Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Nile Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.12.2006 21:10    #73581     Sufler - Porady do gry - logowe tła
tak mam no za nic nie chce działać. Bo to nie przypadek przeiceż chyba żeby z 5 różnych osób źle zrobił plik config mowa tu o róźnych beckgrandach z różnych lig. Może jednak z tym buforowaniem skórki coś trzeba zrobić tylko co. Wy nie macie takiego problemu???

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Nie wiem, czy wiesz, ale liga polska spadła ostatnio w rankingu Uefa i teraz do Pucharu UEFA kwalifikuje się drugi zespół z ligi i zdobywca Pucharu Polski (trzecia drużyna gra w Intertoto, a pierwsza w drugiej rundzie eliminacyjnej Ligi Mistrzów).

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

to sie zdarza ja mam orginal gram lige hiszpanska i dla zaspokojenia ciekawosci sprawdzilem na koniec sezonu co sie dzieje w anglii i patrze 1,2,3 zespol LM a 4 P Uefa i mysle cos nie tak. sprawdzilem przepisy ligi i patrze ze 4 zespoly wchodza(niezaleznie od pucharow krajowych)
to musi byc jakis blad(sprawdz w przepisach polskiej ligi ile wchodzi ale wydaje mi sie ze 1 LM 2,3 Uefa i zwyciazca pucharu do Uefa)

p.s. wygraj intertoto i zagrasz w uefa:P

wojtaso Partyzant

Mam problem. Otóż gram Wisłą Kraków w FM2007 i właśnie skończyłem 1. sezon. Zająłem w nim 3. miejsce. Wydaje mi się, że powiniennem zakwalifikować się do Pucharu Uefa, a tymczasem zakwalifikowałem się do Intertoto. Ligę wygrała u mnie Korona i gra w LM, druga Legia (PUefa), a ja z Wisłą byłem trzeci i zamiast grać w Uefa dali mnie do Intertoto, do Pucharu Uefa weszła jeszcze dzięki Pucharowi Polski Pogoń. Co to w ogóle jest???

wrobel86zzyzx Młody aktywista

19.12.2006 20:14    #73585     Sufler - Porady do gry - Gra pressingiem na bramkarza
Palacio zaraz na poczatku gry dostaje propozycje nowego kontraktu od boca i to jest najlepszy moment na wyrwanie go z jego klubu. Ja zaproponowalem (gram barca) 2,5 mln euro od razu na konto 10% z przyszlej sprzedazy i 7,5 mln po (chyba)20 meczach w lidze - male negocjacje ze strony boca bo chca ponad 14 mln i jakis tam % w przyszlosci i wzialem bodajze 1,5 mln na konto 6 mln na 6 rat i 6 mln po chyba 30 meczach i 15 % sprzedazy i finito i ZajePalacio w barcie!!! za bezcen!

Cavalerra Młody aktywista

19.12.2006 20:08    #73586     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
grzechoo a jakim grasz klubem jak można wiedziec??

Nile Partyzant

19.12.2006 19:55    #73587     Sufler - Porady do gry - logowe tła
sccren nic nie da poprostu po prawej stronie gdy mam ukazany cały zespół, jest tam moje nazwisko itd. w tym górnym menu gdzie sa barwy drużyny jest tylko po prawej stronie ten bekgrand z logo zespołu a po prawej nie ma tylko jest ten domyślny ta siatka pod barwy zespołu. Zauważyłem że jeśli gram zespołem w którym DODATKOWO ściągniete z internetu sa te backgrandy to nie działają ale jeżeli tylko przeglądam lige i nie mam jej wczytanej to zespoły mają oby dwa logowe tła po prawej i po lewej stronie. co więc zrobić by jak gram moim klubem tez tak mieć bo już za chiny nie wiem. Deklaruje że dobrze wgrałem pliki do wszystkich plików. Amen

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

19.12.2006 18:54    #73588     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Kiedyś w Lidze Mistrzów udało mi się wygrać (już nie pamiętam z kim) aż 18-0 (grałem Liverpoolem). Niestety było to za czasów FMa 2006 i nie mam już screenów z tamtej gry :(

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
Są "tacy super piłkarze" są... :]
A jeśli grasz polskim klubem to i tak takiego piłkarza u siebie nie zatrzymasz - jak sam nie będzie chciał odejść po pewnym czasie - to jakiś lepszy zagraniczny klub złoży ofertę nie do odrzucenia dla Twojego prezesa i... musisz szukać następnych... (swoją drogą sprzedawanie przez prezesów 5 podstawowych zawodników w jednym okienku transferowym "bo oferta jest super" jest już przegięciem :])

Tak więc zdobycie europejskiego trofeum polskim zespołem jest zadaniem bardzo trudnym. Trzeba mieć dużo, bardzo dużo szczęścia...

(Śląskiem dalej jak ćwierćfinał PU nie doszedłem...)

roma Partyzant

przeno ale to się traci na jakości gry ja tak nie chce grać chyba wole się pomęczyć może w 2015 roku w fm nie będzie już takich super piłkarzy :P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution