Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

filiprafcio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.12.2006 18:22    #73351     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
no to piszcie jak chcecie grać numer gg to 3544770. Nie umiem zakładać serwerów!

miet t Partyzant

27.12.2006 17:18    #73352     Sufler - Porady do gry - Kupno klubu
ja gram York City ( angielska Conferenc ) mam zamiar wygrac kiedys tym klubem LM

miet t Partyzant

a w jakim programie przykladowo robice sobie takie wymiary zdjecia i nie rozumie co to znaczy zeby nakleic swoje zdjecie na innego pilkarza prosze o pomoc

MaTRoS Partyzant

Mam pytanie. Po co robić te wszystki dodatki graficzne: kitspacki, facepacki, backpacki, logopacki itp.
Skoro można je umieścić w jednym pliku, dzieki któremu można zaoszczędzić czas na szukaniu i pobieraniu wszystkich które już istnieją...
Z tego co wiem, to mało komu chce się ściągać te wszystkie dodatki i większość FM-istów woli sobie pobrać te, które im najbardziej są potrzebne, ale nie zlikwiduje to problemu gdzie jest np. pusty herb Chelsea Londyn lub nie ma zdjęć znanych gwiazd futbolu, a to naprawde razi w oczy i odpycha od gry.
Osobiście, gdybym umiał robić takie programy to bym zrobił i umieścił do ściągania.
Tak więc proszę was Kochana Redakcjo o zrobienie jakiegoś Mega Graphic Packa, który miał by w sobie wszystkie dodatki graficzne i wystarczyłoby pobraćtylko jeden plik i zainstalować.
Ułatwiło by to grę i zaoszczędziło cenny czas.
Z góry wielkie dzięki :)

sefko1 Przodownik pracy

27.12.2006 16:12    #73355     Sufler - Porady do gry - brak zawodnika
Oczywiście, że tak jest uczciwiej. Ale jeśli ktoś ma problem ze znajdowaniem graczy, szczególnie gdy atrybuty są "schowane". Zostaje tylko FM Scout :)

sefko1 Przodownik pracy

27.12.2006 16:05    #73356     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
"ALe ja instalowałem z jego płyty a dopiero potem przegralem i potem tej płyty nie używałęm. "

@filiprafcio
To jak grasz bez płyty??? Żeby zagrać musisz mieć oryginał w napędzie. Używasz tej kopii codziennie właczjąc gre. Chyba, że grasz na cracku co oczywiście tez jest piractwem.

giersik Przodownik pracy

27.12.2006 16:00    #73357     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
No to co ?? Jako porządny gracz powinieneś pójść do sklepu z grami (ewentualnie zamówic przez internet) i zakupić Football Manager 2007, który kosztuje 80 zł

filiprafcio Partyzant

27.12.2006 15:56    #73358     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
o_o
ALe ja instalowałem z jego płyty a dopiero potem przegralem i potem tej płyty nie używałęm.

filiprafcio Partyzant

27.12.2006 15:35    #73359     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
A jeżeli mam przegrane od kolegi który ma orginal?

sefko1 Przodownik pracy

27.12.2006 15:24    #73360     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Jesli masz oryginał i wersje 7.0.1 to możemy zagrać. Tylko określ jaka liga Cię interesuje.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.