Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kondzik123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
rado_czado16 rozwaliłeś mnie xD, na tej stronie wątpie aby ktoś pomógł "złodziejowi" no bo w końcu piractwo to złodziejstwo.

lucko17 wypożycz tych zawodników albo daj im pograć w pierwszym składzie to może ktoś się zgłosi po nich

rado_czado16 Partyzant

mam problem. W moim zespole aktualnie fiorentina, gdy kupuje zagranicznych zawodnikow zarzad anuluje transfer, uzasadniajac przy tym ze jest umnie za duzo obcokrajowcow. Co zrobic w takiej sytuacjii? Czy jest na to jakis sposob? Swoje przemyslenia przysyłajcie na adres:

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
26.12.2006 11:50    #73393     Sufler - Porady do gry - zglaszanie zawodnikow
Jak grasz pierwszy sezon to nie zarejestrujesz. Przynajmniej w polskiej lidze, ale sądzę, że w Hiszpanii jest podobnie. Łatka chyba poprawia ten problem, ale pewien nie jestem.

SyZtem Przodownik pracy

Po prostu nikt nie jest nim zainteresowany, może wypożycz go do jakiejś grywalnej ligi, żeby na 100% grał w 1. składzie, wtedy powinna mu wzrosnąć wartość rynkowa i jak będzie dobrze grał to ktoś się nim zainteresuje. Co do drugiego problemu - to zależy od statusu w klubie, jeżeli piłkarz jest niezastąpiony dla klubu to nawet jak jest warty 5 mln to mogą Ci go za 30 nie sprzedać, a jeżeli jest Szeroki skład, albo Brany pod uwagę to powinni Ci go sprzedac za wartośc rynkową, może troche więcej

lucko17 Partyzant

prubóje sprzedac zawodnikow gram Fulhamem i nikt ich nie chce np. Viaczeslaw Hleb wart 4,2 mln euro i wytawiam za 2mln nikt nie chce za 1mln nikt nie chce za tysiące i z innymi tak samo nikt nie chce co zrobic by sprzedac zawonikow a jak chce kupic i jest wart np.1mln euro i daje 5 mln i nie chca sprzedac co jest grane czego tak prosze was o szybką pomoc!!!

SyZtem Przodownik pracy

26.12.2006 11:13    #73396     Sufler - Porady do gry - Zapomniana zmiana
Niestety... Musisz grać od nowa

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

26.12.2006 09:55    #73397     Sufler - Porady do gry - Repra U.S i A :)
Ja do tej pory niegdy nie mialem problemow z repr. USA. Zaczelem grac klubem z championship i odrazu na samym poczatku gry zlozylem podanie na trenera USA- po dwoch tyg. mnie przyjeli. Pozdro

Proletariat

26.12.2006 09:25    #73398     Sufler - Porady do gry - zglaszanie zawodnikow
Djkamo:gdy naciskam GRAJ MECZ wyswietla mi sie:zawodnik xxxx-zgloszenie do tego meczu niemozliwe

FireViper Partyzant

26.12.2006 08:32    #73399     Sufler - Porady do gry - Zapomniana zmiana
Gram na patch 7.0.1 wkleiłem plik do katalogu 700 lecz zmian nie ma. CO robić ??

Mattii Przodownik pracy

26.12.2006 08:13    #73400     Sufler - Porady do gry - Transfer
Dzięki gram ŚLAŚKIEM drugi sezon I liga polska i chce kupic Gołosia z rezerw Wisły

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.