Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

matti91 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam!
Da się jakoś zmienić zdjęcie w profilu mojego menedżera?? (Mam już zdjęcie, gram cały czas jeden save i nie chce zaczynać nowej gry, żeby tylko zmienić tylko to zdjęcie). Z góry dzięki za każdą odpowiedź :D

Wesołych Świąt!

Martines79 Partyzant

23.12.2006 23:37    #73472     Sufler - Porady do gry - Błąd "Galerii Sław" :((
ahaaa,mowisz o wypozyczeniu,myslalem ze o galerii:)sorka.
No cos jest z tym wypozyczeniem bo gdy Adu wypozyczylem( nie mialem miejsca na 4go obcokrajowca a kerlon mial niedlugo dostac obywatelstwo) ,a wypozyczylem Adu do Lyonu to po roku wrocil o niebo slabszy niz przed wypozyczeniem a zagral w sezonie ponad 30 meczy w barwach Lyonu!

Ferrus Partyzant

23.12.2006 23:26    #73473     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Zagram przez neta (ver. 7.0) Godziny raczej wieczorne. Bez rużnicy jaka liga (preferuje te silniejsze). Jak coś to mogę też hostować (mam w miare dobrego kompa). GG: 6248264 - zawsze jestem niewidoczny.

Martines79 Partyzant

23.12.2006 22:58    #73474     Sufler - Porady do gry - Niezadowolony zawodnik
Moze byc niezadowolony bo np. osiagnal juz z klubem wszystko i szuka nowych wyzwan,Roma moze jest jego ulubionym klubem i tego nie zmienisz.Ja u siebie w Barsie tez mam wiecznie niezadowolonego Marcelo ktorego kupilem jak mialem akurat pasmo sukcesow i tez strzela fochy bo "szuka nowych wyzwan" a ja odrzucilem pare ofert bo jest moim najlepszym lewoskrzydlowym razem z Leroy Fer i gdybym go stracil to mialbym tylko jednego na ta pozycje.

Ma fochy ale gra i to gra na bardzo wysokim poziomie wiec sie nie przejmuje jego humorkami:)

Martines79 Partyzant

23.12.2006 22:42    #73475     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa stadionu
Ja gram Barcelona i dopiero po 5 sezonach zarzad sam poinformowal mnie o rozbudowie stadionu.
Jesli czesto masz full na stadionie to zarzad sam Ci to zaproponuje,ale wpierw musza byc osiagniecia:)

Martines79 Partyzant

23.12.2006 22:13    #73476     Sufler - Porady do gry - Błąd "Galerii Sław" :((
Po zainstalowaniu łaty zresetowaly mi sie osiagniecia w Galerii Sław mimo iz w podgladzie mojego profilu nadal mam ukazany prawidlowy przebieg mojej pracy w klubie i ilosc zdobytych mistrzostw pucharow itp.Gram 7my sezon w klubie,zdobylem 4 razy mistrza a po wgraniu łaty pokazuje mi ze mistrzostwo kraju ,lige mistrzow zdobylem tylko raz:((((((

Po za tym,nie wiem,ale mam takie wrazenie ze gdy moj zawodnik przebywal na wypozyczeniu to nie wzrastaja mu atrubuty ( tak mi sie zdawalo ze bylo przed wgraniem laty teraz nie wiem bo wypozyczonych nie mam).

Kalulo Partyzant

23.12.2006 20:22    #73477     Sufler - Porady do gry - Niezadowolony zawodnik
Sprzedaj go za ta kase i kup paru innych graczy :D na tym polega prawdziwa przyjemnosc gry w fm wykreuj, wygraj, sprzedaj , kup nowego :D

veron3 Partyzant

23.12.2006 19:53    #73478     Sufler - Porady do gry - Klub?
nie tobie proponowalem grac ulubionym Stryju tylko MikaSowi skoro nie wie jakim zagrac to moze dla niego przyjemnoscia bedzie gra klubem ktory lubi

jerzol Partyzant

23.12.2006 19:40    #73479     Sufler - Porady do gry - Klub?
zagraj widzewem ;-)

Stryju Młody aktywista

23.12.2006 19:39    #73480     Sufler - Porady do gry - Klub?
veron3 - co to za gra ulubionym klubem jeśli np mój ulubiony klub to Chelseai i w każdym sezonie zdobywam Mistszostwo Angli i puchary i LM ponieważ Chelsea ma tak silny skład :P A więc jaka z tego przyjemność ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution