista

17.12.2006 13:58    #73670     Sufler - Porady do gry - Pytanie
wydaje mi sie że grając polską lige nieopłaca sie wysyłać skautów do innych krajów, bo gram Wisłą i mam dobrych skautów i mi wogule piłkarzy nie znajdują

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution