Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
19.12.2006 09:34    #73601     Sufler - Porady do gry - Gra pressingiem na bramkarza
Po instalacji łatki bramkarz nie wychodzi za pole karne przed wykonaniem piątki.
Rzeczywiście, jak pisało w jednym z artykułów zagranie słąbszą nogą na skrzydłowych przynosi rezultaty.

michalek112 Partyzant

Grupa: Użytkownik
19.12.2006 09:06    #73602     Sufler - Porady do gry - Gra pressingiem na bramkarza
Próbowałem tak robić w trzech ostatnich meczach. I nie powiem, dwa pierwsze wygrałem 4:0, a trzeci 4:1. Pierwszy mecz był z salamncą (Primera Division), drugi z extremedurą (puchar hiszpani), a trzeci z villareal (primera division). Jednak osiem z bramek z tych dwunastu strzelił Rodrigo Palacio (to jest koleś), następne dwie Theo Walcott (z Palacio tworzą atak marzeń, Eto i Torres na ławie). Jedna była z karniaka (ronaldinho), a jednej nie pamiętam.

michalek112 Partyzant

19.12.2006 00:22    #73603     Sufler - Porady do gry - Gra pressingiem na bramkarza
Jak myślicie, czy jak na początku meczu ustawie, żeby moi zawodnicy wymuszali zagranie słabszą nogą, ostro atakowali i grali pressingiem na bramkarza to przyniesie to jakieś rezultaty??? Na przykład bramkarz sie pogubi, czy raczej napastnicy nie mają wystarczających umiejętności obronnych. I jeszcze jedno. Też tak macie, że jak bramkarz ma wykonać piątke, to zawsze wychodzi z piłką za pole karne, a potem wraca??? Niby nic, ale troche mnie to denerwuje.

issacc Partyzant

18.12.2006 22:53    #73604     Sufler - Porady do gry - Lekkie obciążenie w treningu
Zacząłem grać Unią Janikowo i zauważylem taki bug. Niezależnie jakich i ilu będę miał trenerów to wyświetlane obciążenie zawsze wskazuje na "lekkie" w kategorii trening-> trenerzy. Zawodnicy przez to nie rozwijają się jak powinni. Trenerów mam 3-4,5 gwiazdek. Zaznaczam że mam oryginalną polską wersję FMa z zainstalowanym patchem 7.01 fix. Jak wyeliminować ten błąd? Pzdr.

lookass Partyzant

18.12.2006 22:45    #73605     Sufler - Porady do gry - Nagły "spadek" treningu
Yyyy tzn że jak wejde w danego piłkarza (tzn wejde w jego profil :D) to zmieniajac ten trening po prawej ustawie mu indywidualny?! Myślałem zawsze że to taki rodzaj skrótu do treningu przypisanego danemu graczowi i zmienajac go ustawie całą kategorie (np obrone) hmm dobrze wiedziec?

Torsen Partyzant

18.12.2006 21:59    #73606     Sufler - Porady do gry - zwolnione tempo
Niestety powodem jest stuningowana łatka. Przeinstalowałem grę, zainstalowałem tę nową łatkę, wgrałem stare sejwy i jest nadal to samo. Nie zmieniałem nic w opcjach skórki, ani żadnych innych, nie wgrywałem też żadnej grafiki. Mecze są w zwolnionym tempie, a powtórki w przyspieszonym. Poważnie, proszę fachowców o pomoc.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

18.12.2006 21:25    #73607     Sufler - Porady do gry - Inne posady
Wtedy gra nie nazywała by się Football Manager, tylko Football jobs.

RIzzo Partyzant

18.12.2006 21:11    #73608     Sufler - Porady do gry - Klub patronacki
Sory za dwa posty jeden pod drugim: screen zrobiony już po wygraniu mistrza Polski jakby co :P

lookass Partyzant

18.12.2006 20:59    #73609     Sufler - Porady do gry - Nagły "spadek" treningu
Zapomniałem jeszcze dodać że niestety ta "mała zwyżka treningu" nie przeklada sie na wyniki bo przegralem z ostatnia druzyna z ligi Pribram ktora w tym sezonie zremisowala 3 mecze i 9 przegrała a ta wygrana 1 : 0 ze mna była ich pierwszym zwycięstwem w sezonie :/

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
18.12.2006 20:56    #73610     Sufler - Porady do gry - Pytania dotyczące managera
Tak. Moim zdaniem ulub. formacja zależy od liczby wygranych meczów tą taktyką, zmieniała już mi sią kilka razy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.