Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
25.12.2006 11:11    #73431     Sufler - Porady do gry - kilka pytań
1. Podatność na kontuzje, intensywność treningu, gra się na nich uwzięła ;)
2. Ja się treningiem ne bawie, zatem wszystko mam tak, jak na początku gry, a i statsy piłkarzom ładnie rosną
3. Conajmniej 95%, ale często zdarzają się wyjątki ;]
4. Nie gram Hiszpanii.

Yoonec Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
25.12.2006 10:54    #73432     Sufler - Porady do gry - kilka pytań
mam do was kilka pytań:
1. Messi i Guily mają ciągle kontuzje, co moze byćtego przyczyną
2. Jaką intensywność treningu macie dla poszczególnych formacji
3. Ile kondycji minimum musi mieć zawodnik aby mógł grać w meczu [wg Was]
4. Czy u Was jeśli gracie w Hiszpanii to Levante też jest przepakowane?

pawel92sul Partyzant

ja gram meczyki co 3 dni Wisła, treningi mam na poziomie średnim ale mam dużo trenerów z klasą światową i kontynentalną co daje to, że zawodnicy są zadowoleni z obciążeń treningowych, a atrybuty rosną :)

veron3 Partyzant

odpoczynek nie jest konieczny jesli masz szeroki i w miare wyrownany sklad oplaca sie rotowac skladem bo zaden zawodnik nie wytrzyma ciaglego grania ja stosuje srednie obciazenia w sezonie i ciezkie w przygotowaniach do sezonu a kontuzje i tak sie zdarzaja niezaleznie od tego czy stosujesz lekki czy bardzo ciezki trening

Finki84 Partyzant

Ja mam w polskiej lidze podczas rozgrywek ciągle na heavy, blisko do very heavy. Nikt nie narzeka, zmęczeni nie są, a kondycja żelazna. Cieniasy, które wypadały po meczach na dłuższe kontuzje straciły miejsce w mojej drużynie a w ich miejsce kupiłem kilku strongmenów.
Gram Wisłą K.:)

worm Partyzant

25.12.2006 00:22    #73436     Sufler - Porady do gry - pozwolenie na pracę
Mam pewne pytanie. Mam klub filialny Kapellan(coś takiego) z Belgii i w kontrakcie, który z nimi zawarłem pisze, że mogę wypożyczyć graczy ci którzy nie dostali pozwolenia na pracę i przez 3 lata na wypożyczeniu w tym klubie piłkarze mogą się ubiegać o obywatelstwo belgijskie. Ściągnąłem bramkarza turka Volkana, który nie dostał pozwolenia na pracę,i muszę go niby wysłać na 3 lata do Kapellan, aby dostał obywatelstwo kraju UE. Dopiszę jeszcze, że on u mnie w sładzie jest, numer mu przydzieliłem itd. I czy teraz mimo że nie dostał pozwolenia na pracę będzie grał mi normalnie w meczach ligowych, pucharowych??? i czy w ogóle będzie dostępny na każdy mecz??????

Mehehe Młody aktywista

24.12.2006 23:52    #73437     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
nie będe wnikał poprostu jak chcecie grać to grajcie uczciwie nie z talentami typu Cardenas Millan Vitti czy tym podobni bo tak jest łatwo osiągnąć sukces tylko sami wynajdujcie talenty !! :)

Martines79 Partyzant

24.12.2006 23:27    #73438     Sufler - Porady do gry - Błąd "Galerii Sław" :((
Wieeem,ale wkurzylo mnie to.Męcze sie by grac jak najlepiej i zdobywac trofea a tu nagle BACH,po zrobieniu update ostalo mi sie 1 ,wkurza to troche:/

Ale poszedlem na calosc i zaczalem jednak grac od nowa,oczywiscie moim ulubionym klubem Barcelonka i mam budżet transferowy uwaga...cale 3.5mln funtow hahaha:)
sie nakupuje:)
Ale zaraz na odstrzal idze Oleguer, Gudjonsen i paru innych wiec troche sie zbierze kasy na jakichs młodych wilkow żądnych gry:)

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

24.12.2006 23:15    #73439     Sufler - Porady do gry - Błąd "Galerii Sław" :((
pawel92sul: a czy to jest różnica czy klub jest o mniejszej reputacji czy większej? W tej chwili jest klubem najlepszym, choć pewnie przy najbliższej potyczce z teor. "lepszym" zespołem przegrałby.
martines79: wydaje mi się, że przesadzasz. Prawdą jest, że powinni dopracować tę grę, jednak my jesteśmy, graczami i jeżeli powiedziałbyś im: "zróbcie wreszcie to porządnie", oni mogliby odpowiedzieć: "jeżeli coś ci się nie podoba to zrób lepszą grę!". Jak już napisałem powinieneś się dostosować.

giersik Przodownik pracy

24.12.2006 23:01    #73440     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja Polski
To zależy. U mnie raz Beenhakera zwolnił ZPN jak się Polska nie zakwalifikowała do ME, a w następnej grze Polska grała w ME, ale nie zakwalifikowała się do MŚ i po eliminacjach była wolna posada. Ogólnie musisz poczekać conajmniej do zakończenia eliminacji do ME, czyli końcówka 2007 roku.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.