Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
27.12.2006 11:10    #73371     Sufler - Porady do gry - Meksyk
"Primera División de México, pierwsza liga piłki nożnej dla klubów w Meksyku, rozgrywki o charakterze ligowo-pucharowym (z fazą play-off) są zarządzane przez Meksykańską Federację Piłkarską, są podzielone na sezon otwarcia (Apertura) i zamknięcia (Clausura), których zwycięzcy stają się automatycznie mistrzami Meksyku. W sezonie 2006/2007 występuje w lidze 18 drużyn"
Jeżeli chodzi o ilość obcokrajowców zrób tak jak napisał kozzi. Jeżeli są ograniczenia to będzie napisane w 'nazwa ligi' -> 'zasady''. Możliwe, że ograniczenia są tylko w meczach pucharu Meksyku, tak jak w Polsce.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
27.12.2006 10:40    #73372     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
gralem wisłą oczywiscie

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

27.12.2006 10:38    #73373     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a ja w LM faza grupowa drugie miejsce za juventusem no i w fazie pucharowwej trafilem na zwyciezce dwoch ostatnich edycji MILAN. Pieerwszy mecz u siebie przegrałem 3-4 na wyjezdzie wygralem 3-2 i w dwumeczu byl remis 6-6 no i awansowal milan dzieki bramkami strzelonymi na wyjezdzie. Jak pech to pech ale w nastepnym sezonie bedzie lepiej

Mattii Przodownik pracy

27.12.2006 10:35    #73374     Sufler - Porady do gry - Kupno klubu
*miałem bo teraz gram Śląskiem i mój prezes w pierwszym sezonie chciał odejść ale po moich sukcesach ma "kocha klub" heh:)Nie gram Chelsea bo nudy takie że hej:)Wszystko się wygrywa,tym klubem amator by wszystko wygrał heh:)

Mattii Przodownik pracy

27.12.2006 10:33    #73375     Sufler - Porady do gry - Kupno klubu
Ja mam taką sytuacje gram 6 sezon Chelsea i od Abramovicha kupił prezes Dutsenkovich z Ukrainy ten klub za 348 mln euro i mam na transfery...uwaga...250 MLN EURO!!!!!!!!!!!!!

SyZtem Przodownik pracy

27.12.2006 09:58    #73376     Sufler - Porady do gry - Sprzedaż zawodników
Zaznaczasz tak jak w Windzie, możesz z Shiftem, możesz z controlem

harrry001 - widzocznie ci "nowi" nie zgrali sie z zespołem, ale po 30 kolejkach powinno być w porządku, wejdź do Podpowiedź asystenta-> Opinia o rozmowach motywacyjnych w ekranie składu i tam będziesaz miał zgranie zespołu

harry001 Partyzant

26.12.2006 23:43    #73377     Sufler - Porady do gry - Sprzedaż zawodników
ej mam problem... gram sobie west hamem w pierwszym sezonie wszystko git 5miejsce na koniec sezonu! kupilem paru dobrych zawodnikow i teraz po 30 kolejkach mam 17 miejsce i 21strzelonych goli? co sie dzieje? :(

pavel152 Partyzant

26.12.2006 21:39    #73378     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
po chyba 7 sezonach zdobylem lige mistrzow ŁKS-em :D w finale pokonujac inter 6-0!!! jak chcecie to zapodam wam fote :) ale musze sie przyznac ze doszedlem do finalu jednak metoda save/load ale nie bylo to jakies desperackie wczytywanie po 30 razy tylko kiedy np przegralem bo bramkarz dostal kontuzji albo gdy dostalem czerrwona kartke w rewanzu, lub gdy wystawialem na ten mecz zawodnikow ktorzy akurat domagali sie gry w pierwszym skladzie. No i jesli z takich powodow nie udalo mi sie uzyskac awansu do nastepnej rundy to load, ale nigdy nie przekraczalem liczby 5 loadow na jeden mecz. Poprostu wiem ze mam dobra druzyne wiec jak jzu przegrywalem to przez czystego pecha. A jesli nie potrafilem wygrac za 5 podejsciem z jakims sredniakiem to wlasnie bylk powod ze dopiero w 7 sezonie ta liga mistrzow. Inter pokonalem za pierwszym podejsciem bez zadnego wczytywania i to w finale :) wiec jestem z tego bardzo zadowolony :) teraz mozecie mnie wyzywac od oszustow :P
ps. bez wczytywania zdobylem tez 5x mistrza polski i puchar polski :)

jamajka Partyzant

26.12.2006 21:21    #73379     Sufler - Porady do gry - Kupno klubu
mnie osobiście się ni zdarzyło ale podczas mojej kariery jakiś klub (chyba millwal ) miał nowego prezesa
zrobiłem test
zrobiłem nowego menago jako menago millwal
patrze na budżet ---------------------300 mln euro
mimo to nie grałem tym klubem

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

26.12.2006 21:06    #73380     Sufler - Porady do gry - Sprzedaż zawodników
A powiem Ci jamajka ze to chyba g**** prawda bo jak zaznaczysz ilus tam graczy z ctrl wcisnietym i dasz prawym myszki to bedzie opcja ustal status i tam mozesz wszystkich X graczy wystawic naraz na liste;/ To przy okazji Pazza Intter odpowiadam Ci :)
Pozdro

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.