Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Gucio10 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ja jak gralem Australia to wzielam sobie na asystenta jakiegos australijczyka (mlody bo dopiero 36 lat i sam gral w repzie--> 38 wystepow) a pozniej Piotrka Reissa. Polscy emerytowani grcze przejda do kazdej kadry np. teraz Reiss opiekuje sie u mnie reprezentecja Francji do lat 21

SyZtem Przodownik pracy

25.12.2006 13:39    #73422     Sufler - Porady do gry - pozwolenie na pracę
Bo ci zawodnicy, którzy nie chcą przejść do takiego klubu nie wiedzą, że to dla ich dobra. Przecież jakby wiedzieli to by poszli do takiej 2. belgijskiej, otrzymali to obywatelstwo i graliby w Premiership.. A tak to będą siedzieć w tym klubie, nie będa grać i dostaną obywatelstwo angielskie po X latach, albo zostaną sprzedani..

SyZtem Przodownik pracy

szukaj jakiś mało znanych asystentów, najlepiej Australijczyków, albo jak grasz jakimś klubem, to ze swojego klubu spróbuj.. Miałem podobną sytuację z repr. Chin i w końcu złozyłem oferty Chińczykom i wszyscy sie zgodzili

Martines79 Partyzant

25.12.2006 13:26    #73424     Sufler - Porady do gry - kilka pytań
Ja gram barca i nie mam problemow z kontuzjami u nich:)
Przeanalizuj ich trening,zmniejsz obciazenie jesli dostaja kontuzji.

Jesli chodzi o kondycje to nie wpuszczam zawodnikow jesli maja ponizej 85%

kargoroth Partyzant

Witam!!! to już bodajże 4 część managera w którą gram, ale nigdy nie miałem takiego problemu ze znalezieniem asystenta w reprezentacji!!!! Gram Australią i jest masakra!!!! Wie ktoś o co w tym chodzi będę bardzo wdzięczny za info!!! Pozdrawiam

pawel92sul Partyzant

25.12.2006 11:51    #73426     Sufler - Porady do gry - zakup zawodników[problem]
Dam ci radę: Do Wisły chętnie przychodzą młodzi i uzdolnieni gracze czescy i Białorusin (np. Kadlec, Kislyak, Kisliy), Do Widzewa chętnie przejdą gracze z biedniejszych europejskich krajów: Albania, Azerbejdżan, ale nie oznacza to, że wszyscy są do kitu.

pawel92sul Partyzant

25.12.2006 11:41    #73427     Sufler - Porady do gry - kilka pytań
Nie u mnie nie było czegoś takiego. Grałem w trzeciej lidze hiszpańskiej, chyba Pontevedrą czy jakoś tak i Levante grało na swoim poziomie.

Yoonec Młody aktywista

25.12.2006 11:38    #73428     Sufler - Porady do gry - kilka pytań
4.w takim że gra lepiej niż w Realu, w Polskiej lidze w FM06 to była Odra Wodzisław

pawel92sul Partyzant

25.12.2006 11:33    #73429     Sufler - Porady do gry - kilka pytań
1. Jak zawodnik złapie kilka razy kontuzje, to później jego podatność na kontuzje wzrasta.
2. Ja robię podobnie jak Grzechoo, ale statsy rosną bo zatrudniam samych najlepszych trenerów.
3. Zwykle od 93% - 94% to minimalna granica, chociaż jak gram reprezentacją to zmuszony jestem grać nawet zawodnikami z 87% kondycji i nic im się nie dzieje.
4. W jakim sensie przepakowany?

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
25.12.2006 11:12    #73430     Sufler - Porady do gry - UPDAT DO FM 2007
Jakbyśmy mogli tego nie zrobić? To praktycznie nasz obowiązek, informowanie graczy o nowinkach dotyczących FMa.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.